"YARA İZİ YOKTU" yukarıdada belirttim.
Rüyada düştüm, uyandığımda başım kanıyordu.
"YARA İZİ YOKTU" yukarıdada belirttim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben daha bugun bir rya gördüm..
bir koydeyizz ailecek arkadaş m ben eski sevgilim ailem oraya gitmisiz iste sonra benm elimde bebek var sonra ben eski sevgilimi görünce bebegi sevmek istedi bende verdim. arkadasimla beraber gidicz ama bir anda güneş cok sicak hava oluyo yuruyemiyoruz en sonunda yuruyoruz sonra eski sevgilim bebek kayboldu ayakkabisini gördüm eski sevgilimin dedim iste arkadaşıma ayakkabi var dedim o da kayboldu sonra bana bir gümüş makas verildi bunu kaybetme diye ben düşündüm ama almadim makasi.
sonra herkes yuzumde yanagiminsag tarafina bakiyolardi bende genc birine sordum niye bakiyolar nevar dedim yuzumde o da guzellim yanaginda fiziksel temas olmus yani birisi vurmuş dedi bende anlamadm sonra bannemi gardolapda gordum bana guluyodu yatmis sekilde sonra kafasi kayboldu sonra begenide kayboldu ben anlam veremedim.
kendime diyodum sanirim psikolojim bozuldu diyodum
s o nra anneme anlaticktm eve gittim herkes uyuyodu anneme uyku sersemdii anlatiyodum sonra uyandim düşündüm bunlari anlam veremedim.
Kuzenimde de buna benzer birşey oldu rüyasında düştüğünü ve başının kanadığını görüyor uyandığında kafasından kanlar akıyor ama hiçbir şekilde bir çizik yara morarma yoktu.gözlerimle görmesem sanırım inanmazdım.
Biraz daha açın lütfen benim araştırmalarım var bu dallarda örneğe ihtyacım var açarmısınız
Şu şekilde sabah uyandığımızda bir baktım kuzenim yatağın üzerinde başından kanlar akıyordu herhangi yara çizik morarma yoktu ona dokunduğumda uykusundan kalktı bayılmış yada fenalaşmış gibi bir hali de yoktu canınında yanmadığını söyledi yıkamadan hiçbirşey yapmadan direk doktora gittik doktorda herhangi yara çizik morarma vs. olmadığını söyledi şaşırdı.Kuzenim bana rüyasında balkondan düştüğünü ve ozaman başının kanamaya başladığını söyledi.hala anlam veremiyorum .s
Rüyamızda öldüğümüzde düştüğümüzde çok korktuğumuzda genelde uyanırız. Sonrası etkileri göremeyiz. Ben biraz daha araştrayım
Benimkide işte onun gibiydi..
öteki hesabım kapatıldı da bi zilli yüzünden şimdi tekrar geldim.bu akşam ki 3, profille giriyorum :)
olabilir.adamın biri bi konferans salonu dolusu insanı önce hipnotize ediyo ve zonra (olmadığı halde) elimde bozuk para var ve bunu ısıtıyorum diyo.iyice ısındığını ve kızdığını söyledikten sonra size doğru atıyorum yakalayın diyo.bütün izleyenler olmayan parayı yakalıyo ve uyandırıldıktan sonra ellerine baktıklarında hepsinin avuç içi yanık...bu da ona benzer bişey.tamamen beyin gücüyle alakalı bişey
benim kuzenimde güya rüyasında dondurma yemiş uyandığında üşütmüştü halbuki dondurma yasak olduğu için yemezdi normalda rüyada bolca yemiş sabah uyandığında çok kötü durumdaydım hastanede yattı 3 gün doktorlar kaç kilo dondurma yedirdiniz kıza diye ailesine bağırdılar
Cevap
17Cevap
genelde gerçekte olan şeyi rüyada görürüz fakat uyandğmızda anlayamayz..mesela rüyada sırtım ağrıyodur uyandğmda sırtım tutulmuştr..
gerçkte olmuştr da sen farketmemşsndr.küçük bi yara mıydı ? sinek ısırığını falan kaşıyarak kanatmış da olabilirsin..nerden aklıma geldiyse :D
"iyice kontrol ettim başımda herhangi bi vuruk-yara izi yoktu." Ablam soruda senin sorunada cevap var.
e nerden gelck o zmn bu kan ? sende bi sorun var bnce.veya biri eşşek şakası yaptı, alnına kan sürdü
yalnız yaşıyorum
Çok ilginç ya halla halla
Rüyadayken belki sert bi cisimle vurmuşsundur, ya da uyurgezersindir. Bende rüyamda hissettiğim acıları uyandığımda hissediyorum. Ama kanama normal değil. Ciddi olduğuna emin misin?
Hayır cisimle vurmuş olamam bu tip cevap geleceğini anladığım için yukarıda belirttim uyuduğum odada kesinlikle sert bi cisim yok.. ve herhangi bi şişik yada çizik gibi yara izide bulamadım
Yara yoksa nasıl kanadı?
bilmiyorum bilsem sormam..
olabilir.adamın biri bi konferans salonu dolusu insanı önce hipnotize ediyo ve zonra (olmadığı halde) elimde bozuk para var ve bunu ısıtıyorum diyo.iyice ısındığını ve kızdığını söyledikten sonra size doğru atıyorum yakalayın diyo.bütün izleyenler olmayan parayı yakalıyo ve uyandırıldıktan sonra ellerine baktıklarında hepsinin avuç içi yanık...bu da ona benzer bişey.tamamen beyin gücüyle alakalı bişey
Astral seyahat yapmışsındır... Bence kesinlikle bu vay bee :D Bu konular benim çok ilgimi çeker bi araştır o dur bence :D
Benim de çeker parapsikoloji :) O yüzden bu konularda araştırmalara önem veriyorum. Lucid Rüya Astral olayları falan Rüya bilimleri
Rüyaların baş kahramanı cinlerdir ,rüyalarda gördüğümüz bir çok insan veya canlı aslında cinlerdir.
Aynı ben benimde çok ilgimi çeker astral seyahat idoserle olmuyor muydu?
Hadi be :s tırstım şimdi bak :( Hayır olsun inşallah. Ama rüyanın etkisiyle farkında olmadan kendin yapmış olmayasın tırnaklarınla falan :s
iz yoktu.
Bende yaşadım öyle bir şey. Ama hala çözebilmiş değilim.
Rüyamda göğsümden silahla vuruluyordum. Kalktığımda bi sıcaklık hissettim ve orası morarmıştı. Kimse kesin bi şey diyemedi. Bende geçmesini bekledim sadece.
aaçrmısınız biraz?
Dun aksam inception filmini izlemis ve matrix i izledikten sonra kendini neo sandigin gibi bu kez de cobb saniyon kendini ;-)
Aynısı bana olmuştu. Rüyamda boğuyorlardı ve tokatlıyorlardı beni uyandığımda yüzümde tokat izleri boğazımda el izleri 2 hafta geçmemişti. Bir keresinde de karnımdan bıçaklandım uyandım orası 1 hafta acıdı...
Bok aynı şeyi yazdım mk.
rüya aslında kısa bi ölüm giibi. ruh bedenden ayrılıp onları yasayıp gelio. bence mümkün ...
Ruh bedenden ayrılıyor ama:):)O halde bedenin kanaması anormal:)
ya insan gördüğü rüyadan etkleniyor mutlaka uykuluyken kanattın
uyandığında hala kanıyor muydu, yoksa sadece kan lekesi mi vardı?
Hayır kanamış ve kuruşmuştu ama yeni kurumuştu elimi attım birazda elime geldi hemen yıkadım kontrol ettim
Kırık yara falan yoksa eğer başın kanamıyormuş ya başına bi yerden kan bulaşmış ya da kana benzer bi şey
hep boyle kotu seyler gercege donusur zaten mesela ruyanda adrıana lımayla takılırken uyandıgında farkedıcegın tek sey yatakta donerken batan cukun olur:D
bu da neyi ispatlyor gören göz değil ruh. beyin de ne var ruh. bak gözün görmemiş bedenin hareket etmemiş ama düşmüşsün ve beyin onu düştüğünü yorumlamış ve yaralanmış. materyalizm sonu.
Nasıl bir kanama bu ? Resmi varsa at diyecem abes kaçacak . Serbest olarak Parapsikoloji ve İnsan beyni adına çalışmalarda bulunuyorum da Rüya bilimi da dalıma has birşey Merak ettim şimdi
Soruyu değiştirmişsin.Eminim ki orda yara vardı yazıyodu.Ben salak değilim.
Arkadaşlar bu nasıl olabilir,iyice kontrol ettim başımda herhangi bi vuruk-yara izi yoktu. Uyuduğum yerde vurabileceğim cisimde yok..
Çok korktum ve rüya tabirlerine baktım sağlıklı bilgi bulamadım.
Güncelleme: Cevaplarda herkes aynı şeyi yazmış
"YARA İZİ YOKTU" yukarıdada belirttim. 8 gün önce
Çok fazla konuşma ;)
yaa gıt bu abdest al namaz kıl kuran koy bas ucuna napıp durun ıyı kan varmıs ya bacagını kıraydın
metafiziksel şeyler... hımm... bence sen elinle yoldun orayı.. tırnağını batırdın ama hatırlamıyorsundur
Freud' a göre kafanı bir yere değdirip hafif kesmiş isen bunu rüyanda uçurumdan çok yüksek bir devinimle düşmüş gibi yaşarsın..
sen gercekten dusmussundurde ruya gıbı gelmıstır basını carpmıssındır beyın sasırmıstır sana ruyadasın bak kalktın demıstır:()
bunu bende anlamıs degılım bıkeresınde ruyamda bırı benı bıcaklıyordu uyandıgımda sırtımda kan ızı vardı. cozemedım.
Ciddi misiniz? Ben kendimce parapsikoloji dalında çalışmalar yapıyorum Rüya bilimi falan da dahil açabilirmisinz biraz?
Elbisede mi yoksa bedeninde mi?
Sen uyurgezer olmussun bence..Su içmeye kalktn ve dolap kapagına kafanı vurdun =))
kan rengini gördün mü? kan görünce rüya bozulur diye bilirim ben
bazen oluyo böyle sıkma canını. kapının zilini duyup rüyasında çalan kapıyı açanlar falanda çok olur. veya biriyle kavga ederken ellerni yolanlar.. sebebini bilmiyorum ama kendini korkutmaya değmez :) geçmiş olsun
ok.
ne diyosun sen ya :)
uyurgezer olabılırsın
uyurgezer olsam ne farkeder?
kırmızı hapı mı içtin maviyi mi?
Freddy nin kabusları Elm Sokağını andırdı bana :>
Enteresann ve ürküüncc.
ürkütücü, korkunç olur dogrusu.
yanii ?
Yaşantın nasıldır?Karılı kızlı bol mu yaşıyorsun?
ciddi değilsin bence...
İnception
cok ılgınc ya
evet..
ilginç hayrola..
Ben yaptım.
mümkün değil gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar