Son koşus.. Son kampana.. Son düdük... Kalktı o tren dediğiniz ne var.. En son neye veda ettiniz ya da etmek zorunda kaldiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son koşus.. Son kampana.. Son düdük... Kalktı o tren dediğiniz ne var.. En son neye veda ettiniz ya da etmek zorunda kaldiniz?

İnsan yaşamı devam ettiği sürece garda bekleyen trenler daima olacak önemli olan hangi peronda olduğunu bulabilmek
Ve doğru yerde durduğuna emin olabilmek.
Bir şeyin doğru olduğundan emin olamazsın özellikle insan faktörü varsa :) insan duyguları kaypaktir. Değişir
Sonsuz güven varsa da emin olamaz misiniz?
Sonsuz güven hikaye :) insanın doğrusu gerçek olan değildir inandigidir. Öyle olduğuna inanıyorsun
Ütopyalar ile yaşamak daha makul geliyor bana.. Kötü basa gelince düşünürüm mantığı var bende.
Bütün dünya bir ütopya zaten 😊
Ama görsel distopya gibi.
%52 lik tarafa geç A haber izle hep tekrar değerlendir :)
Yuzde 1 lik kısımdayim. Al bunu Al al demeden, Silivri soğuktur bunu hissetmeden.. susmak huyların efendisidir sözünün gölgesine sığınıyorum
Herkeste Silivri’ye gideceğini düşünüyor başka hapishane mi yok :)
Orası en soğuk olaniymis.
Cevap
6Cevap
Maalesef çoktan bitti bile.
Ne kadar küssem de ayrılmadım o da beni hiç bırakmadı yani giden kalan bişey yok😍😃
Cok sukur daim olsun :))
Sağol cici kız:))
:))
O tren'e binmek istedim, veya binemedim.. Baktim olmadi. Sonra tren olmaya karar verdim.. Insanoglunu bari gidecegi yere goturebilme ihtimali olsun istedim. Kalbi zikir eden'e..
Ne gidebiliyorum o gardan, ne de kalabiliyorum. Kalsam hangi sıfatla? Gitsem nereye? Mevzu tren değil cancağızım. Mevzu benim.
Geçmişe ait olan herşeye veda ettim, tren kalktı biz ise perondan sadece el salladık.
Bir tren kalkar. Bir diğeri gelir. Hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız.
Akrabalara veda ettim.
Coktan
Geçmişime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?