Diğer Parmaklarım karanlıkta neler yapıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Yapay Zekaya Sor Sizce neler yapiyor ☺️🫢 Güncellemeler+1 yıl Ya tek yaptıkları pencereleri açmaksa bulutların arasından doğan güneşi görmem için? Güncellemeler+1 yıl Ya aradıkları tek şey bir kalem ya da tutulacak bir el ise? Parmaklarım karanlıkta neler yapıyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
asiikısss Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ne anlatiyon kardesim insanin içine fitne tohumu serpme sabah sabah 3 0 Yorumla
Sharlock1 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Neler yspıyor acaba düşündükçe ilginç şeyler geliyor akla 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 🫢🫢🫢 acabaaa Yorumla Sharlock1 +1 yıl Birdenfazla şey yapabilirSeçenek var mı? Yorumla Sharlock1 +1 yıl O zaman güneşi gördük 😅 Yorumla Sharlock1 +1 yıl Dörtlüğü tamamlamak lazım, şiir tadında gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Daha fazla güncellenmiyor 😅 Yorumla Sharlock1 +1 yıl Tabi güneş çıktı artık, karanlık da kalmadı, fikirlerde uykuya daldı 😅Şimdi kahvaltı zamanı Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sabah oldu artık bu sorular için geç değil mi 8 1 Yorumla Hadigidiyoruz +1 yıl Belki de Sabah seviyor :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin parmakların ile benim parmaklarım benzer şeylermi yapıyor yoksaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sabah namazı sonrası göğe doğru açılıp rabbine dua ediyor olmalıydı oysa 0 0 Yorumla
Maviaris Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Islaksa eğer o parmaklar baya keyifli şeyler yapıyor 0 0 Yorumla
ksdeliisioglan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl O nasıl soru beee. Birçok şey yapabilir :) 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Şap şap tır ne olacak 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güncel okumasam bende fesat düşüncektim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hmm bence hiç rahat durmuyor benim parmaklarım da eşlik etsin ister misin peki 😍🔥♥️ 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hersey yapabilir 😀😀😀 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Bişeyi okşuyor olmalı 0 1 Yorumla cptprice15 +1 yıl Kalem değildir o Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aklıma acayip acayip şeyler geliyor ama 0 0 Yorumla
Muratecemmm Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Parmaklarının yerinde olmak isterdim ;)) 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 896 cevap paylaştı. Bensiz ha püüü 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 963 cevap paylaştı. Tuşlara mi basiyorlar. 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kafası yanan bir kişi daha 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. İslaksa iki parmak yanyana ise 0 0 Yorumla
bosverr0001 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl İçin ne fesat☺️ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🤪🤪🤪 Yorumla bosverr0001 +1 yıl O el bişey yapacak ya sonra o yerden su gelecek o sularri icebilirmiyim Yorumla bosverr0001 +1 yıl Burdamisin Yorumla
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Dua ediyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤪🤪🤪🤪 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. mımını oksardır 0 0 Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. Duş aliyorlar 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Tesbih çekiyordur. 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Girip çıkıyor? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ne anlatiyon kardesim insanin içine fitne tohumu serpme sabah sabah
Neler yspıyor acaba düşündükçe ilginç şeyler geliyor akla
🫢🫢🫢 acabaaa
Birdenfazla şey yapabilir
Seçenek var mı?
O zaman güneşi gördük 😅
Dörtlüğü tamamlamak lazım, şiir tadında gidiyor
Daha fazla güncellenmiyor 😅
Tabi güneş çıktı artık, karanlık da kalmadı, fikirlerde uykuya daldı 😅
Şimdi kahvaltı zamanı
Sabah oldu artık bu sorular için geç değil mi
Belki de Sabah seviyor :)
Senin parmakların ile benim parmaklarım benzer şeylermi yapıyor yoksaa
Sabah namazı sonrası göğe doğru açılıp rabbine dua ediyor olmalıydı oysa
sağl el orta parmakmı. orada dil olması lazım an itibarıyla.
Islaksa eğer o parmaklar baya keyifli şeyler yapıyor
mastürbasyon mı
O nasıl soru beee. Birçok şey yapabilir :)
Şap şap tır ne olacak
Güncel okumasam bende fesat düşüncektim
Hmm bence hiç rahat durmuyor benim parmaklarım da eşlik etsin ister misin peki 😍🔥♥️
Hersey yapabilir 😀😀😀
Benim yapmam gerekeni yapıyor
Bişeyi okşuyor olmalı
Kalem değildir o
Aklıma acayip acayip şeyler geliyor ama
Parmaklarının yerinde olmak isterdim ;))
Bensiz ha püüü
Tuşlara mi basiyorlar.
Kafası yanan bir kişi daha
İslaksa iki parmak yanyana ise
İçin ne fesat☺️
🤪🤪🤪
O el bişey yapacak ya sonra o yerden su gelecek o sularri icebilirmiyim
Burdamisin
Dua ediyor
🤪🤪🤪🤪
Düğmeyi arıyolar sanırım.
mımını oksardır