Üniversitede herkesten dilenen iki yüzlü çocuğu patlamalı mıyım?

Bir tane çocuk var gay ortamı falan da bayağı var ama tüm arkadaşlarını kullanan bir tip özellikle para anlamında. Ben de bununla görüşüyordum ara sıra ama para vermiyordum asla zaten niye vereyim. Ama geçenlerde yine dilenme gününde (elinde bir mendili eksikti) arkadaşı olan bir kızdan 100 TL para alıp arkasından hem enayi dedi hem de kız onu ve arkadaşlarını bir yere davet ettiği için "yüzsüz, nasıl reddeceğini bilemedim" dedi. Liseden başka bir arkadaşı var o da bizim üniversiteye yazıldı, onunla sık sık görüşüyor ama onun olmadığı ortamlarda ikide bir kızın ahlakına laf ediyor hatta "erkeklerle görüşmek için para harcıyor bu nasıl bir kız" falan dedi. Bana karşı da yüzüme iyiydi güya ama arkamdan eminim ki kötü konuşuyor. Arada sırada derslere çağırdı, online derslere girmeyince hatta niye girmiyorsun derslere falan diye de kızdı, arkadaşlarının yanına falan çağırdı ve kibar konuştu diye pek kötü bir şey demek istemedim bu hareketlerine. Ama bugün hem beni de çağırdı hem de benden para koparmaya çalıştı ve ben de vermeyince bozuldu ve "sıkıldıysan eve git" falan dedi arka arkaya 4-5 defa. Ben de bir şey demedim kalktım ama epey sinirlendim. Zaten önceden de bu bazı hareketleri tuhafıma gidiyordu. Üstelik onun yüzünden iki saat soğuk havada yol yürümek zorunda kaldım. Bu yüzden okulun itiraf sayfasına arkasından konuştuğu insanlarla ilgili bir şey yazmaya karar verdim. Sizce bunu paylaşayım mı? Birilerinin ders vermesi gerekiyor sonuçta.