Güncellemeler
+1 yıl
Ben konu olarak cinsellik degik diğeri seçtim sanırım cinsellik otmatik olmuş.
İhtiyacım var günlük iş için konu açtım. Hani aklıma gelenlerden başka ne yapabilirim diye. Kadınlar yazdı özelden geri döndüm biri cinsellik teklif etti (hemcinsim) diğeri eşiyle birlikte olacakmış izler misin dedi. İzmir'de tanıdığım var diyen manken arıyorum iç çamaşırı dedi. Gerçekten 'ise' ihtiyacı olan birine bilgi vermek bu kadar mı zor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yav abla tr de kadın olup çok para kazanmak kolay ondan sana bunları öneriyorlar
Çok para istemiyorum ama
Pardon da nasil mesela? Namusunla nasil cok para kazanabiliyorrsun soyle bana
Biraz gözünü açarsan anlarsın
Yaz istersen özelden hemen sana bi yol söyleyim
Senin özelden yazacagin seye ihtiyacim yok, sizin bildiginiz tek yol bu iste namuslu bir sekilde demistim ama senin beynin bu yontemi algilamaz, beyninizin ici kirli çünkü, kadin olmak sizin dusundugunuz gibi bir sey degil, annenize sorun da ogretsin size biliyorsa tabii
Tabefenim her aklımıza gelen fikri burada yazalım da başkası yapsın değil mi aq
Gerçekten iş arayan biri niye buraya yazar? Kariyer. com
İsinolsun
İndeed
LinkedIn
Buralara bak
Sabah çıktım bayağı camlarin üzerine baktım. Amacım günlük iş bulmak o yazdığıniz yerler adresten ötürü dobmuyor
Buralarda bulamiyorsan kapı kapı dolaşarak hiç bulamazsın. Parttime bakacaksın
Bu soylediginiz yerlerin hepsine bakiyorum zibilyon tane CV gonderdim hic geri donus yok
büyük otel ya da lokantalarda bulaşık işi olabilir, parca başı iş yapan yerlerde olabilir ya da bir iş bulma ajansına kaydolup o size günlük temizlik vs işi gönderebilir kendisi payını alarak tabi
Ne becerilerin var ve nerede yaşıyorsun elimizden bişi gelirse yapalım
Yani boyama dantel falan yapabilirim
Boyama deyince aklıma geldi eğer yaparım yapabilirim dersen geçen 1 arkadaşla konuştuk baba mesleği boyacılıkmış. Bu aralar boyacılıkta çok iyi kar varmış abi mühendisliği bırakıp baba mesleğine bile dönesim var demişti. Belki sana bir fikir olur 😊 1 günlük ya da 2 günlük işler. 2+1 evin boyamasına 10 bin TL istiyormuş boyacılar
Yok duvar konusunda iyi değilim ama ahşap eşya varsa boyrim
Mobilyacılarla iletişime geçtin mi
Şehir soyle aynı sehirse çözeriz olayı
Oha saka mi ya
Değil ve gerçekten bir umutla yazmistim
Herkes kafayi yemis gercekten ya