iyi de buranın böyle bir yer olduğunu biliyorsunuz ve siz de buradasınız. amacınız kocalarınız ile aynı olmalı. Burada olunca illa ki bir kadın bir erkek birbirini buluyor ve güzel şeyler yaşanıyor.
Merak etme senin durumunda olan kişiler hak ediyor bunu kadın erkek fark etmez, kadın dişil enerjisini kaybetmeyecek erkekte eril enerjisini kaybetmeyecek
Ama sana bunları anlatan olmayınca böyle bi duruma düşmüş ama hâlâ yüksek bir inatla bu huyundan kurtulmuyosun böyle gidersen daha çok boynuz yersin ağlanırsın
Sen misin yoksa kac saat oldu hala niye eve gelmedin? Mesaiye kalicam dedin arkadasına sordum coktan cikti dedi burdan beni aldattigin kadınlarla mi berabersin yoksa it
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bence kendinize güvenin
olacak işte böyle şeyler hayatınızda bu işin heyecanı zevki burada.. sen kendinde bir eksiklik var sanacaksın kocana daha çok bağlanacaksın vs.
Yazıklar olsun önüne gelenle fingirdedin , alçak hain adam
Resmini atsan açıklardım sana, resim atmadan nasıl yorum yapalım ki
Gönlü sapıkmış onun. Kalbi evliliğe hazır değilmiş.
Ne mi var bilmiyorum da kime diyon
Kocam olucak o ite
Anladim
Bedensel mi
Bunu nasıl öğrendin merak ediyorum
Instagramimi bulup mesaj attılar bana ben zaten uzun zamandır supheleniyordum bu pislikkten
Aldattığı kişi mi sana mesaj attı
Evet
3 yillimi verdim ben bu adama 3 yil
Şu an icim kan agliyor ama guclu durmaliyim
Direkt yuvanı yıkmaya yönelik eylem hem aldatıyor hem sana haber veriyor
Terketmis cunku bu it bunu
Ne yapmayı düşünüyorsun peki
Dünyayı ayagi kaldırmayi eve gelsin bir hele
Belki de onun kollarından çıkıp sana gelecek, durum vahim geçmiş olsun
Geldigi gibi gorecegide var
Şantiye karışacak gibi bol şans
Oha buradan nasil aldatmayı başarmış.
@puipead13 basıt
Benimki de burdan biriyle aldattı
Bacım biz bunlara yetemiyoruz galiba
üzülmeyin
iyi de buranın böyle bir yer olduğunu biliyorsunuz ve siz de buradasınız. amacınız kocalarınız ile aynı olmalı. Burada olunca illa ki bir kadın bir erkek birbirini buluyor ve güzel şeyler yaşanıyor.
Valla ben burayı aldatıldıktan sonra indirdim hala ne olduğunu çözmeye çalışıyorum olayın
Ben simdi uye oldum buranin ne anlama geldiğini amacini bilmiyorum
evet yenisin anlıyorum.. yoksa benim karım olabilir misin? benim ki uyuyordu dur bi kontrol edip geleyim :)
nasıl:)? Çok meraklıyım sorry ☹️
Haram zehir zıkkım olsun
Ahahaha :) ne bu tripler
Ne oldu kim ne vermis
Çok erkeksi bir kızsın o yüzden
Bu benim aldatilmami normallestiriyor mu yani?
Kesinlikle normalleştiriyo
Allahseninbelani versin umarim bin beterini yasarsin her gun bunun için dua edicem habes maymunu
Merak etme senin durumunda olan kişiler hak ediyor bunu kadın erkek fark etmez, kadın dişil enerjisini kaybetmeyecek erkekte eril enerjisini kaybetmeyecek
Ama sana bunları anlatan olmayınca böyle bi duruma düşmüş ama hâlâ yüksek bir inatla bu huyundan kurtulmuyosun böyle gidersen daha çok boynuz yersin ağlanırsın
Erkeklerden uzak durmak icin yeterli bir neden
Problem ne
Ne yaptı
Ulaaann 😃😃😀
Aldattı mı
Fazlaniz var eksiğiniz yok 😃
Kiminle aldatmış
Ne varmış
her şey
Kim kız o
Sen misin yoksa kac saat oldu hala niye eve gelmedin? Mesaiye kalicam dedin arkadasına sordum coktan cikti dedi burdan beni aldattigin kadınlarla mi berabersin yoksa it
Dm kapalı
O ne