Galiba onların benimle ilgili bi sorunu yoktu ama sanki çabalayan ben gibi hissediyorum?

Yakın 2 arkadaşım tam da doğum günümde benimle ilgili bi şeye takılmışlar kendi hayatımla ilgili bi konuda yalan söylediğimi düşünmüşler ve bunu bana açıp eğer delil gösterirsen şimdi pastanı da getiricez öbür türlü çok üzülerek söylüyoruz ki arkadaşlığımız bitecek dediler. ben normalde kendini asla başkalarına kanıtlayan bi insan değilimdir ancak o kadar ısrar ettiler ki artık gösterdim sonra işte bu kadar diyip sarıldılar falan. aradan 1 hafta falan geçti bensiz buluştuklarını gördüm dışarıda. demek ki tatmin olmadılar ya da belki özel bişey oldu onu konuşmak istediler diye düşündüm çünkü bunu gözüme sokmadılar instada hikaye paylaşıp gizlemişler de ama ben birine dedim bence bensiz buluştunuz diye o da yok dedi. neyse aradan 1 2 hafta geçti biri bana bi reels atmış ben de cevap attım aa evet shsj yazdı. sonra whatsapptan ona beraber buluşalım mı yazdım annemle temizlik yapıcaz dedi ben de başka zaman o zaman dedim bi daha da konuşmadık sonra.2 ay geçti bana yakın arkadaşlıkla ilgili tatlı bi reels atmış. Görüldü attım.

Galiba onların benimle ilgili bi sorunu yoktu ama sanki çabalayan ben gibi hissediyorum?