biriyle tanışırken ismimi söylemek istemiyorum rahmetli babaannemin ismini taşıyorum. herkes dalga geçiyor bu arada ismim hatice ve 19 yaşındayım
değiştirmeliyim değil mi?
değiştirmeliyim değil mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ilk kadin musluman kimdir ve adi nedir?Kadininda bosver ilk musluman kimdir ilk bir numara.
Efendimizin esidir
Arastir bakalim sen ne bulucaksin.
Son derece fonetik bir ismin var.
Seni seven kisi sana hitap ederken turkce ses uyumu nedeniyle bazi harfler dusecek
CANIM HATCEM diyecek olsun oyle soylesin ne var kulaga hos geliyor zorunlu kisaltmalara ihtiyac duymuyor gordugun gibi.
Bence cok guzel...Butun samimiyetimle soyluyorum.
Anlami "Erken doğan kız çocuğu" demek.Gordugun gibi manasida var manasiz da degil.
Gelelim senle alay etme curetini gosteren asagilik yaratiklara tek kelime ile utanmalilar bunun baska yorumu olamaz. eger bunlar arkadaslarinsa yazik onlara gercekten yazik.
En cok insanlarla alay eden kisilere kizmalisin onlar her turlu hakareti hak ediyorlar cunki yasin nedeniyle simdi birsey yapamayabilirsin ama yapacagin zamanlarda gelecek sabirli ol.
saygilarimla
teşekkür ederim
Rica ederim icini ferah tut.
İsmin güzel. İsmini değiştirmek için mahkemeye de gitsen hakim değiştirmez.
Yapman gereken isminle dalga geçtirmemen.
niye değiştirmez hakim
isminde hiçbir sorun yok. hatta bence ailen sana geleneksel bir isim koyarak çok güzel bir adam ayıklama silahı edindirmiş sana. senin elinde olmadan edindiğin niteliklerin (ismin, cismin, soyun, sopun...) ile dalga geçenler ne kadar adamdır, ne kadar yürek adamıdır sence? bırak kalsın öyle, bırak sen de bu sayede kim senin gönlünü görüyor kim sadece kabuğunla ilgileniyor şıppadanak görmeye devam et...
Hatice ismiyle dalga geçeni de ilk defa duyuyorum.. Fazla takılma bence, tipini beğenmeseler onu da mı değiştiricen.. Hem rahmetli babaannemin adı diyosun, gururla taşımalısın bence.. O dalga geçen insanlardan koşarak uzaklaş, adına mı gelicek gelen anlamıyorum ki..
Cevap
26Cevap
seni bayırdan aşağı yuvarlayıp, arabanın önüne atmak, ordan alıp 5.kattan atmak sonra da haliçten atmak istiyorum!
adın Peygamber Efendimiz'in(s.a.v.) sevgili eşinin Hz. Haticet-ül Kübra'nın adı... utanmak ne kelime ya! O mübarek insanın adını taşıyorsun bir de utanıyorsun. Bence de değiş adını sana layık değil...
isminde ne var arkadşım ya annen baban beğenmiş koymuş sen evladına isim koysan o değiştirse dalga konusu oluyo diye üzülmezmisin saçma slk şeylere kafanızı yoruyosunuz hatçe deseler noolcak hatice deseler nolcak .
Peygamber Efendimiz'in eşi Hz.Hatice'nin ismini taşıyorsun,dalga geçenlere bunu söylemen yeterli biraz inançları varsa yaptıklarından pişman olurlar sen sıkma cananı kardeşim Dünya'nın en güzel isimlerinden birine sahipsin...
Hayır değiştirmemelisin.. Hatice ismi çok güzel bir isimdir, bunu taşıdığın için bence mutlu dahi olmalısın..İsminden utanma, utanılacak onca şey varken hayatta bu hiç bir şey..
saçmalama Hatice çok normal ve güzel bi isim. ben de korktum sıdıka pakize falan diceksin diye :)
açıkçası bende o tarz bişeyler bekledim :)
:)...
oha. bunda dalga geçilcek ne var ki? ismin alexandra olsaydı daha mı havalı olurdun? var mı böyle bi saçmalık ya.öyle bi çevren varsa uzaklaş derim
nasıl yaaa tamam anlamı filan iyi dinde yeri var ama dalga geçiyorlar televizyondaki diziler sağolsun
hayır yani hatice ismi hala çok kişi tarafından kullanılan ve normal bi isim bunda gülüncek hiçbir şey yok ki. hatta belki arkadaşların dalga geçmiyodur senle sadece sana öyle geliyodur. ismi fatmagül olanlar napsın? yani diziler mi belirlicek bunu.eğer ondan dolayıysa tatlı bi espiri yapıyolardır sana.
kusura bakmada o senin ezikliğin isminin değil.. insan hiç adından utanır mı ya...
çevresinde dalga geçenler varsa utanır
isimle dalga geçecek kadar zekaları geri olan birkaç salağın laflarını ağızlarına tıkamıyorsan bundan utanmalısın bence..
İsmini değiştirmek yerine arkadaşlarını değiştirmelisin bence...
arkadaşlarım dalga geçmiyor ki
arkadaşın olmayan kişiler dalga geçmek için senin adını nereden biliyor peki?
dershanede sınıfta mesela dalga geçiyorlar
Hatice ismiyle dalga geçen o zihniyetin var ya ... Tövbe tövbe ya !
Ne kadar mal ınsanlar varkı senın ısmınle dalga geçme gereksinimi duyuyorlar. Tkma salla ya gayet güzel isim işte neyi var?
Bence normal bir isim gurur duymalısın en azından yanlış yazılmıyor.Mesele Benim Kürşad Kaan.Herkes Kürşat Kağan yazar :D
Bizim askerde bi laz vardı. Tezkeresini alırken arkadaşların hepsininnumaralarını deftere kaydetmiş. Ertuğrul Gelibolu diye bi devrem vardı. Onun adını şöyle yazmış defterine Erturul Gelip oğlu :D))) Seninki yine iyi yani :D)))
ibretlik bi hikaye anlattın hayata bakışı değişecek kızın şimdi
dalga geçenlerin akıl yaşları senin yaşından cok geride olmalı böyle insanlar yüzünden ismini değiştirmeyi düşünmen hata bence
haticeden mi rahatsızsın saçmalama yaa benimde hatice diye tanıdıklarım var hiç dalga geçen yok.ne isimler var dalga geçilecek.. birşey duymuştum bi hocadan hatice isimlerine hz.hatice öbür dünyada şefaatçi olacakmış
hatice bence güzel bir isim benm ismimde babaannemn ismi ver gerçektende sevyrm...
halamında ismi hatice ve hatice sarkıcı var sexy bide sevilmez mi adın
Dalga geçenler utansın. Hz. Hatice, büyük islam kadını, temiz, iffetli ve yüce ahlak sahibi olan hanımlarının ilkidir. Sen bu ismi taşımakla gurur duymalısın.
Keşke doğarken isim koymasalarda, insanlar 15 yaşından sonra kendi istediklerimi ismi alsalar...Hiç böyle sorunlar olmazdı, hemde herkes istediği isimde olmuş olurdu :) niye öyle değil ya off !
Fazla güzel olduğu söylenemez ama dalga geçilecek kadar kötü de değil bence.
bunda ne varkı dalga gecılıcek anlamadım guzel ısm bence
Saçmalama hatice, emine, nedime , fatma bunlar asırlar boyu kalmış ve kalacak tek isimler.
bence önce arkadaşlarının akıl yaşını sonrada arkadaşlarını değişmelisin, Hatice komik veya kötü bir isim değil ki.
bende kezban falan sandım.. neden değistireceksin yahu hicbisey yok isminde
ne isimler varr sen haticedenmi rahatsızsın ;) güzel bi kısaltma yappp kullan gitsin ;) bence hoşş
ne alaka o zaman toplu intihar edin ismi hatice olanları topla atlayın bi yerden saçma bence isminde bi sakınca yok
ismin çok özel ve güzel..bunu bil ve isminle dalga geçmelerine iizin verme..kafası boş asalak tayfası seni üzmesin..değiştirirsen acırım sana:/
bizim müşterimiz bi kadın var yosma isminde o bile değiştirmemiş sen güzelim Hatice yimi değiştiriceksin.
ismini değiştireceğine dalga geçen arkadaşlarını değiştir.
hatıce ısmıyle dalga gecıldıgını de ılk kez duyuyorum
cok guzel ve manalı ısmın var dalga gecenlerı hyatından cıkar olsun bıtsın ısmını degısstırme sakın
hatice saçmalama ismin güzel bence benim adım esra ben sanki bu addan çok memnunum ama yinede değiştirmedim ismin çok güzel
bahçalarda don hatçaaa
kızın adı gül hatça
göbeğinden aşağı
sallayıverdim yavaşça
şarkısı bilem var... ondan dolayı söylemişlerdir :D
ben ismimi beğenmesem bile rahmetli babaannemin ismini taşıdığı için saygıdan yine de severdim.Güzel bişey bu.İsmin de çok güzel ki.Değiştirme bence.
Hati C. bir mahalle dedikodusu mu ne öyle bi espri vardı dimi, değiştireceksen de şimdi değiştirme ölmeden değiştir ki bir hatice eksilmesin dünyadan
değiştirmene gerek yok, ismine ekleme yaptırabiliyorsun
hatice nin neyi varmış ki
nye gayet güzel bi isim.
Hatice güzel isim dalga geçenin aklına şaşarım.
Hatice gayet normal.hatçe denmediği sürece.
hatçe diyorlar
dalga geçen insanlar kaç yaş grubu :D
ne yapacaksın sanki ?
nie güzel bi isim bence.
Bende fatma,kezban filan zannetttim...
fatma kezban olunca noluyomuş da öyle sandın?
genellikle kızlar bu isimleri pek sevmezler,erkeklerin mahmut,hasan isimlerini sevmediği gibi,yoksa art niyet arama dostum...
hatçe mi diyolar ?
aynen
hatça kız, naber?
gayet nomal bir isim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar