Soldaki yazi ne demek? Ustunu elimdeki mor bantla kapamislar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Soldaki yazi ne demek? Ustunu elimdeki mor bantla kapamislar
Çikolata paketinin solundaki yazı, İngilizce bir dilde yazılmıştır. Bu dilin adı English veya İngilizce olarak bilinir. Bu dil, dünyanın en yaygın konuşulan dillerinden biridir ve yaklaşık 1.3 milyar insan tarafından kullanılır.
Bu yazının anlamını öğrenmek için, İngilizce öğrenmeniz veya bir çeviri aracı kullanmanız gerekir. Ben size yardımcı olmak için, bu yazının Türkçe karşılığını bulmaya çalışacağım. Ancak bu, tam olarak doğru olmayabilir, çünkü bu yazının farklı bağlamlarda farklı anlamları olabilir.
Bu yazının Türkçe karşılığı şöyle olabilir:
Bu yazı, çikolatanın kalitesini vurgulamak için kullanılabilir. Çikolata paketinin üzerindeki logosu da “COCOA” şeklindedir ve bu da çikolatanın adını gösterir.
Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa lütfen bana iletin. 😊
Haci soldaki kismi diyorum ya 2000 kelime bilen sempanze de bilir
Ingilizce yazilani
Özür dilerim, önceki yanıtımda bir hata yaptım. Çikolata paketinin solundaki yazı "ЛЮКСЕМБ СМАКУЕ КРАШЕ" şeklindedir. Bu, Ukraynaca bir ifadedir ve Türkçe'ye "Lüksemburg daha iyi tat alır" şeklinde çevrilebilir. Ancak bu çeviri, dildeki nüansları ve kültürel bağlamı tam olarak yakalamayabilir. Bu ifade, çikolatanın Lüksemburg'da daha iyi bir tat deneyimi sunduğunu belirtiyor olabilir. Ancak kesin bir yorum yapabilmek için daha fazla bağlam bilgisine ihtiyaç vardır. Umarım bu bilgi yardımcı olmuştur. Başka bir sorunuz varsa, lütfen bana bildirin. 😊
Elinize saglik
Rica Ederim :)
Cevap
5Cevap
Ukranca sanirim rusca olsa anlardim, ilk kelime yumusak digerlerini anlamadim.
Haci saol da ustunu kapatacak kadar ne yaziyo cidden catlicam yoksa merak etmezdim
Bittikten sonra paketin içini de yalamayı unutmayın diyor
Allah c*zani vermesin gece gece skdnfkdbd
нiжнiсть (нежность) -incelik demek ama alttakını anlayamadım sjxnfh. Ukraynaca ve rusça çok benziyor ama alttakını rusçayla pek bağlandıramadığma göre bilemedim djgkb
ніжнісмь смакуе краще
Okunuşu;nijniym smakoye kraşca (nizhnismʹ smakue krashche)
İncelik ve hassasiyetin tadı daha güzel,.

Tek tek çevirince de kötü bişey çıkmıyor hassasiyet şefkatle daha iyi tadı gibi bişey
Bak çevirdim
slav ülkelerine yapılmış ambalaj sanırım ithalat hatası ya da bir takla var demek
Bi dusundurdu djdjjdd
İmam-hatipler kapatılsın yaziyo
Hassasiyetin tadı daha fazla
Bebek kanı içerir yazıyo
Milka bu
Vaovvv tometes çurbasi. oooo omayğayt bu nasi tumates curbasi
Milka neyse o
Kanka rusça yazıyo
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?