Bir erkek birey arkadas ortaminda en bos diye tabi edilen ( dama okey ) vs bilmeyen biriyse ona nasil bakar arkadaslari...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
iyi bakar
Birsey sorucam musadenizle simdi siz muhendis olarak geldiniz bir sirkete anlasmali olarak maviden beyaz yakaya gecis yapacaksiniz 1 ay deneme sureniz var o daha dolmadan surekli amirle konusuyorsunuz bu yalakaliga girmezmi?
Kendini kisitlama herseyi yap diyenler de vsr
Bırak onlara sana bakmasın, cidden bu arkadaşlık işi kaliteli olmazsa sen de arada kaynıyorsun
Birsey sorucam musadenizle simdi siz muhendis olarak geldiniz bir sirkete anlasmali olarak maviden beyaz yakaya gecis yapacaksiniz 1 ay deneme sureniz var o daha dolmadan surekli amirle konusuyorsunuz bu yalakaliga girmezmi?
Ben tavrimi net olarak koyan biriyim zaten.
Sen amir olsan seninle sohbet edenle mi devam etmek istersin yoksa kendi hâlinde takılanla mı
Kendi halinde takilanla devam ederim zararsiz olani daha yatkin olur genelde
Ama amir de şunu düşünüyor, birlik içinde iş yapacağız ve ben kendime yakın olan kişiyle devam edeceğim.
Bende bana zarari olmayan kendi halinde olanla devam etmek isterim diyorum cunku acilmayi ogrenmeyi isteyen biri gizemli gibi dusun.. daha pratik dusunur kendi halinde olan ama
Ama amir sen değilsin işte...
Amir malsa ben ne yapayim
Herkes aynı olmalı diye bir kural mı var?
Dedigime geldik simdi kendi halinde olan gizemlidir bunu insanlik anlamiycak hicbir zaman bu ikili iliskilerde de boyle acik iletisim genelde sorun yaratir ve bunu da anlatmak zordur
Amir sensen gizemli olanla devam edersin 👍🏻
Sikinti yine ben
Sıkıntı değil bu, altın kuyumcuda değerlidir ☺️
Saf altinsa zaten bir ise yaramaz benim degindigim konu birinin pesinden alsin diye kosulmaz zamani geldiginde okeydir zaten bu herkes icin gecerli
Orasını hurdacı gibi düşün, ses çıkaranlar birbirini buluyor, ben burdayım diyor. Sen de gizlene saklana kuyumcuya gidiyorsun ve dengini buluyorsun. Onlara göre doğru olan bu.
Kısaca dedigim dogru mu yani bu yalakaliga mi giriyor.
Hayır, onların anladığı dil o
Sana göreyse eğer; evet
Cunku baya arkadasi almadilar bazi gorevlere alinanlarda apar topar indirildi. burada bir yanlislik soz konusu zaten.. ama bunu bir tek ben gormedim. Goren kisilerde var
orada ben çalışmıyorum, bunu en iyi sen bilirsin
İyi akşamlar dilerim
Size de