Diğer Evde mumu yaktım? Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 😊 Mumları severmisiniz geceye güzel bir şekilde ışıltıyor Evde mumu yaktım? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. bende severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende mum kullanmayı seviyorum veya küçük ışıkları kullanmayı seviyorum. 0 6 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Ben dün ilk kez aldım oda kapı ile yakmışım hoşuma gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şaka oldugunu söyle lütfen Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Şaka değil 🙊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ohaa nasıl yaptın onu Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Yok yani ilk defa mum yaktım öyle eğlence için sadece kabı ile beraber yaktım kötü bir şey yapmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hım bir şey olmaz dikkat et iyi geceler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok severim güzelde bir mummus tabaktakiler mumdan mi? 0 33 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Mumu söndürürken ufledigimde kırıntı da olsa tabağa düşüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kokulu mum sanırım Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Kokulu mum çikolata kokulu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel ☺️ Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Bugün gördüm mumları alayım dedim hoşuma gitti 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende mum tütsü buhudanlik çok severim ☺️ çok güzel çeşitler ve kokular var Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Ne güzel ben Yeni yeni böyle şeyleri keşfediyorum insan huzur buluyor sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enerjileri çok güzel o yüzden huzur veriyor Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Böyle masaya sıra sıra dizilcek yağmur yağarken güzel olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada sizin mumun etrafında plastik var sanırım onu çıkarmalısınız Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Şimdi çıkarttım plastigini 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yangına sebep olabilirdi de 😊 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl İyiki dedin yakınca hep de yanında olmuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ufacık bir anda bile kötü şeyler olabilirdi 😊dikkatli olmak gerekir Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl 😊 bende sanıyorum ki kapı onun her halde kılıfı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle değil gibi görünüyordu 😊 tamda fotoğraf da birleşim yeri görününce uyarmak istedim Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl İyi yapmışsın ayvayı yemiştim yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah korusun 😊 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Hayat nasıl gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok şükür yaşıyoruz 😂 sizin nasıl gidiyor Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Çok şükür acısı tatlısı ile geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊hep güzel geçer inşallah Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl İnşallah 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mum ışığı mis gibi kokusu ve güzel bir müzik ile iyi geceler dilerim 😊 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl İyi geceler 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akşamıniza mum ışığı eşlik ediyor mu? Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Yeni söndürdüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ☺️iyi geceler o zaman beylerbeyi Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Hayırlı geceler 😊 Yorumla
Doksanüçlü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Elektrik kesilmediği sürece yakmam:) 0 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Bende bugün gördüm alayım dedim Yorumla
Ra_On Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Çok severim aşırı safe place hissettiriyor 0 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Bana da yani böyle insan içi hoş oluyor yanınca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bende severim
Bende mum kullanmayı seviyorum veya küçük ışıkları kullanmayı seviyorum.
Ben dün ilk kez aldım oda kapı ile yakmışım hoşuma gitti
şaka oldugunu söyle lütfen
Şaka değil 🙊
ohaa nasıl yaptın onu
Yok yani ilk defa mum yaktım öyle eğlence için sadece kabı ile beraber yaktım kötü bir şey yapmadım
hım bir şey olmaz dikkat et iyi geceler
Çok severim güzelde bir mummus tabaktakiler mumdan mi?
Mumu söndürürken ufledigimde kırıntı da olsa tabağa düşüyor
Kokulu mum sanırım
Kokulu mum çikolata kokulu
Ne güzel ☺️
Bugün gördüm mumları alayım dedim hoşuma gitti 😊
Bende mum tütsü buhudanlik çok severim ☺️ çok güzel çeşitler ve kokular var
Ne güzel ben Yeni yeni böyle şeyleri keşfediyorum insan huzur buluyor sanki
Enerjileri çok güzel o yüzden huzur veriyor
Böyle masaya sıra sıra dizilcek yağmur yağarken güzel olur
Bu arada sizin mumun etrafında plastik var sanırım onu çıkarmalısınız
Şimdi çıkarttım plastigini 🤭
Yangına sebep olabilirdi de 😊
İyiki dedin yakınca hep de yanında olmuyorum
Ufacık bir anda bile kötü şeyler olabilirdi 😊dikkatli olmak gerekir
😊 bende sanıyorum ki kapı onun her halde kılıfı
Öyle değil gibi görünüyordu 😊 tamda fotoğraf da birleşim yeri görününce uyarmak istedim
İyi yapmışsın ayvayı yemiştim yoksa
Allah korusun 😊
Yaş kaç
25
Hayat nasıl gidiyor
Çok şükür yaşıyoruz 😂 sizin nasıl gidiyor
Çok şükür acısı tatlısı ile geçiyor
😊hep güzel geçer inşallah
İnşallah 😊
😊
🙃
Mum ışığı mis gibi kokusu ve güzel bir müzik ile iyi geceler dilerim 😊