Diğer Beynim yandı, cevabı bulabilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne koyarsam koyayım 30 bulamadım 32 oluyor 28 oluyor 29 oluyor 30 olmuyor🙄 Beynim yandı, cevabı bulabilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Oluştur Takip Et Master Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl 29 ile 11'i topla 40 yapar ve milliyetçi hareket partisinin 40. yıl dönümü 4 5 Yorumla sunnyfunny__ +1 yıl :’) Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahahaha gece gece çok güldüm 😂 Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Puhaaahahahaha Yorumla MrBroo +1 yıl Hahaaaas🤣🤣 Yorumla Esrihbaenl +1 yıl 🤌🏼😂 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Sonuç çift sayılar tekTek sayı ile tek sayı toplarsan çift olurEee burada 3 tane tek sayı toplaniyorsa sonuç hiçbir zaman çift olmazMatematik olarak hatalıHinlik olarak bilemem 🫣😂 0 1 Yorumla Esrihbaenl +1 yıl 3+1+9=30 Hintlik sonuçu bu Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 9u ters çevirerek çözülüyor. Matematikte 3 tek sayının toplamı tek olur daima. 9u ters çevirerek çift sayı elde etmelisin 0 0 Yorumla
mafalou Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 3 ile tek olmayan sayıyı topladığınız da sonuç her zaman tek çıkar o yüzden 9 flip - 6 olması gerekiyor. Anlatacaktım da üşendim aq. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. 9-1-15-5Joker hakkımı kullandım 4 top koydum😎😎😎 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Joker hakkını kim verdi sana semihhhhh😂😂 Yorumla Semihh98 +1 yıl Kenan Işık ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Komaya girmesine sebep olan sen miydin yoksa 🫣 Yorumla Semihh98 +1 yıl Ben masumum 😏 Yorumla Soran +1 yıl Peki Semih öyle olsun sana inanıyorum 😔 Yorumla Semihh98 +1 yıl Lütfen bana inanDoğru söylüyorum 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam inandım masum duruyorsun 🫣 Yorumla Esrihbaenl +1 yıl 😅 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sayıların hepsi tek. 30 ise çift. 3 tek sayıyı toplarsan sonuç çift olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle o yüzden saçma bir soru Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Buldum da söylemem :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hıhı kesinnn😂 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. 9 u ters cevir 6 yapsonra 6+11+13 0 0 Yorumla
ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Soru yanlış tek sayıların toplamı çift olamaz 0 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 9 u ters çevir 6 olarak say=6 + 11+ 13=30 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 11 9 7 3=30 değil mi :D yoksa matematiğim mi eksik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 kutucuk var 4 değil🫣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyku sarhoşuyum hahahaha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sus kız gece gece kafamızı yorma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla benimki yoruldu bulamadım 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 9 ters çevir6 11 13 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Niye ters çevirdin kanka😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü bunun sonucu öyle yoksa çıkmaz sonuçta top çevrilir 😅 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı aslında 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çünkü Cevabi bu yıllar önce çözmüştüm hala aklımda Yorumla Soran +1 yıl Ben top olduğunu sen dedikten sonra farkettim bravo valla😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄bir sorunu daha çözdük 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri benim hakkımda uyusun demiş cevabi ister kabul etsin ister etmesin soru zor değil sadece yanıltmaca var 9 ters çevrilir yapılir Yorumla Soran +1 yıl Cevap bana mantıklı geldi kanka boş ver sen istediğinde uyu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendisi yapamadı lafı bize atıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilet ona mesajımı Yorumla
sunnyfunny__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Tek sayilarin toplamin sonucu cift olmaaaaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 9 yazan topu ters çevirip cevabı öyle bulabilirmisiz yorumdaki arkadaş dedi Yorumla sunnyfunny__ +1 yıl O arkadasa soyle uyusun cok gec oldu Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 9 u ters çevir 6 aonra 6+11+13=30 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 15+9+6 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. bulamadım ya :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
29 ile 11'i topla 40 yapar ve milliyetçi hareket partisinin 40. yıl dönümü
:’)
Ahahhahahaha gece gece çok güldüm 😂
Puhaaahahahaha
Hahaaaas🤣🤣
🤌🏼😂
Sonuç çift sayılar tek
Tek sayı ile tek sayı toplarsan çift olur
Eee burada 3 tane tek sayı toplaniyorsa sonuç hiçbir zaman çift olmaz
Matematik olarak hatalı
Hinlik olarak bilemem 🫣😂
3+1+9=30
Hintlik sonuçu bu
9u ters çevirerek çözülüyor. Matematikte 3 tek sayının toplamı tek olur daima. 9u ters çevirerek çift sayı elde etmelisin
3 ile tek olmayan sayıyı topladığınız da sonuç her zaman tek çıkar o yüzden 9 flip - 6 olması gerekiyor. Anlatacaktım da üşendim aq.
9-1-15-5
Joker hakkımı kullandım 4 top koydum
😎😎😎
Joker hakkını kim verdi sana semihhhhh😂😂
Kenan Işık ☺️
Komaya girmesine sebep olan sen miydin yoksa 🫣
Ben masumum 😏
Peki Semih öyle olsun sana inanıyorum 😔
Lütfen bana inan
Doğru söylüyorum 🤭
Tamam tamam inandım masum duruyorsun 🫣
😅
Sayıların hepsi tek. 30 ise çift. 3 tek sayıyı toplarsan sonuç çift olmaz
Aynen öyle o yüzden saçma bir soru
Buldum da söylemem :D
Hıhı kesinnn😂
9 u ters cevir 6 yap
sonra 6+11+13
Soru yanlış tek sayıların toplamı çift olamaz
9 u ters çevir 6 olarak say=6 + 11+ 13=30
11 9 7 3=30 değil mi :D yoksa matematiğim mi eksik
3 kutucuk var 4 değil🫣
Uyku sarhoşuyum hahahaha
Sus kız gece gece kafamızı yorma
Valla benimki yoruldu bulamadım 😂
9 ters çevir
6 11 13
Niye ters çevirdin kanka😂😂
Çünkü bunun sonucu öyle yoksa çıkmaz sonuçta top çevrilir 😅
Mantıklı aslında 😂
Evet çünkü Cevabi bu yıllar önce çözmüştüm hala aklımda
Ben top olduğunu sen dedikten sonra farkettim bravo valla😂
😄bir sorunu daha çözdük 😇
Biri benim hakkımda uyusun demiş cevabi ister kabul etsin ister etmesin soru zor değil sadece yanıltmaca var 9 ters çevrilir yapılir
Cevap bana mantıklı geldi kanka boş ver sen istediğinde uyu 😂
Kendisi yapamadı lafı bize atıyor
Ilet ona mesajımı
Tek sayilarin toplamin sonucu cift olmaaaaz
9 yazan topu ters çevirip cevabı öyle bulabilirmisiz yorumdaki arkadaş dedi
O arkadasa soyle uyusun cok gec oldu
9 u ters çevir 6 aonra 6+11+13=30
9 7 ve 15
15+9+6
26-28-30
bulamadım ya :D
Amaç ney aw