Diğer Vozol en çok sevilen aroma hangisi? esmerkek63 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Satmayı düşünüyorum en çok hangisinden getirmeliyim sizce Vozol en çok sevilen aroma hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alyssa_vf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yerinde olsam elektronik sigaraya hiç başlamam. düşünüldüğünden daha zararlı ve kimse bunu farkında değil bence 0 6 Yorumla esmerkek63 +1 yıl Yok reis yanlış anladın ben ticaret adamıyım dükkanım var onuda getirticem hangisini en çok getirim diye sordm 😂 Yorumla Alyssa_vf +1 yıl soruyu o şekilde detaylandırsanız daha sağlıklı olurdu hani :) Yorumla esmerkek63 +1 yıl Hemen! Yorumla Alyssa_vf +1 yıl :) işbirliğimiz harika Yorumla esmerkek63 +1 yıl Ticarete dökelim mi 😂ben çok şey satiyorm bak 😂 Yorumla esmerkek63 +1 yıl Kâr imajını koy sat Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Hic bilmiyorm 0 1 Yorumla esmerkek63 +1 yıl Kimse bilmiyo galiba ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yerinde olsam elektronik sigaraya hiç başlamam. düşünüldüğünden daha zararlı ve kimse bunu farkında değil bence
Yok reis yanlış anladın ben ticaret adamıyım dükkanım var onuda getirticem hangisini en çok getirim diye sordm 😂
soruyu o şekilde detaylandırsanız daha sağlıklı olurdu hani :)
Hemen!
:) işbirliğimiz harika
Ticarete dökelim mi 😂ben çok şey satiyorm bak 😂
Kâr imajını koy sat
Hic bilmiyorm
Kimse bilmiyo galiba ya