Yakın arkadaşım yalan söyledi sevgilim var dedi ama gösterdiği fotoğrafların şop olduğunu düşünüyorum. kimseye herhangi bi şekilde zarar verecek bi yalan değil tabi ki bu, farklı bi psikolojik durumla yapıyor olabilir. belki sevgililerdi gerçekten ve çok kısa sürdü söyleyemedi ya da zor şeyler yaşadı belki de ihanet yaşadı. bi arkadaşım belki nazardan falan korkup göstermiyordur size asıl fotoğrafları dedi ilişkisini gizli yaşamak istiyor olabilir dedi. bilmiyorum ama sonuçta herkesin kimseye söyleyemediği şeyler olabilir ve herkes %100 dürüst değildir yalan söyler önemli olan zarar verip vermemesi diye düşünüyorum. arkadaşlık bitirme taraftarı değilim 5 senedir arkadaşım ve evine defalarca gittim yemek tatlı falan yaptı kimseye zararı olan bi kız değil.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benimde vardi boyle bi arkadasim. nazardan gizlemektenndolayi oldugunu dusunmuyorum ben bunun ciddi bir psikolojik rahatsizlik olduğunu düşünüyorum. Ben ogrendigim anda iletisimi kestim. Cunku cidden hayat zaten zor birde psikopatla uğraşamam
Ben bu denli yargılamayı doğru bulmuyorum kimseyi. yaşadıklarını bilmiyoruz belki kıza psikolojik şiddet uygulayarak ayrıldı kızdan ve kız bunu söyleyemedi. elbette sağlıkla ilgili olsa veya birine zarar verecek türden bi yalan olsa bence de arkadaşlık sonlandırılmalı ama bu direkt hiç kimseyi etkilemeyen türden bi şey
İyide biz ilisksiini gizlemekten bahsetmiyoruz sen şoptan bahsediysoun o zaman bunu yapmasina gerek dahi yoktu. Hatta sana aciklama bile yapmayabilirdi neden şop gereksinime giriyor. Sahsen benim arkadaşım sadece oglani begendigi için kendince bir senaryo kurmus ve buna kendi inanmis ve cevresini inandirmaya calisiyordu. Ve bu bana ciddi manada saglikli gelmiyor
Yani bir utopik bir yalan kurgulayop buna inanip inandirma cabasina giren bir durumda o kisiden ileride zarar gorecegim ihtimalini dusunurum ve bana gore arkadaslik kurulmamasi gerekiyor
İlişkisinden çok fazla bahsetmiyordu ya da bak bu bizim resmimiz demiyordu aslında biz diyorduk fotoğrafınızı göster diye. böyle dediğimiz için şop yapma gereksinimi hissetmiş olabilir. belki de 1 2 resim bize şop gibi geldiği için diğerleri de şop gibi geliyor da olabilir sonuçta beyin bazen oyun oynayabiliyor. bu konuyu ona açtığımızda da ortak bi arkadaşımızın ismini verip onunla daha yakın olduğum için onunla tanıştıracaktım ilk, yazdım ona ama bana müsait olmadığını söyledi madem öyle biri yok neden öyle bişey yazayim dedi bu da çok mantıksız gelmedi bilemedim o yüzden de tam
Tabi bu senin kendi düşüncen saygı duyarım ama söylenen bütün yalanlar aslında ütopiktir. adı üstünde yalan demek gerçek dışı demek zaten. ben biri hakkında veya birine zarar verecek yönde bi yalan olduğu zaman arkadaşlık bitirilmesibin doğru olduğunu düşünüyorum ama bu anlattığım olayın aslını astarını anlamakta zorluk çekiyorum
Senide anlıyorum iyi niyetli bakiyosun ama fotografim yok deyipde cikabilir. Sahsen ben oyle yapıyorum olsa da sildim deyip geçiyorum. Bilmiyorum ya benim icin guven cok onemli arkadaslikta. Güven olmayan yerde suphe ettirdigi yerde duramiyorum
Onu da dedi zaten telefon değiştirmişti o dönem zaten hepsi diğerinde kaldı dedi. biz zorladık aslında illa göster diye
En beyin kurcalayan ise ortak arkadaşımızla sevgilim dediği kişiyi tanıştıracağını söylemesiydi. hatta ortak arkadaşımız kendisi demiş ne zaman tanışıcaz edicez diye arkadaşım da haftaya tanıştırayım demiş ama sonrasında kızı ekmiş müsait değilim demiş. sonra da onların da arkadaşlıkları da bitti zaten sürekli ben buluşmaya çağırıyorum ilkte tamam olur gibi bakıyoruz buluşmaya yakın ekiyor dedi kendi kız arkadaşıyla beni tamıştıracağı zaman için bile Şubat ayında yazın buluşuruz falan demişti dedi
Benim arkadasimda hala iliskide oldugunu soylemisti hatta surekli arastigini evlenecegini evlenme teklifi aldugini vs vs. Biz sıkıstirfikca ekti en sonunda kacacak yeri kalmayinca ayrildik dedi telefonum bozuldu dedi hepsinr bi basit yalan buldu çıktı
Aslinda sende hissediyosun kizda asiri yalan oldugunu kurmaca oldugunuda yine de konduramayip savunmaya calisiyosun içinde.
Aynı tarz değil. sadece var iyiyiz gibi kestirme cevaplar söylüyordu. ya da çok az ondan bahsediyordu. bence yalan olmayabilir de. bize öyle gelmiş olabilir. sonuçta beyin kandırılmaya çok açık bi organ nasıl düşünürsen öyle görüyor kimi zaman. dediği de mantıksız değil madem öyle biri yok neden tanoştırmaya ortak arkadaşımızı çağırayım, istiyorsanız ona sorun kendisi müsait değilim diyip gelmedi, eğer gelseydi zaten tanışacaktı bi problem mi var diye sorduğumda da yok diyen de oydu zaten dedi.
Hatta bi keresinde bi story paylaşmıştı yakın bi erkek arkadaşıyla aa o mu dedim hayır arkadaşım o benim dedi. isteseydi evet onunla sevgiliyiz de diyebilirdi aslında
Madem bu kadar eminsin onun hakli olduguna, yalan soylemedigine iyi niyetli olduguna o zaman burada niye soru sordun?
Diğer insanların fikirlerini de merak ettim. ama senin kesin yalandır demen bana garip geldi biraz. ortak arkadaşımızla tanıştırmayı düşünüp mesaj atması ya da arkadaşını sevgili gibi göstermemesini gözün görmedi.
Bilmiyorum ben bu tarz zararsız yalanları sineye çekiyorum çünkü günün birinde ne yaşayacağımı bilmiyorum, yargıladığın şeyle sınanırsın diye bi laf da var ve şu hayatta yalan söylemeyen kimse yok. benim eski flörtüm de bittikten sonra sevgilim var şöyle tanıştık böyle şeyler yaptık dedi ve bunların tamamın yalan olduğunu %100 olarak dediği kızın başkasıyla resim atmasıyla beraber öğrenmiştim. ama yine de yargılamamıştım sadece neden diye sordum benden uzaklaş bi daha mesaj atma diye demişti ama kendisi de bana mesaj atıyordu..
Kesin yalandir deme sebebim fotograflarin şop gibi gormesi, ustune defalarca ekerek o dedigin seyleri de ispatlamamasi. Ki bunlar olmasa bile ustune basarak diyorum bsska bir kiz arkadasindan bu konuda suphelenmiyosun cok yuksek ihtimalle belkide bu yasa kadar hic suphelenmedin ama bundan suphelendin. Ben hislere inanirim. Aslinda burada da itimat ettigim senin hislerin. Ayrica cidden bu senin arkadasinin yalani veya hernryiyse beni etkilryen birsey yok o yuzden kinamiyorumda. Krndi arkadasimida kinamadim ama bu demek degilki bunun cidden sikintili bir durum oldugunu farketmedim. Haliyle farketmek ve kendime zarar gelebilecek birisinden uzak tutmakta kinamaya girmiyor. Yargilasaydimda nasil hunu yapar niye bunu yapıyor vs deyip onun hakkidna ileri geri konusurdum. burada senide tanimiyorum onu da. Ben karsindaki insanin normal olmadugini hissettigim icin sana karsi iyi niyetimden yorum yapiyorum. Ayrica bence yalan cokda hafife alinacak bir durum değil. Hadi diyelim sıkıstigin durumda gunluk hayatinda yalan soylersin onuda yapmaman gerekir ama hadi diyelim onu yaparsin ama iste yok sevgilim var su bu bu tarz yalanlara gerek yok. Cunku gereksiz bi cikari olmayan yalanlar. Ve benve cikarsiz ve zorunda olmadan soylenen yalan, hata degil bir sorun.
Benim o insan hakkinda bhnlari dusunmeme sebep olan sey senin anlattiklarin. Kendine itiraf etmesende sen benim gibi dusunuyosun. Şu an savunman o yuzden cok da inandirici gelmiyor. Cunku benim kadar ondan suphelenip yalan bulmasaydin asla burada bunu sormazdin. Madem benim gozumun gormedigi diyebildigin kadar delil var sana gore o zaman hic suphelenmemen grrekirdi
Eski flortun konusuna gelecek olursam eger.. eski flortunun yaptiklari soylediklerini de normallestirmiyorum zaten. Yalani aklamanin alemi yok konu nr olursa olsun yalan yalandir. Ama eski sevgilini bilr bi nebze anlarimki o anki sana duydugu his yoğunluğundan seni kiskandirmak istemistir, seni kendinden uzak tutarak asil kendi uzak durmayi cabalamistir ama duramamistir. burada bile yalan soylemek cok yanlis olsada elle tutulur bir sebebi var. Ama arkadasinda yok
Benim sana veya arkadasina karsi art niyetim yok. Daha once boyle bir tecrube edindim ve sorunu okudugumda bu tecrubemi sana aktarmak istedim çünkü bir kotu durumla karsilasmani istemedim. Yoksa okuyupta gecebilirdim. Fikirlerine saygi duyuyorum umarim ben yanilmsiimdir ve arkadasligin guzel sekilde devam eder. İyi gunler diliyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!