Diğer Kalcaya ne diyorsunuz aciiilll? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Birine bisi anlatacaniz nasil diyonuz? Merak ettm P o p o, G ö t , K ı ç, vs vs nasil söylüyorsunuz? En kibari hangisi Güncellemeler+1 yıl Jdjkw Güncellemeler6 ay Ahhahahhaa yasiyna vr mi Kalcaya ne diyorsunuz aciiilll? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Kalça derim ben, popo komik geliyor çünkü. diğeri de küfür gibi zaten kaba. kalça daha tıpsal geliyor. 0 0 Yorumla
marasmuhendis Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 6 ay normalde gt derim argo olmasın dersem dübür derim 0 1 Yorumla Soran 6 ay Onu anlamazdom Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 925 cevap paylaştı. Tampon, kase derim ben ya da iyi mal varmış derim 0 6 Yorumla Barbarosakman 6 ay Ben yasiyom Yorumla Barbarosakman 6 ay 11 12 senedir burdayım burada yaslandik Yorumla Soran 6 ay Vay Yorumla Barbarosakman 6 ay Niye geldin hayırdır Yorumla Soran 6 ay Viri yorum yapmis Yorumla Soran 6 ay Ordab Yorumla
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Kalça, basen g*te😅 kalça yanakları denir en kibarca😂 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Kumbara de diyorum ben parasız kalınca bozdurursun kumbaranı hesabı 😂 0 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl en kibarın kasa demek arkadaşım düşün şahane kasan var sana birisi dese eminim mutlu olursun. 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. Çanak diyenler varSide of my ass 0 0 Yorumla
Belingol07 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Biz götten devam hdkshs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jdjjd Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Görmedim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yuh😂😂🤣🤣 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Mabad 0 5 Yorumla zimbabwe-cumhurreisi 6 ay 1 sene sonra güncelleme dlskjfşlkdfj Yorumla Soran 6 ay 😂😂😂😍😂 Yorumla zimbabwe-cumhurreisi 6 ay Biraz erken olmamış mı? dfgsdfg Yorumla Soran 6 ay Knk biri geldi yorum yapti soruyu atesledi ahahs Yorumla zimbabwe-cumhurreisi 6 ay ha şu kalçaya vajina derim diyen tip fkdjhgdflkgfgsfg Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Got. 1 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 591 cevap paylaştı. kaba et 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalça derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kalça derim ben, popo komik geliyor çünkü. diğeri de küfür gibi zaten kaba. kalça daha tıpsal geliyor.
normalde gt derim argo olmasın dersem dübür derim
Onu anlamazdom
Tampon, kase derim ben ya da iyi mal varmış derim
Ben yasiyom
11 12 senedir burdayım burada yaslandik
Vay
Niye geldin hayırdır
Viri yorum yapmis
Ordab
Kalça, basen g*te😅 kalça yanakları denir en kibarca😂
Kumbara de diyorum ben parasız kalınca bozdurursun kumbaranı hesabı 😂
en kibarın kasa demek arkadaşım düşün şahane kasan var sana birisi dese eminim mutlu olursun.
Çanak diyenler var
Side of my ass
Domates salça 🥫 o nasıl kalça
kalyaça kalça diyoruz
Biz götten devam hdkshs
Jdjjd
Görmedim.
Yuh😂😂🤣🤣
Mabad
1 sene sonra güncelleme dlskjfşlkdfj
😂😂😂😍😂
Biraz erken olmamış mı? dfgsdfg