Diğer Sitedeki kizlar niye bana yanasmaya calisiyor? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her sorumda oyle😂 Güncellemeler+1 yıl 😂😂 Sitedeki kizlar niye bana yanasmaya calisiyor? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. seni tanımıyorlardır asdfsd 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne xbcv
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl İns sadece yorum yapan kızlar hakkın böyle düşünmüyorsun dur dkdjdjdndxndn 1 11 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasil dusuneyim gjh Yorumla whsinemm +1 yıl Aşkom sitenin amacı zaten soru cevappp ksdkdkdkdd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Oyle mi asko cgdh Yorumla whsinemm +1 yıl Sen soruma cvp yazınca ben evleniriz sanmıştım kdkddkdkdkdk Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ciddi misin fjdh Yorumla whsinemm +1 yıl Ewtt evlenmicek miyizzz🥺😭😭😭 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sana kalmis fhhj Yorumla whsinemm +1 yıl Evlilik teklifimi edicemm bidee yuhhhh 🏃😠 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kizlar da atabilir ilk adimi fjhj Yorumla whsinemm +1 yıl Aslaaaa🙅🙅😱 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Guldum😂 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yanaşmak olmaz 🙅 2 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye😂 Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Yaramazsiniz 💁 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olmaz oyle Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Olur Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hyr Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Evet Yorumla
Sen_kalbime_damla Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sende kimsin laa akfksjdj 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyen de sen gjhk Yorumla Sen_kalbime_damla +1 yıl Ben kimim akfjdjd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Acaba fhgh Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynen kanka peşinden ayrılmıyorlar dimi. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen kimsin ya 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Prens sen) Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl ya yazacaktım ya çok kibar olmuş Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Kendi düzeltiyor neyse bb Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu nazik halin mi😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yooo ne alaka 3 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Mesela sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruna cevap yanaşmaksa Soru sorarak yataklık ediyorsun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen niye gizleniyon peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane belki bana sen yanaşırsın diye Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benden hoslaniyor gibisin de😂😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paronayaksın zanlımca Uçan dişi sinekde senden hoşlanıyor Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ilgin var diye dusunuyorum Yorumla
Ofyoruldummmof Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Sen kimsin 2 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Prens sen Yorumla Ofyoruldummmof +1 yıl Cikin prens Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne😂 Yorumla Ofyoruldummmof +1 yıl Cikin işte cikin ıyyyy Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Guzel olacak o Yorumla Ofyoruldummmof +1 yıl İnan ki içimden guluyom Şu an zekana 😐 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benimki cok Yorumla Ofyoruldummmof +1 yıl Böcek prens pis prens petibör prens git Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Guzel konussana :) Yorumla Ofyoruldummmof +1 yıl Konusmam ben olduğum gibi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belli😂 Yorumla Ofyoruldummmof +1 yıl Knks sen neden sürekli gülüyorsun 😂 bu ne ya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen de gul Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
seni tanımıyorlardır asdfsd
Ne xbcv
İns sadece yorum yapan kızlar hakkın böyle düşünmüyorsun dur dkdjdjdndxndn
Nasil dusuneyim gjh
Aşkom sitenin amacı zaten soru cevappp ksdkdkdkdd
Oyle mi asko cgdh
Sen soruma cvp yazınca ben evleniriz sanmıştım kdkddkdkdkdk
Ciddi misin fjdh
Ewtt evlenmicek miyizzz🥺😭😭😭
Sana kalmis fhhj
Evlilik teklifimi edicemm bidee yuhhhh 🏃😠
Kizlar da atabilir ilk adimi fjhj
Aslaaaa🙅🙅😱
Guldum😂
Ben yanaşmak olmaz 🙅
Niye😂
Yaramazsiniz 💁
Olmaz oyle
Olur
Hyr
Evet
Sende kimsin laa akfksjdj
Diyen de sen gjhk
Ben kimim akfjdjd
Acaba fhgh
Aynen kanka peşinden ayrılmıyorlar dimi.
😂😂
Sana kim yanaşır ki
Sen?
Sen kimsin ya
Prens sen)
ya yazacaktım ya çok kibar olmuş
Kendi düzeltiyor neyse bb
Bu nazik halin mi😂
Yooo ne alaka
Mesela sen
Soruna cevap yanaşmaksa
Soru sorarak yataklık ediyorsun