Diğer Size ne çıkıyor cümle kurunca? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Avukatım kafama vurdu sonra uyuya kaldım xd (çaktırmayın hayallerim gerçek oldu)#hitmyhead Size ne çıkıyor cümle kurunca? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Doktorumbenimle evlendi ve hayalleri gerçek olduKadın doktor bulmam lazım... dasfsddf 2 0 Yorumla
Hhgfjk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Dedem doktora gitti çünkü hayvanları seviyorum 😂😂 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa jdjd 🤣 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düşmanım kafama vurdu çünkü hayvanları seviyorum. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥲 Yorumla
Urasdiyorki Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kaynanan büyü yaptı umrumda bile olmadı Ahahahhaha 😂 2 5 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla Urasdiyorki +1 yıl Size ne çıktı? Yorumla Soran +1 yıl Avukatım kafama vurdu bundan zevk aldım 🙃 Yorumla Urasdiyorki +1 yıl 😂 Süpermiş Yorumla Soran +1 yıl Süper tabi, ama doğru çıkmasına şaşırdım 😄 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kaynanam büyü yaptı. Çünkü çok seksiyim. Hxbxjxndj hakkettiysem kahrolayım 4 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 635 cevap paylaştı. Öğretmenim evlendim umurumda olmadı 🤷♂️Ben öğretmen değilim ama 😂 evlensem umurumda da olur bu arada 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Avukatım camdan aşağı düştü, sen sor diye 😅 Saçmalatmaca 🤣 2 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ablam beni öldürdü yemek yedi. çünkü kafayı yedim umrumda bile olmadı 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Avukatım altına yaptı ve hayallerim gerçek oldu. Böyle bir hayale kapılan dünyam varsa eğer o dünyanın da... 😀 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Avukatım beni öldürdü. Çünkü kafayı yedim.Mahkemelik zerre kadar problemim yok, nereden çıktı bu? 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl sevgim kafama vurdu sonra kalp krizi geçirdim ahahaha :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim kafama vurdu sen sor diye msösüwğtşfşs bu çok mantıksız cümle sevgilim beni dövemez ben onu döverim😅😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel işte bulmuş bunuyorsun jdjdj 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅mdlxldldlflrlr Yorumla Soran +1 yıl Dkkdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. Sevgilim büyü yaptı, bundan zevk aldım. 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣
HotBarbecue Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Düşmanım, kafama vurdu bundan zevk aldım. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😌 Yorumla HotBarbecue +1 yıl Gerçekte olmayacak bir durum, düşmanım kafama vurabilir ama bundan zevk alabileceğimi hiç düşünmem Yorumla Soran +1 yıl Alabilirsin belli olmaz, tabi benim gibi değilsen almazsın Yorumla HotBarbecue +1 yıl Nasıl sizin gibi değilsem anlayamadım Yorumla Soran +1 yıl Yani tam tersi ben zevk alıyorum anlamında demek istedim Yorumla HotBarbecue +1 yıl Değişik bir zevk anlayışınız varmış Yorumla
Nes2mvarhayattaCano Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl "Cunku hayvanlari seviyorum" 2 ayakli hayvanlar ki 4 ayaklilar mi? 1 0 Yorumla
Onceagainn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl -Doktorum -hapse girdi -sonra kalp krizi geçirdim😀😄 1 0 Yorumla
erdemika Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Kaynanam hapse sonda kalp krizi geçirdi 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Düşmanım beni öldürdü sonra uyuya kaldım 😯 1 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kaynanam yemek yedi umrumda bile olmadı 1 0 Yorumla
AssDrAlper Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yazamam jsjsjs 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Kdkdkd niye Yorumla AssDrAlper +1 yıl "Babam elimi öptü çünkü çok seksiyim" çıktı jsjsj Yorumla Soran +1 yıl Tövbe tövbe şdşskdksks Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Dedem doktora giti sonra uyuya kaldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Doktorum
benimle evlendi
ve hayalleri gerçek oldu
Kadın doktor bulmam lazım... dasfsddf
Dedem doktora gitti çünkü hayvanları seviyorum 😂😂
Yaaa jdjd 🤣
Düşmanım kafama vurdu çünkü hayvanları seviyorum.
🥲
Kaynanan büyü yaptı umrumda bile olmadı
Ahahahhaha 😂
🤣
Size ne çıktı?
Avukatım kafama vurdu bundan zevk aldım 🙃
😂 Süpermiş
Süper tabi, ama doğru çıkmasına şaşırdım 😄
Kaynanam büyü yaptı. Çünkü çok seksiyim.
Hxbxjxndj hakkettiysem kahrolayım
Öğretmenim evlendim umurumda olmadı 🤷♂️
Ben öğretmen değilim ama 😂 evlensem umurumda da olur bu arada
Avukatım camdan aşağı düştü, sen sor diye 😅 Saçmalatmaca 🤣
Ablam beni öldürdü yemek yedi. çünkü kafayı yedim umrumda bile olmadı
Avukatım altına yaptı ve hayallerim gerçek oldu. Böyle bir hayale kapılan dünyam varsa eğer o dünyanın da... 😀
Avukatım beni öldürdü. Çünkü kafayı yedim.
Mahkemelik zerre kadar problemim yok, nereden çıktı bu?
sevgim kafama vurdu sonra kalp krizi geçirdim ahahaha :D
Sevgilim kafama vurdu sen sor diye msösüwğtşfşs bu çok mantıksız cümle sevgilim beni dövemez ben onu döverim😅😅
Ne güzel işte bulmuş bunuyorsun jdjdj 😄
😅😅😅mdlxldldlflrlr
Dkkdkd
😅😅😅
Sevgilim büyü yaptı, bundan zevk aldım.
😂
🤣
Düşmanım, kafama vurdu bundan zevk aldım.
😌
Gerçekte olmayacak bir durum, düşmanım kafama vurabilir ama bundan zevk alabileceğimi hiç düşünmem
Alabilirsin belli olmaz, tabi benim gibi değilsen almazsın
Nasıl sizin gibi değilsem anlayamadım
Yani tam tersi ben zevk alıyorum anlamında demek istedim
Değişik bir zevk anlayışınız varmış
"Cunku hayvanlari seviyorum" 2 ayakli hayvanlar ki 4 ayaklilar mi?
-Doktorum -hapse girdi -sonra kalp krizi geçirdim😀😄
Kaynanam hapse sonda kalp krizi geçirdi
Düşmanım beni öldürdü sonra uyuya kaldım 😯
Kaynanam yemek yedi umrumda bile olmadı
Kaynanam yemek yedi ve onu dövdüm
Düşmanım büyü yaptı umrumda bile olmadı
Düşmanım beni öldürdü sen sor diye 🙄
Yazamam jsjsjs
Kdkdkd niye
"Babam elimi öptü çünkü çok seksiyim" çıktı jsjsj
Tövbe tövbe şdşskdksks
Kaynanam altina yapti cunku cok seksiyim😅