Diğer Yarın planınız ne, neler yapacaksınız? Blueewolf34 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben Hava soğuk olaa dahi biraz tek başıma İstanbulu dolasacagim peki ya siz? Güncellemeler+1 yıl @ebrutuncell Yarın planınız ne, neler yapacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. plan yok 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gezme planım vardı havadan dolayı iptal oldu büyük ihtimalle evde ders çalışıp bir şeyler izlerim 1 13 Yorumla Blueewolf34 +1 yıl Havalar gerçekten çok kotü :( öğrenci misin peki Yorumla Bilgolog +1 yıl Evet öğrenciyim Yorumla Blueewolf34 +1 yıl 😊 kolay gelsin öğrenci olmak güzel ya ileride değerini anlıyor insan Yorumla Bilgolog +1 yıl Teşekkürler ✨bizim öğrencilik bitmediği için bilemiyoruz kıymetini 😀 Yorumla Blueewolf34 +1 yıl Rica ederim biter biter ☺️ hngi üni hangi bölüm Yorumla Bilgolog +1 yıl İstanbul da özel bir üniversite ismini söylemeyeyim ☺️Tarih okuyorum Yorumla Blueewolf34 +1 yıl ☺️ Umarım hakkında hayırlısı olur İstanbul kalabalık baya sıkıcı olabiliyor ulaşım vs :/ Yorumla Bilgolog +1 yıl Günde toplam 4 saat yol çekiyorum Yorumla Blueewolf34 +1 yıl :( bende İstanbul Havalimanında çalışıyorum servis olmasına rağmen 3 saat yol cekiyorum zor ya bu şehir. Yorumla Bilgolog +1 yıl En azından servis var biz 3 aktarma yapıyoruz ve tıkısık tıkısık gidiyoruz🙄 Yorumla Blueewolf34 +1 yıl Ya :( Allah yardımcın olsunnn Yorumla Bilgolog +1 yıl Amin cümlemizin🙏🏼 Yorumla Blueewolf34 +1 yıl Amin 😊🫠 Yorumla
10dansonra11 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bol bol uyumak, koltukta uyumak, yatakta uyumak, yerde uyumak gibi şeyler yapmayı düşünüyorum 1 3 Yorumla Blueewolf34 +1 yıl 😂😂 her yerde diyorsun Yorumla 10dansonra11 +1 yıl Tabi Yorumla Blueewolf34 +1 yıl 😊😊 en oyisi Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tasavvufla alakalı doğru bilgiler içeren yönlendirici bir kitap yazacağım. 2 0 Yorumla
Candan3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Soğuklarda yatmayı severim yatacağım 1 1 Yorumla Blueewolf34 +1 yıl İyi yatmalar 😊 Yorumla
kalbikirik001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İşte işe gidecem işten gelecem yatacam felan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
plan yok
Gezme planım vardı havadan dolayı iptal oldu büyük ihtimalle evde ders çalışıp bir şeyler izlerim
Havalar gerçekten çok kotü :( öğrenci misin peki
Evet öğrenciyim
😊 kolay gelsin öğrenci olmak güzel ya ileride değerini anlıyor insan
Teşekkürler ✨bizim öğrencilik bitmediği için bilemiyoruz kıymetini 😀
Rica ederim biter biter ☺️ hngi üni hangi bölüm
İstanbul da özel bir üniversite ismini söylemeyeyim ☺️Tarih okuyorum
☺️ Umarım hakkında hayırlısı olur İstanbul kalabalık baya sıkıcı olabiliyor ulaşım vs :/
Günde toplam 4 saat yol çekiyorum
:( bende İstanbul Havalimanında çalışıyorum servis olmasına rağmen 3 saat yol cekiyorum zor ya bu şehir.
En azından servis var biz 3 aktarma yapıyoruz ve tıkısık tıkısık gidiyoruz🙄
Ya :( Allah yardımcın olsunnn
Amin cümlemizin🙏🏼
Amin 😊🫠
Bol bol uyumak, koltukta uyumak, yatakta uyumak, yerde uyumak gibi şeyler yapmayı düşünüyorum
😂😂 her yerde diyorsun
Tabi
😊😊 en oyisi
Tasavvufla alakalı doğru bilgiler içeren yönlendirici bir kitap yazacağım.
Soğuklarda yatmayı severim yatacağım
İyi yatmalar 😊
İşte işe gidecem işten gelecem yatacam felan