Diğer Tuvaletiniz Kaç Sifonda Gidiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geçen Tuna Tavus'un videosunu gördüm işte aklıma geldi aslında benim 2 civarında ama aşırı kokmasın diye 5-6 oluyor Güncellemeler+1 yıl Her gün gidiyorsanız ve 2 üzeriyse zaten maşallah size Tuvaletiniz Kaç Sifonda Gidiyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EnzamiKumi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanat eseri mi yapıyorsunuz. İçimde tutmayım diye yoksa bile denemek için 4-5 saatte bir gidip yapmaya çalışıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl e o da güzelmiş Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl tek sifon... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En rahatı tertemizz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyyyy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne iyy tam olarak? Siz s*çmayan kadınlardansınız herhalde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kaka yaparsam iki 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Ovv vay be bunu diyen de bir kadın iyiymiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neye şaşırdn Yorumla Soran +1 yıl Yani iyi yiyorsun demek hani daha az yer ya kadınlar bize göre demekki iyi s*çıyon sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iki üç günde bir giderim zaten fazla gelmez 😀 Yorumla Soran +1 yıl Komik değildi yav aslında Yorumla Soran +1 yıl Nasıl fazla gelmez bence geliyor de haberin yok senin. Sanat eserine bakmadan sifona basıyorsun kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çişe her gün çıkarım ama kak her gün gelmez öyle Yorumla Soran +1 yıl E bir zahmet her gün çık çişe de kajsdkjaskd gelmiyor demek her gün ilginç e iyi işte 2 günde bir falan klozete uğrar keyif yaparsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaparım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yap yapp ohhh zaten iyi s*çan kadınlardansın herhalde maşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂. Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş neye bu kadar güldün onu anlamadım aslında ama neyse s*ç sen s*ç hoşuna gidiyor herhalde belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl normal bişey ya Yorumla Soran +1 yıl E öyle ama bak aşağıdaki ıyy demiş. O s*çmıyor işte sorsan osurmaz da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gtu bokludur şimdi onun boş ver Yorumla Soran +1 yıl hahaha aynen senin popiş boksuz o zaman kasjdksjad Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabiki😂 Yorumla Soran +1 yıl Şey hanımefendi sizin b*k renginiz de pembe dimi bu arada? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aaa nerden bildiniz😂 Yorumla Soran +1 yıl Ohaaa cidden mi vay bee pembe b*k ne güzell e kokmaz da o zaten vay bee çok iyiymiş bee omega 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kokuyor ama çilekli kokuyor Yorumla Soran +1 yıl ohaaa çok iyii çilekli b*kk ama o klozetiniz çok şanslı hanımefendi vay bee. E osurunca da çilek esanslı osuruk o zaman mükemmel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dışa dönük yapmam onu içime osururum ben Yorumla Soran +1 yıl Ohaa nasıl yaa. Osuruğu içerde patlatmak diyorsun? Esansınız azalmasın diye kendiniz faydalanmak istiyorsunuz kokudan e mükemmel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi Yorumla Soran +1 yıl Vay bee sen neymişsin arkadaş. Diğer kadınlar da senin gibi mi b*ku falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saçmalama sadece ben böyleyim 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Haaa özelsinn vay arkadaş. E ticaretine gir bu işin bak kaçırma derim hep klozete gidiyor yani. Yorumla
Minimarketks Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl 5 desem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay anasını derim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanat eseri mi yapıyorsunuz. İçimde tutmayım diye yoksa bile denemek için 4-5 saatte bir gidip yapmaya çalışıyorum
e o da güzelmiş
tek sifon...
En rahatı tertemizz
İyyyy
Ne iyy tam olarak? Siz s*çmayan kadınlardansınız herhalde
kaka yaparsam iki
Ovv vay be bunu diyen de bir kadın iyiymiş
neye şaşırdn
Yani iyi yiyorsun demek hani daha az yer ya kadınlar bize göre demekki iyi s*çıyon sen
😂😂
iki üç günde bir giderim zaten fazla gelmez 😀
Komik değildi yav aslında
Nasıl fazla gelmez bence geliyor de haberin yok senin. Sanat eserine bakmadan sifona basıyorsun kesin
çişe her gün çıkarım ama kak her gün gelmez öyle
E bir zahmet her gün çık çişe de kajsdkjaskd gelmiyor demek her gün ilginç e iyi işte 2 günde bir falan klozete uğrar keyif yaparsın
yaparım 😂
Yap yapp ohhh zaten iyi s*çan kadınlardansın herhalde maşallah
😂😂.
Arkadaş neye bu kadar güldün onu anlamadım aslında ama neyse s*ç sen s*ç hoşuna gidiyor herhalde belli
normal bişey ya
E öyle ama bak aşağıdaki ıyy demiş. O s*çmıyor işte sorsan osurmaz da
gtu bokludur şimdi onun boş ver
hahaha aynen senin popiş boksuz o zaman kasjdksjad
tabiki😂
Şey hanımefendi sizin b*k renginiz de pembe dimi bu arada?
aaa nerden bildiniz😂
Ohaaa cidden mi vay bee pembe b*k ne güzell e kokmaz da o zaten vay bee çok iyiymiş bee omega 3
kokuyor ama çilekli kokuyor
ohaaa çok iyii çilekli b*kk ama o klozetiniz çok şanslı hanımefendi vay bee. E osurunca da çilek esanslı osuruk o zaman mükemmel
dışa dönük yapmam onu içime osururum ben
Ohaa nasıl yaa. Osuruğu içerde patlatmak diyorsun? Esansınız azalmasın diye kendiniz faydalanmak istiyorsunuz kokudan e mükemmel
tabi
Vay bee sen neymişsin arkadaş. Diğer kadınlar da senin gibi mi b*ku falan
saçmalama sadece ben böyleyim 🙄
Haaa özelsinn vay arkadaş. E ticaretine gir bu işin bak kaçırma derim hep klozete gidiyor yani.
5 desem
Vay anasını derim