Lambadan çıkan cin lambaya hapsolmuştu bildiğiniz üzere, 3 dilek gerçekleştirip özgür olucaktı.
Lambaya nasıl hapsolmuş olabilir?

Lambadan çıkan cin lambaya hapsolmuştu bildiğiniz üzere, 3 dilek gerçekleştirip özgür olucaktı.
Lambaya nasıl hapsolmuş olabilir?
Aslinda bu lamba cini bir yag lambasina saklanmis bir cin aslinda kimse onu oraya sokup hapsetmis degil... Manyaklik iste bol cinayetli harika bir seruven bizin alaaddinin hayati prensesi de kapmis bu arada... Babasi terzi annesi ev hanimi olan bu firlama oglan, tam bir it kopuk... 😅 Ha de ki lambayi buldugu yerde patlatmis mi mucevherleri, patlatmis.. eh olayda ortadogu ya da fas taraflarinda gectigini dusunursek ucan halisiylan develi halilarinin yanindan gecemez.. bak onu da soylim... Ustunde yok basinda yok... Tipsiz ya bu alaaddin.. 🥳
😅Çıldırıcam fjfkg
Dur cildirma hemen bu prensesin birde gorumcesivar nikbett mi nikbet sonradan buda cikiyo ortaya Alladdini Sürekli fisekliyo, evde ne huzur var baska bisiy, bakiyo olcak gibi degil prenses gorumceyi nanay... Alaaddin uzuluyo.. sonra bi eltide peydah oluyo.. nasil bir 1001gecd masallariysa artik bu dizi gibi... Neyse sonra devam etcem buna ben 😂😂
Bi gün duştan çıkmışım nasıl ıslağım şapidik şupidik baktım ayakları ters biri dedimki sen kimsin dedi cin dedim felak-nas işin bitti dedi ki yapma dile benden ne dilersen ya bide ciddi ciddi okuyosun alemsin . d
Ahahshdj 😅 okudum.
Benim bildiğim tek cin bu:
Cevap
13Cevap
Bence birisi onu hapsetmiş olabilir sdjsdj gece gece merak ettim şimdi
😅Araştıralım
Bunu araştıracağım abla bulursam paylaşım seninle 😅 ne zaman uyuyorsun
Şimdi şimdi şimdi 😅
O zaman iyi geceler tatlı rüyalar 😅☺️
İyi geceler kardeşim
:)
Görseldeki film güzeldi bak. Sürekli şarkı söylemleri hariç
Hangi film izleyim😅
Belki büyüğü ile hapsolmuş olabilir ama böyle şeylere gerek yok ya hep kurgu
Bence mantıklı bir hikayesi olmalı.
Her şeyi yapabilen cin nasıl mahkum olsun 🙄
İşte diyorum ya cin her şeyi yapamaz kurgu eğer bizim bir önem sormuşsa büyülü olmuştur kurguya göre ama dinde böyle şeyler yok çok kafanı yorma yani sonuca varamazsın
😅Bakıcaz
Kafanı başka şeyler ile oyala:))
Kadının birine denk gelmiş o da hadi canım sen o lambadan çıkmamışsına ikna edip lambaya girince de hapsetmiştir.
Kesin bi kadın kandırmıştır
😅 Ne alaka ne alaka fjgkh
Kesin yaa😅
Bu saate bunu geldi aklına, 😂😂
Düşünmekten uykum kaçtı fjfjg
Elektrink süpürgesi ile olabilir 😂
🤣Mantıklı
Suç işleyip cezasını çekti diye biliyorum 😅
Sizden korktugu icin olabilir
Kesin hatunun birini üzmüştür 😅
Nankörlük yüzünden 😂
Alaaddin şerefsiz çıktıysa geri sokmuştur lambaya