Izmirliyim ama son yillarda ekonomik krizden insanlar nefret saciyor. Antalya cocuklugumdaki turkiyeyi mutlulugu hatirlatiyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Antalya gercekten baska ayni zamanda avrupa insani populasyonuda var ama İzmir her zaman iyi degil kotu kokuyor yuzulcek plaji yakin degil kavga orani yuksek
@Bilmiyorumyaqq valla Diyarbakırli değilim ama Elazığliyim diyarbakir ile hiçbir bağım yok ama diyarkabira da gittim Ankara'ya da gittim İzmir'e de gittim bursaydada gittim ama Diyarbakır gibisini gormedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Izmirliyim ama son yillarda ekonomik krizden insanlar nefret saciyor. Antalya cocuklugumdaki turkiyeyi mutlulugu hatirlatiyor
Antalya gercekten baska ayni zamanda avrupa insani populasyonuda var ama İzmir her zaman iyi degil kotu kokuyor yuzulcek plaji yakin degil kavga orani yuksek
Karadenizlilerdir... Üslüupları sert belki ama hemen kaynaşır. İçtendirler.
Konya'nın olmadığına eminim
Neden bebisko
Yanlış kanka en berbat şehirler orasi
İyisi neresi kanka
Sen bir Diyarbakıra git yemin ederim seni biri dahi dışarda bırakmaz yedirir içirir giydirir ondan sonra Elazığ
Dogrudur, bizim batmanda sulalemiz var, her zaman arkamizdan is cevirmezler, buyur eder sahip cikarlar
Aynen öyle kanka
bunun babası diyarbakırlı annesi elazlıpğ bghvnjfm
@Bilmiyorumyaqq valla Diyarbakırli değilim ama Elazığliyim diyarbakir ile hiçbir bağım yok ama diyarkabira da gittim Ankara'ya da gittim İzmir'e de gittim bursaydada gittim ama Diyarbakır gibisini gormedim
yozgatlı olarak YOZGATTTTT
Akdagmadeni haric geri kalan yerler çöl
bi boğazlıyanımız var bhgnvjf
akdağmaden de akrabalarımız var da hiç gitmedim gjngvmkfc çöpmüş ağğğğğqqqhhh ayıp beeee bizde biliyoruz ünivesteye gidip kurtulacağızzzz
Sarikaya - sivas çat arasinda kalan bolge yeşillik yozgatta. Oraya kafa dinlemeye gittigimiz oluyo onun harici konyayla ayni
Ben ankaraea unideyim, arabam kendi evim var ama yinede yaz ayinda sarikayaya gidioz bir hafta wjsndndndn
darısı bize inşllaahhhhhh
Aaammiiiiğgnnnnn
Angara kardass