Güncellemeler
+1 yıl
Up
Ne tarz içeriklerle para kazanabilirim? Aslinda birçok fikir var aklımda ama karşılayacak butcem yok. Finansal açıdan zorlanmayacagim ve yüksek izlenme alabileceğim nasıl içerikler uretebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ulan bu benim surekli aklimda ama yapabilecek ozguvenim yok sana sunu soylim coddi sosyal deney veya saka tarzi vodeolar ceksen bu bile yeter o kadar
Ya evet onu çok düşündüm ama kendimi göstermek istemiyorum ozguvenden de bağımsız olarak ailem çevrem görsün istemem yani. Ve sosyal deney gibi videolar da tek başıma halledebilecegim birsey değil ki
Olum ayni seyleri dusunuyorum bende ama kimliğim belli olmasin veya yüzümu kimse görmesin onun pesindeyim hatta kanali oyle bir hale getireceksinki insanlar yuzunun ve kimliginin pesinde olacak ama buna musade etmeyeceksin ama iste bunun için zaman ayirman lazim ve bunlar icin bir telefon kamerasi bile yeter hatta emin ol
Birlikte girelim mi sdhshjd
Kanka harbiden proje yapip buna biraz cesaretli olman lazim yani cesaretli olmak derken yirtik olman lazim gidip insanlar ile makara gecebilecek kapasite rol yapabilecek seviyede olman lazim bunları yapabilsen hergun kadikoyde ben ne icerikler uretirim valla ama işte yaninda birileri olmasi lazim 😁
Ben 2.7 k oldum short iceriklerle gelişebilir büyürsun
Ne tür iceriklerle
Karışık
shortslardan yuru. ilginc haberler paylas. ama onlarda dâ elif sorunu olur mu bilmiyorum.
El isi yap, kagittan ucak, catapat, cark yapimi vs
Bütçen olsa ne yapacaksın?
Ortak çalışalım...