Küfür etmek bile kesmiyor bazen.
O an trafiğe şikayet etsem bile hırsım geçmiyor, resmen yav-şağım diye bağırır mı insan 😒

Küfür etmek bile kesmiyor bazen.
O an trafiğe şikayet etsem bile hırsım geçmiyor, resmen yav-şağım diye bağırır mı insan 😒
Ehliyeti yeni aldığımda keyfi sıkıştıran çok oluyordu. Hele hırtın biri önüme geçip geçip frene basıyordu boş yolda.
Cam filmi taktırdık, içeridekini görmeyince pek bir şey yapmıyorlar o zaman. Bir de ehliyeti aldığım günden beri trafikteyim. Artık biraz daha iyi kullanıyorum. Pek fırsat vermiyorum artık o tarz zerzavatlara.😅
Bende ilk günden beri kullanıyorum ama adam dar sokakta 10 metre geri gitmiyor sen düşün ne kadar insanlık yoksunu neyse ben plakasını aldım memleket küçük elbet tekrar denk gelecek 😅😁
Hahahah
Bugün aynı olayın kadın versiyonunu yaşadım. Her gün okulda karşılaşıyoruz. O kedi buraya gelecek nasılsa😅
Şöyle bir durum var, ehliyet alan herkese uygulanması gereken genel zeka, empati, ahlak ve terbiye kuralları dersi zorunlu verilmiyor. 2 ay önce kendi memleketimde de, İstanbul'da da bana, haklı olduğum halde korna çalan duyarsız sürücülere cinsiyet dışı bir yaklaşım ile kim olursa olsun fena ayar olmuştum. Memleketimdeki trafik canavarı, kırmızı ışık bulunan yokuşa çıkarken bulunduğum şerit ona aitmiş zannederek hayvan gibi kornaya abanıp önüme atlıyor ve kazaya davetiye çıkarıyor, İstanbul'daki canavar ise mecburen u dönüşü yapmam gereken yolda uzak mesafeye rağmen bilerek üstüme gelip kornaya abanıyor ve dönerken sinirden kaldırıma çıkıveriyorum 🤷🏻♂️
Ya 10 metre geri gidemedi 100 metre geri gittim sorun gitmekte ya da araç kullanmak değil kadın olduğumuz için bastırılmaya çalışmak. Evet erkeksin çok güzel araç kullanabilirsin haklı da olabilirsin ama trafikte saygı diye bir gerçek var ve ehliyet alırken üzerine sıkça değinilen bir konu. Saygısızca davranış sergileyen herkese bu tavrım aslında.
Anlıyorum galiba sana saygısızlık yapan canavara diyorsun. Kesinlikle iyi şoförlere zerre laf etmem. Sana saygısızlık yapan türden canavarların da anlama kıtlıkları var, bizim burada da sürüsüne bereket. Köyden şehire giderken kırmızı ışıktan hemen sonra arkamda bitiveren tır sürücüsü tam bir kanser. 2 şeritli daracık yoldaki hızı ile akıllara zarar ihlal yaparken bir de kornaya basması insanın beynine kan sıçratır.
İşte gör duy inanma diyorlar 🤷♀️ her işi ehline vermek lazım.
Ayyy iğrençler ya özellikle doblocu amcalar ve dolmuşçular 🤧 ben genelde kornaya basıp ters ters bakıyorum ne kadar ciddiye alıyorlar emin değilim 😂
😂😂
Cevap
6Cevap
Karakola uğramadan eve uğrayamazdım ben kesin kavga çıkarırım 😂😂 ehliyet almayarak toplum sağlığına fayda sağlıyorum daha napayım 😂
Manya ğım benim 😀
Çok gaza geldim bi koşu kasaptan ehliyet alıp gelcem 😂😂
Kasaptan mı 😅 yavrum ben veririm uzaklarda arama 😂
Yükseltilmiş Suv araç ile gideceksin çok konuşana arkadan çapacaksın tekerleğin biraz çizilecek önüne bakacaksın o düşünsün :D haha
SUV değilde canavar kamyonet lazım tırların jantlarda dışa dönük sivri bişey oluyor jantları da öyle tercih etmeli 😅
aynen sonra onlar düşünsün 😅
Levyeyle dalabiliriz bence.. ojeli tırnaklara aldanmayın dercesine
Elimizi kirlettiğimizle kalırız öküze trene bakma der gibi bişey olur
Küfür ediyorum etmesem gidip geçiricem arabasına...
Kendi arabama kıyamıyorum değilse 😅
Trafiğe çıkmayarak kesin çözüm sağlayabilirsiniz mesela.. 😒
Bence yaşlılar ve dengesizler çıkmasın. Özel şoför tutamıyorum henüz 😒
Bir de kadınlar.. 😏
Özel şoför mü yolluyorsun olur olur 🙄
Yoo topluyla gidin.. :/
Top tüfek sevmiyorum kalabalık oluyor 🙄
Topluyla tüfekliye karışma haklısın.. 😬
Topunu tüfeğini yaktırtacaktın az kaldı 😅
Sağlamda onlar bir kere.. :/
Sağlamasını ne ara çıkardın 🤔
Çünkü yanımda taşıyorum her daim.. 😎
Formunu koruyan onlar demek ki 🤷♀️
Onlarsız hayat yerin dibine batsın.. 🥺
Neyse ki batsın bu dünya dedirtmediler yanındalar, ruhsat varmıydı ya yoksa şikayet edelim 😁
Kafa kağıtları bile var ya.. 🤩
Garantici Tiryaki diyoruz o zaman 😅
Adını sen koy tamam.. 😄
Saygısız elemanları bir yana bırakırsak, sizde trafiği çok zorluyorsunuz.
Azıcık gaz verin, depar atın, artistlik yapın.
Çok kötü hareket bunlar erkeklere çok kızıyorum
Erkeklere kızmıyorum ben bu tarz ehlileşmemiş yabani varlıklara kızıyorum
Duyacakları şekilde küfür ediyorum. Bi keresinde sözlü kavga da etmiştim.
Odunum nerde odunum deyip bağıra biliriz üzerlerine doğru 😬😄
Orta parmak gösterebilirsin mesela mikrofona konuşun buyrun diye
İşte alıcan eline, vurucan kırbacı onlara 😂😂 maganda çok fazla var, yaralanmadan ya da daha kötüsü canından olmadan uzaklaşmak lazım fazla tartışmadan.
Levye göstereceksin ya da bariz bağıracaksın. Karşndaki insan kılıklı kişiler ne yazık ki nasılsa kadındır sesini çıkartmaz diyor🥺
Direksiyonu üzerine kırmak? 🙄
Saçı başı ağarmış ama bünyeye geçmemiş umrunda bile olmadı 🤦♀️
Karşılığını veririm
Osursan yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?