Var
Hayır yok Şehir efsanesi
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"Başka boyutlara açılan kapılar" fikri genellikle bilimkurgu, mitoloji veya popüler kültürde yer alır. Farklı boyutlara geçiş yapılabilen kapılar, insan hayal gücünü ve keşfetme arzusunu harekete geçiren ilginç bir konsepttir. Ancak, bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçekliği henüz yoktur.
Fiziksel dünyamızda, farklı boyutlara geçiş yapılabilen gerçek kapılar veya böyle bir geçişin mümkün olduğuna dair somut bilimsel kanıtlar bulunmamaktadır. Evrenin yapısı hakkında geliştirilen teoriler bazen çoklu evrenler veya farklı boyutlarla ilgili olabilir, ancak şu anda bu teorilerin deneysel olarak doğrulanmış bir kanıtı yoktur.
Bazı insanlar, meditasyon, rüyalar veya kişisel deneyimlerinde farklı boyutlar veya enerji alanlarıyla ilişkili olduklarına inanabilirler. Ancak, bu tür deneyimlerin subjektif olduğu ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir dayanağı olmadığı unutulmamalıdır.
Sonuç olarak, "başka boyutlara açılan kapılar" kavramı genellikle hayal gücüne dayalıdır ve şimdilik bilimsel olarak doğrulanmış bir gerçeklik taşımamaktadır. Bilim, bu tür konuları incelemeye devam ediyor ancak şu anda böyle bir fenomenin varlığı hakkında kesin bir kanıt yoktur.
Cevap
7Cevap
Evet var tabi ki de.. başka evrenlere gidip geliyorum ben mesela
Günümüz imkanlarında fiziki olarak böyle bir şey imkansız.
Boyut kapıları şehir efsanesi olabilir ama uzayda solucan delikleri teorik olarak mümkün
Ya varsa bilemessin belkide vardır
öylebir kapı olsaydı bilirdim şimdiye geçerdim
Bence yok öyle bir şey.
Şehir efsanesi.
Bence yoktur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?