Diğer Anlık ne yapıyorsunuz şu an? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bizdeki durum görselde saklı.🤦 Gece gece kahve ve sigara keyf. Anlık ne yapıyorsunuz şu an? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Sigara içiyorum ve uyuyacaktım 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Türk kahvemi sigaramla içtim, su içip uyurum sanırım. 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yatıyorum bro sen nöörüyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Papatya çayı içtim. 🤦 Yorumla greenmilitary +1 yıl 😂👋 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. bakim bacaklarina 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay ben utanırım, gösteremem.😨 Yorumla
ibrhm__1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl @neselia789 kavga ediyorum 1 35 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gidiyor kavganın gidişatı? Yorumla ibrhm__1 +1 yıl @neaelia nasıl gidiyor kavga gel buraya Yorumla neselia789 +1 yıl Kötü gidiyor ibo yendi Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Yendim 😎 Yorumla Soran +1 yıl Tüh ya. Kadınlarsa bu hayatta hep kaybediyor. Yorumla neselia789 +1 yıl Yüzüme vurma 😔 Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Tüh ya Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Gel kazan bir konuda @neselia789 Yorumla neselia789 +1 yıl Her konuda yeniyor ders oyun her şey Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Tatlılık konusunda yendin beni ama Yorumla neselia789 +1 yıl Bir seyde de yenelim değil mi Yorumla ibrhm__1 +1 yıl bir zahmet Yorumla Soran +1 yıl Siz tartışmanızı yapın, ben geliyorum kahvemi içip.😀 Yorumla neselia789 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla ibrhm__1 +1 yıl @BloodyGamer afiyet olsun kardeş Yorumla Soran +1 yıl Afiyet mi yoksa zehir mi edecek geceyi bilmem 😀 Yorumla neselia789 +1 yıl 😔🫤 Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Bu arada @neselia789 hiç kahve yapamaz aramızda kalsın Yorumla Soran +1 yıl Baya yıkık yaptın kızı sende.🤦 Yorumla neselia789 +1 yıl Evet yapamıyorum doğru Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Ben yapıyorum onun kahvelerini Yorumla neselia789 +1 yıl Yap aferin sana Yorumla Soran +1 yıl Kadına hizmet, cennetten köşke bedeldir. Helal. Yorumla neselia789 +1 yıl Abi sen çok iyi bir insan çıktın he adamın dibisin Yorumla Soran +1 yıl Estafurullah. Yorumla ibrhm__1 +1 yıl işine geldi tabiii hemen iyi oldu adam Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Öyledir abi öyledir Yorumla Soran +1 yıl Kahvenin 40 yıl hatrı vardır, seninde kıymetini bilir bea. Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Heh onu iyi didin Yorumla neselia789 +1 yıl Bilirim tabi Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Cansın gel sana şeker vericem 🍬 Yorumla neselia789 +1 yıl Olur Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Abi gidiyoz biz sana afiyet Yorumla Soran +1 yıl Kendinize cici bakın, bol iyi muhabbetler size. Yorumla ibrhm__1 +1 yıl Teşekkür ederiz teşekkür ederim Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl cugara çuk zararlı djjgjfg 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Komik kız seni.🙄 Yorumla simlitavsan +1 yıl yalan mığğ kdjgjf Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar kadar zararlı mıdır?🤦 Yorumla simlitavsan +1 yıl of o ayrı. d Yorumla Soran +1 yıl Ne demek o ayrı?🤦 Yorumla simlitavsan +1 yıl o ayrı bi dert anlamında dkjgfjh Yorumla Soran +1 yıl Kıvırmayalım şimdi, doğruya doğru de.🙄 Yorumla simlitavsan +1 yıl ruhen ayrı fiziken ayrı gerçi insanlar fiziken de zarar veriyor bazıları beni bu saatte konuşturmayin saçmalama saatlerim djjgjdkg Yorumla Soran +1 yıl Konuşturacam, inat değil mi?😒 Yorumla simlitavsan +1 yıl inat diyince kendim geliyorum aklıma 😂🥲 Yorumla Soran +1 yıl Bende kendine gelmen için kullandım o kelimeyi.😨 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyicam sbah okul var offf 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Üzülme bea. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek ders içib 2 saat yol gidicem nası üzilmeyim Yorumla Soran +1 yıl Gitmeyiver aman. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olmuyor canım işte Yorumla Soran +1 yıl Ne demek olmuyor.🤦 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mecbur devam zorunluluğu var dersin Yorumla Soran +1 yıl Birisi senin yerine imza atıversib. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçen yakalanfığımız için cesaret edemiyoz Yorumla Soran +1 yıl Yapma bea.🤦 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyuycam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler o halde. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saol🤤 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun efenim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Beraber olsun, sana da çay koyayım. Yorumla Bana1caykoy +1 yıl İyi olur valla bende yapmayı düşünüyordum Yorumla Soran +1 yıl Uykumuzun içine daha fazla edelim ki sabahlayalım de mi?😀 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Çay içerek sabahlamaktan daha güzel ne olabilir 😅 Yorumla Soran +1 yıl Valla gece uykusu da güzeldir herhalde, tadamadım.🤦 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Bende özledim açıkçası uzun zamandır adam akıllı uyuyup erken kalkmadım Yorumla Soran +1 yıl Al benden de o kadar.😒 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. sitede takılmaca 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çalışıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sigara içiyorum ve uyuyacaktım
Türk kahvemi sigaramla içtim, su içip uyurum sanırım.
Yatıyorum bro sen nöörüyon
Papatya çayı içtim. 🤦
😂👋
bakim bacaklarina
Ay ben utanırım, gösteremem.😨
@neselia789 kavga ediyorum
Nasıl gidiyor kavganın gidişatı?
@neaelia nasıl gidiyor kavga gel buraya
Kötü gidiyor ibo yendi
Yendim 😎
Tüh ya. Kadınlarsa bu hayatta hep kaybediyor.
Yüzüme vurma 😔
Tüh ya
Gel kazan bir konuda @neselia789
Her konuda yeniyor ders oyun her şey
Tatlılık konusunda yendin beni ama
Bir seyde de yenelim değil mi
bir zahmet
Siz tartışmanızı yapın, ben geliyorum kahvemi içip.😀
Afiyet olsun
@BloodyGamer afiyet olsun kardeş
Afiyet mi yoksa zehir mi edecek geceyi bilmem 😀
😔🫤
Bu arada @neselia789 hiç kahve yapamaz aramızda kalsın
Baya yıkık yaptın kızı sende.🤦
Evet yapamıyorum doğru
Ben yapıyorum onun kahvelerini
Yap aferin sana
Kadına hizmet, cennetten köşke bedeldir. Helal.
Abi sen çok iyi bir insan çıktın he adamın dibisin
Estafurullah.
işine geldi tabiii hemen iyi oldu adam
Öyledir abi öyledir
Kahvenin 40 yıl hatrı vardır, seninde kıymetini bilir bea.
Heh onu iyi didin
Bilirim tabi
Cansın gel sana şeker vericem 🍬
Olur
Abi gidiyoz biz sana afiyet
Kendinize cici bakın, bol iyi muhabbetler size.
Teşekkür ederiz teşekkür ederim
Dizi + burada dolanıyorum
Yavaştan uyku moduna geçecem
Takılıyom bişeler mişeler ❄️
Uzanıyorum kanka
cugara çuk zararlı djjgjfg
Komik kız seni.🙄
yalan mığğ kdjgjf
İnsanlar kadar zararlı mıdır?🤦
of o ayrı. d
Ne demek o ayrı?🤦
o ayrı bi dert anlamında dkjgfjh
Kıvırmayalım şimdi, doğruya doğru de.🙄
ruhen ayrı fiziken ayrı gerçi insanlar fiziken de zarar veriyor bazıları beni bu saatte konuşturmayin saçmalama saatlerim djjgjdkg
Konuşturacam, inat değil mi?😒
inat diyince kendim geliyorum aklıma 😂🥲
Bende kendine gelmen için kullandım o kelimeyi.😨
Uyicam sbah okul var offf
Üzülme bea.
Tek ders içib 2 saat yol gidicem nası üzilmeyim
Gitmeyiver aman.
Öyle olmuyor canım işte
Ne demek olmuyor.🤦
Mecbur devam zorunluluğu var dersin
Birisi senin yerine imza atıversib.
Geçen yakalanfığımız için cesaret edemiyoz