Diğer Yokmu masajla ilgili merak ettikleriniz sorun gelsinnn? masōrist1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Efendim Güncellemeler+1 yıl Gizli olduğun için mesaj atamıyorum Yokmu masajla ilgili merak ettikleriniz sorun gelsinnn? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hiç masaj yaparken aklından başka şeyler geçtiği oldu mu yoksa masumca işini mi yaptın sadece 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaj gönderemiyorum sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin ya Yorumla forbiddenzone +1 yıl Buna cevap zor olur :) Yorumla masōrist1 +1 yıl Burdayımmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @forbiddenzone neye bakiyon ya Yorumla masōrist1 +1 yıl Gizli olduğun için mesaj atamıyorum Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl mutlu son diye bişey oluyor mu müşteri isterse falan 0 0 Yorumla
Aytaçbjk Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Eşimize normal bir masaj rahatlatıcı bir masaj nasıl yapabilirim mesela 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne masaji bu? 0 4 Yorumla masōrist1 +1 yıl Spa Yorumla nomercy7 +1 yıl Olayin masajdan sekse gecis yaptigi olmuyor mu? ya da bu yonde masaj isteyen? Yorumla masōrist1 +1 yıl Hayır olmuyor Yorumla nomercy7 +1 yıl Senin bu yonde bir arzun olmuyor mu peki? Yorumla
captainyeager Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Genellikle kaç saat sürüyor? 0 7 Yorumla masōrist1 +1 yıl Müşteriye baglı 1 saat alanda var 3 saat yaptıranda Yorumla captainyeager +1 yıl Peki 3 saatlik masajla 1 saatlik masaj arasında ne gibi bir fark oluyor? Yorumla masōrist1 +1 yıl Hiçbir fark yok Yorumla masōrist1 +1 yıl Sadece kullandıkları yağ krem farkı var Yorumla captainyeager +1 yıl He anladım peki masajın türleri neler? Yani kas ağrıları için ayrı yapılan masajlar vb. Yorumla masōrist1 +1 yıl Bi dünya masaj türleri var anlat anlat bitmez Yorumla captainyeager +1 yıl Peki ya masaj yaparken haz duyduğun oldu mu hiç :D? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç masaj yaparken aklından başka şeyler geçtiği oldu mu yoksa masumca işini mi yaptın sadece
mesaj gönderemiyorum sana
Nerdesin ya
Buna cevap zor olur :)
Burdayımmm
@forbiddenzone neye bakiyon ya
Gizli olduğun için mesaj atamıyorum
mutlu son diye bişey oluyor mu müşteri isterse falan
Eşimize normal bir masaj rahatlatıcı bir masaj nasıl yapabilirim mesela
Ne masaji bu?
Spa
Olayin masajdan sekse gecis yaptigi olmuyor mu? ya da bu yonde masaj isteyen?
Hayır olmuyor
Senin bu yonde bir arzun olmuyor mu peki?
Genellikle kaç saat sürüyor?
Müşteriye baglı 1 saat alanda var 3 saat yaptıranda
Peki 3 saatlik masajla 1 saatlik masaj arasında ne gibi bir fark oluyor?
Hiçbir fark yok
Sadece kullandıkları yağ krem farkı var
He anladım peki masajın türleri neler? Yani kas ağrıları için ayrı yapılan masajlar vb.
Bi dünya masaj türleri var anlat anlat bitmez
Peki ya masaj yaparken haz duyduğun oldu mu hiç :D?