Veda mektubu bırakayım mı?

Değerli Arkadaşlar,

Bugün bu satırları yazarken içimde karmaşık duygular var. Bu yazıyla birlikte aramızdaki fiziksel bağın kopacağı ve ayrılacağımız günün acısını hissediyorum. Birlikte geçirdiğimiz günlerin anıları benim için çok değerli ve unutulmaz.

Her birinizin hayatımda ayrı bir yeri ve önemi var. Beraber yaşadığımız güzel anılar, başardığımız zorlu işler, yaşadığımız gülümseme ve hüzün dolu anlar unutulmaz birer hazine. Sizlerle yaşadığım her anı kalbimde taşıyacağım.

Bu ayrılık belki de yeni başlangıçlar demek. Yeni maceralar, yeni insanlar, yeni yerler… Ama unutmayın ki, sizinle olan dostluğum ve paylaştığımız anılar benim için her zaman özel kalacak. Belki yollarımız ayrılıyor ama kalplerimiz hep bir arada olacak.

Sizlerle olan her an, benim için bir ayrıcalıktı. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu veda yazısı benim için zor olsa da, her şeyin bir sonu olduğu gibi yeni bir başlangıcın habercisidir.

Unutmayın ki, sizlerle olan dostluğumuzun her türlü mesafeden daha güçlü olduğuna inanıyorum. Sizleri çok özleyeceğim ve unutmayın ki her zaman birlikte olduğumuz anların tadını çıkaracağımız yeni buluşmalarımız olacaktır.

Hepinize en içten sevgi ve başarı dileklerimle.

Görüşmek üzere.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ

27 Aralık, 2023 Çarşamba 00.20