AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır kuzey Irak federal Kürdistan devletinin askerleri oluyor resmî askerler pkk ile anlaşamıyorlar hatta savaştılar bir ara
Kurdistan diye biryer kuruldu yani?
Evet kuruldu bayrağını çoğu ülke yanıyor Türkiye bile ticaret yapıyor orayla.
Suriye'de PKK saflarında savaşan ABD maşaları
Türkler orta Asya’dan geldiğinde savaşarak almadımı buraları Türk tarihçileri kendileri söylüyor biz Türkler bu topraklara geldiğimiz zaman Kürtler vardı Kürt beylikleri vardı neden savaştınız burada yaşamak için terörist mi oluyorsunuz aynı şey değil mi toprak savaşarak alınır Türkiye Barzani ile ticaret yapıyor sana göre ülkemiz terörist o zaman senin mantığına göre Türk savaşsa normal başka bir toplum savaştığı zaman terörist oluyor öyle mi
Filistin satmasaydı topraklarını misal Araplar Katar Kuveyt bae Arabistan milyar dolarları veriyorlar Türkiye’ye hatta kararlı bir muhabir Türk bakana para dilenmeye mi geldiniz der gibi bir şey sormuştu, bu paraları Türkiye’den toprak ala ala veriyorlar Türkiye de sağı solu bombalamaya harcıyor boşuna gidiyor paralar seçim gösterisi senin çocukların 50 sene sonra vatansız kaldıklarında anlarsın bu kafayla devam edin eskiden normaldi şimdi savaş normal değil diyorsun ne değişti para var adamlarda basıyor parayı alıyor toprağı İsrail davasında haklı Filistinliler kendi topraklarını zamanında kendileri sattılar beter olsunlar banane filistinden uzaktan yakından alakam yok akrabam değil kan bağım yok sekeyim Filistin’i
Ben kürdüm ama Kürtler biraz mal bir toplum dinin peşine düşen bir toplum Fransızlar doğuya geldiklerinde 1909 yıllarında Fransızların teklifi size bir toprak verelim devletiniz olsun bizim safımıza geçin dediler Kürtler olmaz din kardeşlerimiz var burada sizin tarafınıza geçmeyiz deyip terslediler ben kürdüm fransada yaşıyorum Kürtler kadar saf bir toplum yok herkesin ülkesi toprağı var bütün toplumların Kürtlere gelince herkes karşı çıkıyor senin gibi tarihini 100 sene ile sananlarda çıkıp bilmişlik taslıyor daha 100 sene önceki Türk tarihinin kitaplarını verseler okuyamazsınız küçük aklınızla Kürtler ülke kuramaz toprak sahibi olamaz diyorsunuz kuzey Irak tarafına git oradaki Kürt bölgelerini araştır Kürt bayrağının nerde dalgalandığını araştır sonra yaz
Deprem oldu 11 şehir yıkıldı ilk yardım eden Yunanistan ve İsrail oldu senin gibi Arap hayranı yüzünden ülke çöp içinde her bir bok oldunuz bir Türkiye vatandaşı olamadınız Filistin Filistin toprağını skym filistinin ne Filistin miş mk her gün Türkiye’de çoluk çocuk ölüyor kendi ülkenizi refaha kavuşturdunuz kaldı Filistin babanızın soyu ordan geliyor galiba… topunun mk banane filistinden beni Türkiye’de yaşayan çocuklar ilgilendiriyor beter olsunlar kendi ülkeme bakarım helal olsun İsrail’le umarım yerle bir eder Filistin diye bir yer kalmaz.
Filistin toprak sattı diye yalan söyleyen bacım çocuğu seni. Tarihini oku bok yiyen celalden duyduğun yalanları gelip burada zırvalama
@moneybank annene sor annen yolun yolcusu bilir o evladı seni namusunu silktiğim sana ne oluyor Filistin 100 sene önce 20 bin Osmanlı askerini İngilizce öldürttü dedelerinin kanı o evlatlarının kanı olunca normal karşılarsın tabi
Allah ailenden çıkartsın kendi ülkeni düşünmediğin için çoluk çocuğunla sınasın seni. Kanını silktiğiminin kaşar peyniri
Onlar terrorist degil
Ne peki onlar
Barzani'nin askerî ordusu, ABD ne derse onu yaparlar. Musul ve Kerkükte Türkmenleri katledip yerlerinden sürdüler
Değil ama onlarda iyi bk değil ABD yahudi uşağı
Birsey sorcam selahattin demirtas neden tutuklandi tam olarak odami orgutlere uyeydi
50 kişinin hayatını kaybettiği 6-7 Ekim olayları planlayıcısı.
PKK propagandası yapması.
PKK/KCK adına faaliyet yürütme.
PKK'nın yasama organı DTK da yöneticilik yapması.
Daha niceleri toplam 12 dosyası var.
Bugün Kemal Kılıçdaroğlunu eleştirdi diye hapse atılanlara ses çıkarmayanlar PKK yöneticisi Demirtaş neden hapiste diye yaygara yapıyor medyada.