15 yıllık boks kariyerim bitti yasal olarak artık yapamıyorum çünkü boks kariyerimi bitirmeye yönelik bir kavgaya karşıyım ve videoları sızdı artık kafes dövüşü sizce girsem mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kafes dövüşü nasıl oluyor pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum yani illegal mi bu
İllegal evet artık maalesef legal olarak bir boks musabakasina bile gidemem şu an için çok kötü oldu cidden.
Kafes dövüşü kuralsız öldürmeye yönelik yapanlar bile var yani karşıdaki kişi seni sakat bile bırakabilir
Yapma o zamannn. Hadi sakatlanırsan? O zaman komple boks hayatın biter ciddi olarak. O yüzden bence sen antrenör ol ya da güvenlik ol mesela bodyguard ol ama onu yapma
Boks zaten yapamıyorum ya artık yasak olarak yani.
Güvenlik bodyguard çok pasif işler ya hareket yok aşırı sıkıcı değil mi sence de benim bokstan başka elimden gelen bir şey yok napim ya küçük yaştan beri öyleyim
Pasif işler ama hayatından ya da senden önemli mi? Biraz hareket sağlarım derken başına bir iş gelse o zaman napacaksın
Hakkı olduğum bir konu vardı şimdi detay vermek istemem ama 4 kişiyi birden dövdüm 2 sinin burnunu kırdım 2 sinin kaşını gözünü patlattım ama olay çok farklı hani kim olursa olsun orada girerdi ve maalesef videolar çekilmiş polislik olduk derken iş bitti suçsuz olduk ama kariyer de bitti videodan dolayı vs o tutanak var diye
Haklısın da napim yani sen söyle daha aşırı gencim 3 sene içinde gelişmiş ve prime dönemine başlamış olmam lazımdı ki artık kalmadı bari birşeyler yapayım diyorum
Tabiki hiçbirsey insandan önemli değil de balığa yüzme demiş gibi ya kız valla
Prime dönem duydun işte 2 3 yıl sonra o dönem gelecekti benim için şu an atilmasam belkide 3 sene sonda adımı duyuracaktim
Senin için durum gerçekten kötü anlıyorum. Sonuç olarak sen bu kariyerde hedef koymuşsun ve çocukluğundan beri sadece buna odaklandın.. eğer kendinden eminsen kafes dövüşüne gir ama eksiklerini düşünerek başla... hakkında hayırlısı olsun :(
İşte beni rahmetlik dedem güreşe götürdü daha 8 yaşında iken ilçede birinci çıktım şehirde ikinci olmuştum kendi skletimde 10 yaşına geldiğimde ise sürekli girdiğim spor alanlarında 1. Çıktım yani hayatımı verdim diyebilirim
Kafes dövüşü cidden çok farklı bir şey gerçekten profesyonel boks ve güreş kariyerim var ama ona rağmen yinede zor çünkü kafes dövüşünde kural yok karşıdaki adam seni yense bile öldürmeye cabalayabiliyor 🙈 daha önce 3 kez katıldım ama çok zaman geçti üstünden yani o olay dediğin gibi çok farklı ya
Sağol teşekkür ederim neden üzgün emoji koydun ki
Yasa dışı mı
Ever tabiki artık legal olarak boks yapamıyorum
Her şehirde yok. Bi de o parayı yar etmezler
Neden yar etmesin zaten parayı başta alıyorsun alıp gitmeme şansı olmadığı için
Ama maçta iken kazanınca da daha çok alırsın eğer maç şikeli değilse
Bir şey sorabilir miyim
Buyur sor
Biri size yumruk attığı takdirde, vucut anlık olarak geri çekilir beyin refleks komutu verir ve vucut savunmaya geçer. Tabi bu savunma süresi saniyenin 10/1 olarak gerçekleşir ve akabinde yumruğu yemiş oluruz. Peki beyin madem savunuyor bizi bunu şöyle 5-10 saniye önce yapsa ne olur?
Aslında süper insan oluruz, bunu yapan insanlar var, mesela boksörler refleksleri ilerlediği için bizim saliselik savunma mekanizmamız onlarda 1-2 saniye önceden çalışıyor.
Örnek vermek gerekirse Muhammed Ali.
Bu yüzden sporcular dışarıda kavga ederse silah kullanmış olarak yargılanırlar.
Bunu biliyorsun herhalde değil mi?
Evet biliyorum bu yüzden zaten lisansim iptal oldu maalesef ki kardeşin
Benimde savunma mekanizmam öyle olması için ne yapmalıyım?
Gölge oyunu yapman lazım hiç duydun mu bilmem ama boks öğrenirken ben ilk önce ayna karşısında kendimle yarıştım kendimi aynada gördüğüm de daha hırslandim böyle yumruklar atarken mesela sanki kendim değilde başkası bana vuruyor gibiydi ve o yumruklardan hem kaçıyor hem yumruk atıyordum
Sonra bu küçük heykerller var rast gele biri düşüyor ve düşerken çok hızlı şekilde fark etmem gerekiyor ki vurasin onlarla çalıştım ama tabiki en önemlisi ringe çıkmak
Normal sokak kavgası hakkında bir önerin var mı napayım kral?
Öneri falan
Knk gizliden çık istersen yazayım sana öneri vs veririm gerekirse yakınsak ben müsait olmasam da arkadaşım egitimini verir en azindan
Yaz reis