Diğer Tuvalet Dediğiniz Nasıl Olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her yönden soruyorum alaturka mı alafranga mı falan veya nasıl olsa kraliyet tuvaleti gibi mi? Güncellemeler+1 yıl Bence oturman lazım açık açık Tuvalet Dediğiniz Nasıl Olmalı? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Temiz bir tuvalet olsun da şekli şemali önemli değil 😀 0 12 Yorumla Soran +1 yıl hmm temiz diyorsun niye şekil şemal önemli değil asdksajdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O anlık gelen ihtiyaçla tuvalet altın varaklımı diye bakmam temiz olsunda sonuçta hepsinin sonu bir sifon yani Yorumla Soran +1 yıl hahahaha miss dimi yaa önemli olan salmak ohh. Gidenin nereye gittiği önemli değil diyorsun mükemmel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee yani 😀 Yorumla Soran +1 yıl Peki klozet mi alaturka mı veya daha farklı bir şey mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klozet ya çünkü telefonla oynuyorum 😀 Yorumla Soran +1 yıl hahahah rahat rahat dimi tam keyif işi ohh Yorumla Soran +1 yıl Alttan salarkan üstte keyif Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha bok muhabbetide bu kadar keyifli yapılmaz be 😀 Yorumla Soran +1 yıl Dimi yaa genelde kadınlar iğrenir işte bunda ıyy mıyy derler de helal be sana doğrusu bu yani ki. Sanki onlar s*çmıyor onlar pembe sçıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pembe bile olsa sonuçta yapıyorlar 😀 Yorumla Soran +1 yıl E yani yok onlarınki kokmaz onlar gaz çıkarmaz onlar piremses işte b*kları da pembe unicorn onlar klajsdkasjd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu ne poktan soru böyle ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ha bu kısım doğru işte kjasdkjsad ama sorumuz bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok saçma ya Yorumla Soran +1 yıl E neden siz de mi s*çmıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İhtiyaçlarımi gideriyorum elbette ama böyle bı soru çok gereksiz Yorumla Soran +1 yıl iyi yaa amann soru sorduk ayy b*kunu nereye yaptığın sende kalsın hıh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Atsız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Alafranga olmalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi yaa totonun rahatı önemli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Temiz bir tuvalet olsun da şekli şemali önemli değil 😀
hmm temiz diyorsun niye şekil şemal önemli değil asdksajdk
O anlık gelen ihtiyaçla tuvalet altın varaklımı diye bakmam temiz olsunda sonuçta hepsinin sonu bir sifon yani
hahahaha miss dimi yaa önemli olan salmak ohh. Gidenin nereye gittiği önemli değil diyorsun mükemmel
Ee yani 😀
Peki klozet mi alaturka mı veya daha farklı bir şey mi?
Klozet ya çünkü telefonla oynuyorum 😀
hahahah rahat rahat dimi tam keyif işi ohh
Alttan salarkan üstte keyif
Haha bok muhabbetide bu kadar keyifli yapılmaz be 😀
Dimi yaa genelde kadınlar iğrenir işte bunda ıyy mıyy derler de helal be sana doğrusu bu yani ki. Sanki onlar s*çmıyor onlar pembe sçıyor
Pembe bile olsa sonuçta yapıyorlar 😀
E yani yok onlarınki kokmaz onlar gaz çıkarmaz onlar piremses işte b*kları da pembe unicorn onlar klajsdkasjd
Bu ne poktan soru böyle ya
Ha bu kısım doğru işte kjasdkjsad ama sorumuz bu
Çok saçma ya
E neden siz de mi s*çmıyorsunuz
İhtiyaçlarımi gideriyorum elbette ama böyle bı soru çok gereksiz
iyi yaa amann soru sorduk ayy b*kunu nereye yaptığın sende kalsın hıh
☺️☺️
Alafranga olmalı
Dimi yaa totonun rahatı önemli