Güncellemeler
+1 yıl
USA, da USA, lilarin. devamli jiiizzz, lemelerini duyuyorsunuz. 1- Saskinlik aninda garanti " Jiiizzz" lerler. 2- Cok mutlular olduklari da garanti "jiiizzz, lerler. 3-Kizginlik aninda garanti " Jiiizzz,"lerler Yani " Jiiizzz"lerlerde. "Jiiizzz"lerler. Yazilisi Geeezzz, dir. Ama. Duydugumuz "Jiiizzz," dir Yani her dakika hz. isa, yi anmis olurlar. ( Burada hz. isa, ya " Jesus" deniyor Jesus, un kisaltilmisi saskinlik mutluluk aksani "jiiizzz, dir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aynen kanka. şaşırınca öyle diyorlar. Türkçe meali "valla mı lan"
Jiiizzz, leyen. Cok. bunu. onlarin kulturunu. aciklamak icin soyledim.. Jesus demiyor. Jiiizzz, liyorlar. mesela dilleride oyle ingilizce. " I have got it". Amerikali. bunu Senin yuzune bakarak " Agariittt" liyor. Konuyu actim Amerikalilarin ingilizlerden cok farkli ozellikleri. var.." jiiizzz". I, can't believe that'.. ( bakin. Bende ornek olarak " jiiizzz" ledim.. artik duymaktan yoruldugum icin karsimdskinin gozlerimin icine bakarak bakalim ne zaman Jiiizzz, leyecek diyorum
my god that's crazy im shocked to hear that
Hayir kanka. ... jiiizzz, leyince. 1- Sasirmis. 2- Cok sevinmis. 3- basa gelen kotu olayda 4-kucuk bir cocugu buyumus gorunce 5-kafasina bir sey dusmusse. V. S. Jiiizzz, lerler. Yani saskinlik sevinc. Veya uzuntu icin soylerler.. her zaman birinin jiiizzz, ledigini. duyarsiniz..
You, re. Forgotten. The say... The jiiizzz.
Got it. i will definetly use that word when the next time I * surprised or whatever show up. I crack my skull instead of breaking your heart. ok
@unmyeong you, ve the say that.. when you got shock.." jiiizzz". Or you can sing. " Jiiizzz jiiizzz. ohh my God jiiizzz.. that's the nice song
@unmyeong where are you from?
They also say Gee. That's my idea maybe gee and jesus are tend to eachother etymologically
Türkiye
@unmyeong you right that's only the Turkish. Reading " jeezzz". Original English. speaking
says Geezz!!! if you live Turkey. You, d. Understand this
I wrote the top jeezzz. Wrong. Right is that " jiiizzz". Sorry about that
Amerikan kültürünü hep merak etmjsimdir
Turkiyede. Ben ingilizce biliyorum diyen Amerikayi gelseler anlayamaz.. biliyorum diyen inanmayin..
Orneklere baslayalim.. what is up? Amerikanca aksani. Waassaaappp?( Ingilizce biliyorum diyen bilmiyor). How are you doing? Amerikanca aksani Hayyidoonn?( Ingilizce biliyorum diyen bilmiyor ) l have got it Amerikanca aksani. Agariittt (ingilizce biliyorum diyen bilmiyor) V. S. daha bir suru aksani olarak cumleyi yuvarlamalari var.. birde. Turkceye cevirince anlami olmayan ama Onlar icin anlami cumleler var. Mesela.."Time is fly". Bunu Turkceye cevirirseniz. Zaman ucuyor. Halbuki Amerikanca... Zaman cok cabuk geciyor anlaminda.. Yani ucmuyor.. Make over easy. Turkce yap. ustune kolayca Halbuki garsona iyi pismis olsun emri. bunun gibi cok sey var Turkiyede Adam ingilizce biliyorum. diyor ama gercekten bilmiyor. Bilmek icin yasayip aksanla deyimle ogrenmek gerekir.. Turkiyede cok iyi ingilizce biliyorum diyeni bunlar " Bu Tarzanca konusuyor" diye tanimlarlar maalesef gercek bu.