Ekmek almaya markete gitmiştim. Ekmek almışken bari tek şey için ödeme yapmayayım, aburcubur ve kola da alayım dedim. Kasaya gittim. Adamın birisi kasada kola aldığımı görünce hemen dedi ki, zıkkım için, masumların kanı var onda. Bende hiçbir şey demedim, satın alıp çıktım dışarıya.
Ama ben dışarıya çıktıktan sonra adam bi' çıktı ben ne olduğunu fark edemeden elimdeki poşete tekme attı, poşet uçtu. Adama bağırdım, bana döverim lan seni sus dedi, biz böyle bağrışınca yaşlı bir teyze gelip bizi sakinleştirdi. Bu ne ya? Sinirden titriyorum. Bu muameleyi hak mı ettim şimdi ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence şikayet edin karaktersizleri cahilleri.
Bendeonlaea destek veren firmalarin alinmasi taraftari degjlim ama bu beni ilgilendirir sadece alana bu sekilde bir muamele asla kabul edilemez kimsenin kimseye karisma hakki yok ha belki uyarabilir seni onuda yapamaz ama en fszla yapabilecegi bu yani onun disinda sana bisey diyemez
Onun gibi cahil yobaz Müslümanlar yüzünden Filistin o halde işte biber gazı yokmuydu sıksaydın malın gözüne
Ekmek almaya diye gitmiştim, böyle bir şey yaşayacağımı tahmin etmemiştim ki. Tamam ben de savaşın ne kadar korkunç olduğunun farkındayım. Sivillere ve çocuklara üzülüyorum. Ama neredeyse her şey İsrail malı. Boykot edeceksek marketten bir tek pirinç bulgur almamız gerekir, o derece her şey İsraile ait
Boykot edecekse devlet etsin hergün 7 gemi gidiyor İsraile
Gündemden haberin yok belliki gece gündüz İsrail katliamları anlatılıyor. İnsanlar dolmuş olabilir
Doldu diye bunu yapması mı normal? Gündemden haberim var ama çoğu şey İsrail malı
şrfsiz adi kopekler dolu.
Vandallık ne ara boykot oldu?
Şrefsizler.
Delileri salıyorlar sokağa bu ülke böyle tehlikeli her an bir kavgada ölebilirsiniz yapacak bir şey yok Tayyibin ülkesinde yaşıyoz
İsrail malı olabilir
Starbucks’ta İsrail mâlı
İsraelle yardım ediyorsun çünkü
Adam karaktersizmiş
Kamera varsa dava ac
Ne yaşıo bunlar
S. lak cidden