Diğer Rüyada sevdiğini kuzeninle beraber olduğunu görmek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ay ağlicam çok kötüydü anlamını bilen yazabilirmi Güncellemeler+1 yıl Kafanızmı iyi aq kıskanmam kuzenimden kıskanırım anlamını bilen yazsın dedim beraber oldu derken sevgili anlamında dedim Rüyada sevdiğini kuzeninle beraber olduğunu görmek? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Rüya işte anlam aramayın 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl bir anlam yok. üzerinde durma bu konunun. rüyaydı geçti bitti. tadını çıkarsaydın bari :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Klasik yurdum kezbanının sahiplenme saçmalığıyla ilişkili kıskançlık krizlerinin ön provası 2 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi misin be olum sevdiğim lavuğu neden kuzenimden kıskanıyım Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bilinç altın onu görmek istemiş o kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilinçaltım niye böyle bisey goremek istesin aq Yorumla BakirBirBey +1 yıl yüksekten bakınca neden korkuyorsun düşmeyeceğini bildiğin halde? Zihin farklı çalışıyor beyin karmaşık bir yapı ayq Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hangisinin ilgisi var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisininde Yorumla Erogluzim +1 yıl Anlaşıldı koku aldın rüyana girdi, kasma daha beterini görürsün Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Olabilir ruyalarin ayibi gunahi yoktur 0 0 Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Böyle şey düşündün mü hic 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Karavicdanli0606 +1 yıl Nasıl gördün ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 😂bitarafın açıkta kalmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahaha çok komiksin ya Cevap sahibi +1 yıl Hahayt 😂😅
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kafanda kurmuşsun bir anlamı yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kafamda kurmadıysam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir rüya yani bilinçaltı illa bir yorum çıkarmak zorunda değilsin saçma sapan bir rüya işte ne diyim senden ayrılıp ona mı gitçek diyim ya da kiz kuzenin ona mı Aşık oldu diyim saçmalık işte anla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nasıl ya detay sormak isterim de gizlsin ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baya hiç sesimi çıkaramıyorum da rüyamda sinirden ağlicaktım bu nası rüya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam ☹️ Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. anlamı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siz yattınız mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir onlarda yatmadı aq sevgilierdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Rüya işte anlam aramayın
bir anlam yok. üzerinde durma bu konunun. rüyaydı geçti bitti. tadını çıkarsaydın bari :)
Klasik yurdum kezbanının sahiplenme saçmalığıyla ilişkili kıskançlık krizlerinin ön provası
iyi misin be olum sevdiğim lavuğu neden kuzenimden kıskanıyım
bilinç altın onu görmek istemiş o kadar
Bilinçaltım niye böyle bisey goremek istesin aq
yüksekten bakınca neden korkuyorsun düşmeyeceğini bildiğin halde? Zihin farklı çalışıyor beyin karmaşık bir yapı ayq
Hangisinin ilgisi var
İkisininde
Anlaşıldı koku aldın rüyana girdi, kasma daha beterini görürsün
Olabilir ruyalarin ayibi gunahi yoktur
Böyle şey düşündün mü hic
Hayır
Nasıl gördün ki
😂bitarafın açıkta kalmış
Hahahahahaha çok komiksin ya
Hahayt 😂😅
Kafanda kurmuşsun bir anlamı yok
Kafamda kurmadıysam
Olabilir rüya yani bilinçaltı illa bir yorum çıkarmak zorunda değilsin saçma sapan bir rüya işte ne diyim senden ayrılıp ona mı gitçek diyim ya da kiz kuzenin ona mı Aşık oldu diyim saçmalık işte anla
nasıl ya detay sormak isterim de gizlsin ama
Baya hiç sesimi çıkaramıyorum da rüyamda sinirden ağlicaktım bu nası rüya
tamam ☹️
nasıl şeyler hayal ediyorsan
Bilinçaltı
Kotu bi ruya
anlamı yok
içine doğmuş olabilir
Evet canın çekiyor
Nasildi
Siz yattınız mı
Hayir onlarda yatmadı aq sevgilierdi