29 yaşında bi genç kızım diyemeyeceğim artık çünkü nerdeyse orta yaş oldum. Memurum ve güzel olduğumu da söylerler. Ama ailevi problemlerim var kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Evlenemedim. Çünkü ailem maddi manevi hiç destek olmuyor.
yaşıtlarım ve hatta benden küçükler evlendi bebekleri oldu. Evlenmeyen tek bir arkadasım kalmadı bekar arkadas ortamım yok. Herkeste bir iğneleme her ortama yabancı kalıyorum. En ufak bir ilgiye bile kapılıp inanıyorum. Benden küçükler kucağında bebekle yanıma geldiği zaman içim parçalanıyor anne olmasam da annelik duygularım kabarıyor.
o kadar çaresiz ve mutsuzum ki kendimi her şeye geç kalmış hissediyorum. Maddi durumum yavaş yavaş düzeliyor istesem 2 sene sonra evlenirim ama Bu saatten sonra evlensem bile hiçbir şeye hevesim kalmadı. Bomboş bi mezara girip ordan çıkmamak istiyorum. Durup durup ağlıyorum kendimi durduramıyorum
Diyeceksin ki evlen o zaman mesele bu değil ben neden kendimi bu kadar bitik hissediyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
öyle bisey yapma sakin ol
Allah yardimcin olsun
Biraz depresyonda gibisun ailevi sorunlar seni yipratiyor gibi
Birikim yap evlen belkit evlendin adamla daha mutlu bi gelecek olur
Iyi düşün iyi olsn
Depresyonda olunca sebebe gerek kalmıyor, kendine uygun bir eş bulduğunda ve birbirinizi desteklediğinizde yavaşça çözülür durumun, diye düşünüyorum
Depresyon bu yaptığın ya. İstersen aklı selim düşün
yalnızlık problemin adı yalnızlık benimde öyle aile bencil yawşak ondan
Yorgunsun belki sadece, biraz zaman tanı kendine, salıverme, evlenen yaşıtların gibi senin durumunda olan yaşıtların da var, 94 nesili çok arada kalmış bi’ güruh şu devirde
Biraz yıpranmışsın hepsi bu. Düzgün bir insanı hayatına aldığında kendi kendine düzelecek bu durum merak etme
hayatta her şey bir kaderle tayin edilmiş herkes için her şey aynı zamanda olacak diye bir şey yok umutsuz olmamak gerekli
Öldürmeyi düşünmek saçmalık ayrıca bu hayatta her şey evlilik değil aynı zamanda evlilik bir başarı olarak gösterilecek bir şeyde değil kendini buna koşullama
Hayatta ki tek dert evlilik sanki bravo ya şu düşünce tarzına bak
Memur olmuşsun daha ne ağlıyosun. Merak etme alıcın bulunur
İntihar çok acizlik olur
Nasibin nerden geleceği belli olmaz evlenip doğru insanı bulamayan bir çok arkadaşım var
Erkek versiyonu olan ben 😂
Tanışmayı isterdim seninle
Arada benim de ölesim geliyor halledecem o konuyu
Kendini niye öldürcen ki problemlerin varsa
Küçük gösterşyosan ve yaşımı takmazsan tanışaım ciddi. Askerim
Değiştirebilirsin akışı
Öldürmek ne ya saçmalama
Herseyin zamanı var öyle düşünme
Kıyamam...
Tek sıkıntın evlenmek mi?