çıkmasın ama çıkarsa da ne yapacaz sanırım çıkarsa da teslim olurum kürdlere savaşmam asla onlarda rehin alır ağzımı bantlarlar...

teslim olurum
savaşırım
bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çıkmasın ama çıkarsa da ne yapacaz sanırım çıkarsa da teslim olurum kürdlere savaşmam asla onlarda rehin alır ağzımı bantlarlar...

Nereye kaçacaksınız? Kaç tane ülke sınırlarını açacak? Her ülkenin iktidarı bizim gibi mi? Kime teslim olacaksınız? Ailenizin ırzına geçip, erkekler savaşmasın diye kafasından vurulurken? İçeride bilmem kaç tane ajan ve cihatçı teröristler var? Kaç tane insan silah tutmayı biliyor? İş silah tutmakla mı bitiyor? Strateji de lazım. Savaş durumunda insanlar kaçılırıyor. Siz kaçtığınızı sanarken mafyaların eline düşebilirsiniz. Cihatçı teröristler tarafından köle yapılan kadınlar ve çocuklar satılabilir. Savaş hiç o kadar uzak değil.
ben bir yere kaçmıyorum teslim oluyorum onlarda bağlarlar herhalde beni elimi ağzımı bantlarlar... aileme bir şey olmasın diye ben kendimi rehin ederim..
kendimi... kaçırılma derken resimdeki gibi birşeysen mi bahsediyorsun
Sen teslim olduğun zaman aileni bırakırlar mı sanıyorsun? O işler öyle değil. Tarihin biraz vahşi yanlarını oku, anlarsın.
annemin ablamında mı ağzını bantlarlar yani?
Tecavüz edip, öldürürler ya da fuhuş için kullanırlar.
bunları yapamaz kolay kolay kimse ama dediğim gibi ağızlarını bantlarlar dimi yani onlarıda rehin alırlar
ay bir şey de tribe girdim şimdi :S
Kendini avutma şeklin bu olsa gerek ama öldürürler.
yok çok kötü öyle bence sadece ağızlarını bantlarlar
Cevap
2Cevap
Çıkmaz biz Suriye miyiz, askeri ve devlet güçleri izin vermez bir karışıklık çıkabilir ama hemen müdahale ederler
ya çıkmasın tabi ama olaki çıktı ne yaparsın teslim mi olursun
Yavrum ne biliyim ya gece gece neyin kafasini yasiyosun hiç senin hayal gücüne erişemicem şu an. Bilmiyorum
hayal gücü değil savaşta her şey olabilir onu diyorum
Uykumdan uyandim birazcik gerginim galiba fkfkslkf
önemli değil ama ben neden öyle dedim biliyor musun çünkü kürdlerin sayısı zaten çok fazla baş edilmez iç savaşta bir yere götürmez kötü birşeydir o yüzden en iyisi rehin olmak bağlasınlar eğer birşeyler düzelecekse..
Bugün şehit olan askerlerimizin kütüğüne bak, Mardin, Şanlıurfa, Ağrı vb. Cumhuriyetin doğuda nasıl kutlandığını görmedin mi? Kürtlerin çoğu bu vatana düşman değil bu vatanın bir parçası. Düşman olan Pkklılar Ermenilerin oyununa gelen kendi doğup büyüdüğü vatana ihanet eden şuursuzlar ve bir avuçlar. Her Kürt'ü vatan haini ilan etme. Doğu kökenli bakanlarımız, askerlerimiz, polislerimiz, devlet adamlarımız çok
Suriye'de Suriye'ye giren yabancılar sayesinde savaş çıkmamış mıydı? Şeriât istiyorlar diye rejime savaş açmamışlar mıydı? Şimdi o insanlar bizim ülkemizde. Dün 300'den fazla işidçi Türkiye'de yakalandı. Daha fazla olduklarına eminim. Abd'nin bir emrine bakar hepsi'nin harekete geçmesi. Ne de olsa Afganlar boşuna silah fabrikası kurmadı Türkiye'de.
Türkiye dünyanın en güçlü askeri gücü e sahip ülkelerden birisi. Evet dediklerin bir risk, imkansız da değil ama kolay da değil.
@DedektifMinnie o zaman onlar mı bağlayacak bizi... tabiki de bu ülkeyi seven kürtler var... gider onlara teslim olurum bantlasınlar ağzımı sıkıntı değil çünkü bir şey olmaz..
Türkiye askeri güce bir ülke değil artık. O askerlerin elini kolunu kırdı tarikatçılar. Yasalar ile etkisiz hâle getirildiler. Askeri'yeye Atatürkçü asker almamak için 40 takla attılar. Bu bozuk ekonomi ile o askerleri nasıl finanse edebilirsin? Osmanlı ordusu ekonomisi olmadığı için Rusya'ya yenildi. Savaş kabiliyeti varsa bu askerlerin neden bu kadar çok şehit veriyoruz?
imkansız değil ama ben diyorum savaşmam teslim olurum onlarda rehin alır bu kadar... iç savaş yapmam kötü bir şey çünkü
@DedektifMinnie yorumunu yeni gördüm.. savaş çıksa o zaman garanti zaten rehin alacaklar bizi
Rehin almak yerine öldürürler. Genellikle kadın ve çocuklar rehin alınır. O da kötü emeller için ama çoğu yine öldürülür.
Zekiler asla ölmezdi çünkü mantıkları ile hareket ettikleri için
Öncelikle kürtler diye bir genelleme yapma
ya mesela dedim... hem zaten içerikte yazdım iç savaşta gider teslim olurum rehin alsınlar daha iyi..
sen nerelisin
kaçarım
ya da teslim olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?