Diğer Selamlar ! Geceniz nasıl geçiyor , nasılsınız? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İyi geceler 🐼Can sıkıntısından KS 'ye sarmış bulunmaktayım xkdkddk Siz neler yapıyorsunuz peki? Selamlar ! Geceniz nasıl geçiyor , nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. gecem güzel geçiyor. 1 0 Yorumla
___lєчdím___ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Hepiniz sıkıldık ki buradayız 3 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl O da doğru dkdkd Yorumla
__YoLuNSoNU__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sıkıcı geçiyordu bende buraya geldim 😏 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Herkes aynı şeyi yaptı sanırım Yorumla __YoLuNSoNU__ +1 yıl Evet Yorumla
Kabadayıreco01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İyi geçiyor. Senin nasıl 😉 1 3 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Sıkıcı Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Neden tatlım Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Tatlın değilim! Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Uykum gitmiş bekliyorum ki gelecek 1 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 379 cevap paylaştı. Pandamı 1 5 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Evettt Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Insan kendıne nıye panda dee Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Canım istediği için dkdkd Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Bu kadarcıkmı Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Evettttttttttttt Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Saçma sapan yazıyorum. Mide ağrısından 0 0 Yorumla
elitcpa Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl kötüüüüüüüüüü 1 9 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Nedennnnnn Yorumla elitcpa +1 yıl sorma neden Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Pekiii sormadım Yorumla elitcpa +1 yıl insan bir merak ederde de moral verir Yorumla elitcpa +1 yıl keşke biride beni merak etse dinlese diye Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Eee sorma dedin ya Yorumla elitcpa +1 yıl ama belkide naz yapıyrum :)= Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Timam hadi anlat nazlanma djdjdjd Yorumla elitcpa +1 yıl yalnız burada olan iyi olur mu senin nasış geçiyor Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Sıkılıyoz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
gecem güzel geçiyor.
Çok şükür duşa girmem gerekiyor
Hepiniz sıkıldık ki buradayız
O da doğru dkdkd
Sıkıcı geçiyordu bende buraya geldim 😏
Herkes aynı şeyi yaptı sanırım
Evet
İyi geçiyor. Senin nasıl 😉
Sıkıcı
Neden tatlım
Tatlın değilim!
Sen eski fenomen değil misin Isparta'da mi okudun üniyi?
Uykum gitmiş bekliyorum ki gelecek
Pandamı
Evettt
Insan kendıne nıye panda dee
Canım istediği için dkdkd
Bu kadarcıkmı
Evettttttttttttt
minik bir uyku kacmasi 🤪
Uzanıyorum uyuyacağım 10 dkye falan
Saçma sapan yazıyorum. Mide ağrısından
İşteyim bu hafta gece
kötüüüüüüüüüü