Ama harbi cidden yabancı kadınlar çok farklılar bizimkilerden kasmıyorlar bir kere yanlarındayken de seni gerçekten bir erkek gibi hissettiriyorlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence de güzel olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnşallah Allah sana ukraynalı rus birini eş olarak nasip eder de türk kadının değerini anlarsın. Bilki türk kadını gibisini bulamazsın. Ama sizin gibiler yaşamadan anlamaz o yüzden yaşa ve gör bu kadar.
096 Yorumla- +1 yıl
Türk kadini bulunmaz hint kumaşı mı? Türk kadinlari çok düzgün mü?
Cevap sahibi+1 yılÇok düzgün olanlarda var her toplumda olan düzgünsüz insanlar gibi düzgünsüz olanlar da var. Seçmek elinizde olan bir şey. Her ukraynali rus kadinin güzel olmadigi gibi degil mi?
- +1 yıl
O zaman bu algıyı yıkın lütfen. Biz sizin karşı cinsiniz olup ta, bu ülkenin erkekleri olarak Türk kadinlarinin düzgün olmadığını söylüyoruz. Bunu sokağa çıkınca erkeklere sorunca öğrenebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılDemekki siz düzgün degilsiniz her şeyi karşı tarafa yikarak bi yol edemezsiniz. Türk erkeği çok çapkın. Türk kadını ise her şeyin bir sırası ve vakti olduğunu söyler.(çoğu) Ama siz kadını anlamak için bu zihniyete sahip değilsiniz.
- +1 yıl
Evet bekliyoruz?
- +1 yıl
Hehe evet bulamayız onlar gibisini biz. Rus ve Ukraynalı kızlar gerçekten aşırı sadıklar
Cevap sahibi+1 yılKomiksiniz jxsjxhai egoistlik değil bu
- +1 yıl
Bak arkadaş soru sordu. Türk kadinlarinin ne gibi özelliği var?
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin hemen anlatim. Öncelikle türk kadını severse güzel sever eğer gerçekten sevdiyse ve sevdiği adam da adamın dibiyse ona sevgisini veriyorsa ne aldatir ne de başka bir yola başvurma gereği duyar. Türk kadını tek bir adama ait olmak ister bu yüzden evlilik ister evlenmeden de bir şeyler yaşamak istemez. Türk kadınının yatakta istekli olmadiğini düşünen siz türk erkekleri aslında olayın gerçek yüzünü bilmez türk erkeği yatakta işimi gorüyim bitsin derdinde olduğunda tek kendi zevkini düşündüğünden türk kadinlari cinsellige soğur sonrada türk erkeği derki türk kadini cinsellik istemiyor. Olayin yüzü başkadir aslinda. Daha sonra türk kadını çok iyi bir hanım çok iyi bir annedir aynı zamanda. Fedakarlık düzeyi çok üst düzeydir. Evin düzenini sağlar çocuklara bakar bunun yaninda bir de çalisiyorsa çok yorulur ama yinede şikayet etmez. Düzenlidir temizdir. Bazı istisnalar olsada böyle
- +1 yıl
Hanım efendi bu söyledikleriniz 20-30 yıl önce olsaydı dediklerinizi bir nevi doğru derdim. Ayrıca ayrıca Türk kadını tek bir adama ait olmayı ister demeniz de çok komik. Bu ülkede Erkek olmasak sizlerle aynı ülkede yaşamasak sizleri bilmesek inanacağız. Türk kadını çok iyi Çok iyi bir anne olur demişsin sen para karşılığında çocuklarını satan anneleri Türk kadınlarını görmemişsin sanırım ya salağı yatıyorsunuz ya da bilmemezlik rol yapıyorsunuz aslında sizin sorununuz nedir biliyor musun kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanmanız. Türk kadını ile yatakta bahsetmişsin ama senin yaşın kadar kızla beraber oldum ben aynı zamanda yabancılarla da beraber oldum. ama Türk kadını yok ağzıma verme yok üstüme boşalma yok şunu yapma yok bunu yapma diyen tiplerdir ama ben yabancı kadınlarda hiç öyle bir şey görmedim o kadar fark var ki aranızda bunu tarif edemem yani beceriksizliğinizi kalkıp Türk erkeklerine atmayın. Türk kadınları memnuniyetsizdir önüne dünyaları ser ay aşkım çok güzel olmuş ama şu şöyle olsaydı nasıl olurdu der bilmem anlatabildim mi?
Cevap sahibi+1 yılZaten sizde türk erkeği degilsiniz 👍 yabancılar karışmasaydi zamaninda, sizi görmiycektik aramizda. Şimdi ukraynalı kadınlarla size mutluluklar dilerim. Yaşım kadar kisiyle birliktr olmuş bi de bunu övüne övune söylüyo. Hatta ülkeden gidip ukraynada ya da rusya da yaşayabilirsin orada 1milyondan fazla sari rus var hadi yallah.
- +1 yıl
Ben de gideceğim ülkemden sen git bu ülkeyi ben savaşarak aldım sen değil bu ülkeyi bu vatanın erkeği kurtardı kadını değil siz ne yapıyordunuz popon üstünde oturuyordunuz? Gitmesi gereken bir kişi varsa oda sizlersiniz. Ben bununla övünüyorum ben Türk kadınlarının beceriksiz olduğunu söylüyorum bunu Türk erkeklerine atmayın iftira atmayın diyeceğim de iftira zaten sizin işiniz nerede yalan yanlış var oradasınız Sen kimseyi ülkesinden kovmazsın bu ülkeyi biz aldık bu ülkenin erkekleri aldı defolup gitmesi gereken varsa o da sizsiniz!
- +1 yıl
Övünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bu vatan sadece erkeklerle değil kahraman türk kadinlarıyla da birlikte alındı nankör ne kadar türk kadın kahraman var. Ve evet "TÜRK" erkekleri ve kendini "TÜRK" den sayan erkekler aldı siz değil. Sen gerçek bir "TÜRK" olsan zamaninda bizle dünyanin savaşıni yapmiş ruslarin kadinlarina ilgi duymazdin, sırf o cinsllkte istediğin iğrenç şeyleri yapiyorlar diye. Miğdesiz ve kanı bozuk bir toplumdan çıkan kadın böyle olurdu zaten. Rus kadini istiyosan rusyaya gidersin basit bu kadar.
Cevap sahibi+1 yılBi de kendi savasmis gibi ben aldim demesi yok mu gitte tarihini araştir gevur kadinlari arastiracagina! bi de kendini çok iyi bi türkmüş gibi konusmasi yok mu çok cringe
- +1 yıl
Şu anki durumdan farklı sizin kadar kani bozuk yoktur kendinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ki yok kurslar şöyle yok Ukraynalılar böyle yok almanlar şöyle siz mi iyisiniz siz mi düzgünsünüz görürüz sizin düzgünlüğünüzü sizleri tanımasak inanacağız ya bunları yabancı erkeklere söylemeyin inanırlar vallahi sizin ne olduğunuzu 😂
Cevap sahibi+1 yılYabancı erkeklerle işim yok. Gerçek "TÜRK" erkekleri bana yeter
- +1 yıl
Hihi tamam
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin bak sen şu yukardaki şahıs gibi değilsin. Evet farkindayim şimdiki z kuşagi bu anlattiklarimdan biraz uzaklaşiyor ama sana yemin ederim z kuşaginda bu anlattigim gibi kizlarda mevcut. Ama sana şunu söyliyim bu z kuşagi kizlarini bu hale getirmekte aslinda erkeklerinde payi var çunku kiz seviyo ve erkekte ilişki yaşamak istiyo kiz hayir diyince çok garip karsilayip kizdan ayrilmaya sogumaya basliyo kizda bu yuzden ilişki yaşiyo ve bunlarin arasindaki ilişki bitip ayrilinca başka sevgili yaptiklarinda nasil olsa yaşadim diyip onumlada yasiyor ve bu durum hiç hoş degil. Oysaki dedigim gibi erkek adam olsa ve kızla sonuna kadar devam etse iki tarafta mutlu olacak. Erkek şahsı çapkinlik yapmayacak eski zamanda bu çok yoktu farkettiysen bu yüzden değisti devir. Ama duzeltmekde bizim elimizde
- +1 yıl
Ayrıca doğru düzgün kız öyle sevgili işleriyle uğraşmaz kendini eşine saklamak istiyorsa. Türk erkekleri namussuz olacaksa bari en azından yabancı gayrimüslim ve güzel kız olsun diyor bende öyle diyorum türk kızları müslüman ama herkesle sevgili oluyor en azından yabancı kızlar müslüman değil o yüzden yapıyorlar bana daha samimi dürüst gelen kızlar maalesef yabancılar. Türk kızları samimi ve dürüst değiller islama inanıyorum diyip yemediği halt kalmamış kızı biz napalım en azından gavurlar islama inanmıyor rahatlar o yüzden yapıyorlar
- +1 yıl
Sen ne anlatıyorsun ya kızları kadınları sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatman ne kadar doğru öyle bir pozisyona gelmişsiniz ki aldatsanız erkekten yana kaynaklanıyor diyeceksiniz bu kadar adileşmemeye başladınız
- +1 yıl
En basit örneği inanç. Sizce bu ülkede kadınların daha inançsız olduğunu göreceksiniz inançsız olabilir sorun yok önemli olan dürüst olmak doğru olmak fakat çoğunluk inançsız olunca kadınların dürüstlük ve doğruluk onlar için pek bir şey ifade etmiyor
- +1 yıl
Hani kendinizi bu kadar egoist bu kadar melek gibi göstermeniz doğru bir şey mi tekrar söylüyorum bu ülkenin erkeği olmasak sizleri tanımasak bu dediklerinize inanırız hatta biraz daha ileri gideyim bu ülkede kapalı tesettürlü kadınlar kızlar bile gayrimeşru çocuk doğrayıp çöpe atıyor bunun bir çok örnekleri var sen neyin düzgünlüğünden bahsediyorsun Kimi kandırıyorsunuz?
- +1 yıl
Arkadaş muhtemelen geri kafalı ve kızları hala eskisi gibi namuslu sanıyor veya hemcinsi diye koruyor türk kızları namuslu olsaydı türk erkekleri yabancı kız aramazdı mantıken düşün ya müslüman kız namuslu olmak zorunda türk kızlarının çoğu müslüman ama her boku yiyor öyle olunca erkekler de müslüman kızın namuslusu yoksa bende rus ukraynalı isterim diyor onlar çünkü müslüman olmadığı için rahatlar namussuz olsalar bile
- +1 yıl
Evet tabii ki de sözde Müslümanız diyorlar ama her şeyi yapıyorlar o zaman ne farkı kaldı rus kadınlarından Ukraynalı kadınlardan diğer yabancı kadınlardan niye o zaman ben Türk kadınları tercih edeyim hay Allah’ım ya
Cevap sahibi+1 yılYa ben savunmuyorum arkadasim beni deli etmeyin. Sadece hepsi ayni degil diyorum ne anliyosaniz anlayin be umrumda degil
- +1 yıl
Hepsi aynı olmayabilir ama %95’i öyle yüzde bugün bir sınava girsen 100 üzerinden 95 aldığın zaman geçerli not alabiliyorsun beş puan aldığın zaman değil bunu kafanıza sokun
- +1 yıl
Hepsi aynı olmasa ne yazar % 95 i aynı ayrıca fasulye gibi kendinizi nimetten saymayı bırakın yok bizim gibisini bulamazsınız yok biz sadığız tek erkeğe bağlıyız bilmem ne diye üniversite okuyorum yollu olmayan kız neredeyse hiç yok namuslu olanı da şişko çirkin o yüzden namuslu kalmış
Cevap sahibi+1 yılSizin denk geldikleriniz öyleyse demekki sizde sıkıntı var. Kimsenin tercihi beni alakadar etmez.%95 dediğinden cok daha fazlasi. Sen denk gelmemissindir hepsi o kadar.
- +1 yıl
Kanka bunların kafa çok farklı hadi ordan et
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin pardonnn? Saydın mı? 95ine namussuz diyo utanmaz. Sen boyle kafandan sallayarak bir oran veremezsin. Namuslu kız çok siz namussuzsunuz demekki. Kişi kendi gibisini çeker
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin ben denk gelemiyorum demedim bu işlerle işim olmaz çevreye bakarak konuştum. Sizin gibilerin yabaci kadinları övüp kendi ırkını aşagilaması kadar itici bir şey yok.
- +1 yıl
Hanımefendi bunu anlamak için illa sevgili olman gerekmiyor ki sokaktaki kızları gördüğünüz zaman anlaşılıyor zaten ne oldu yani bu zor bir şey değil bunu anlamamak için
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin namuslu olanı haketmek için once kendiniz namuslu olmaniz gerekir sonrasi zaten kolay. Ha bir de siz çok karamsarsiniz be bu kadar karamsar olmayin bak türk kizlarini övmek için demiyorum gercekten kabul ediyorum z kuşağı zırvanadan çıktı ama neden tek tarafli bakiliyor? z kuşagi kizlari boyleyse bu kizlar tek başina yapmiyor de mi bunu? Erkek de lazim? Eee demekki neymiş? Kizi erkegi ayirt etmiycekmissin şimdiki z kuşagi boyle kiz erkek farketmeksizin. Ama bu demek olmuyor tüm z kusagi böyle. Bak mesela yabanci kiz istiyorum diyosunuz siz türk kizlarini çok aşagiliyorsunuz. Ben mesela diyo muyum türk erkeklerinin çoğu namussuz yabanci erkekler inancsiz en azindan onlar o yuzden namussuz onlara gidiyim diye? Demiyorum çunku eminim ki benim gibi kizlar varsa benim gibi erkekler de vardir.
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin hahahahahahahhaah şimdi de 99 a mi cikti komiik hadi hadi yabanci kadinlarla mutluklar laftan anlamayan mahlukatlar eminimki yasim kadar kizla yatmissindir sende bi de namuslu kiz ariyo jxisidockajjx
- +1 yıl
Hanımefendi siz kızların bir sözü var kadın kuyruk sallamaz erkek asla gelmez bilmem anlatabildim mi yani bu durumda Türk kadınları ne kadar üzgün olabiliyor 🫢
Cevap sahibi+1 yılTürk kadinlari diyip durma asabimi bozma benim her şeyi genelleyip de burada benim sinirlerimi bozma ben türk kadinlarinin hepsi böyle değil diyorum bu laftan ne anliyosunuz sizin dediginiz gibi kizlarda var ama olmayanlarda var diyorum siz boyle türk kadini diyip de oyle olmayan kadinlarin hakkina giremezsiniz simdi kes konu kapandi
- +1 yıl
Defol profilimden
Cevap sahibi+1 yılSen defol gevur sevdalisi
- +1 yıl
Düzgün konuş sana mı soracağım kadın gibi kadın olun o zaman düzgün olun demeyelim bunları !
Cevap sahibi+1 yılBeni tanimadan bile bunu diyebiliyosan yazik sana senin zihniyetin ters bana emin ol yaşin kadar iliskiye ben girmedim daha elime erkek eli bile deymedi. O dedigin kizlarla beni bir tutman en buyuk hakaret bana karşi.
- +1 yıl
O zaman buradaki en büyük iş size düşüyor yani kendi cinslerinizi bunları anlatacaksınız düzgün olmalarını söyleyeceksiniz !
Cevap sahibi+1 yılSen duzgunu hakediyo musunki? Niye yaşim kadar iliskiye girdin madem duzgun istiyosun? Ben duzgunum ve senin gibilerle işim olmaz işte siz benim gibileri bu yüzden gormuyosunuz ve yok zannediyosunuz
- +1 yıl
Ben düzgün istemiyorum yanlış anlaşılmasın düzgün olsun demiyorum benim sevdiğim istediğim kadın biz şu anda genel olarak bahsediyoruz beni yanlış anlama ben o kadar ilişkiye girdim düzgün isteyecek halim yok !
Cevap sahibi+1 yılIşte kabul etsene namussuz kadın varsa bilki sizin gibi namussuz erkek de var. Ama ben hiç bir zaman umutsuz olmadım. Çünkü ben Allaha inaniyorum ve Allah diyorki sen temizsen nasibinde temiz olacak sen nasilsan nasibinde öyle olacak diye. O az dediğiniz kızları ancak ve ancak o namuslu azinlikta olan erkekler hakediyo. Bir çok kişiyle ilişkiye girmenin övülecek bir şey oldugunu düşenen sen için çok fazla izah etmeye çalişmam da bir hataydı biliyorum ama olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin ummmrumda degil cahil de ne dersen de ben sadece o azinlikta dediginiz kizlari savunuyorum. Çogunlukta olan namussuz kizlari degil!
- +1 yıl
Anlatmaya çalışıyoruz anlamıyor ki
Cevap sahibi+1 yılBende size siz de namussuzsunuz namuslu haketmiyosunuz diyorum🙂 zira yasim kadar iliskiye giren kisi namuslu kadini haketmiyor. Namussuz kadini hakediyor. Kim nasilsa herkes onu hakediyor o yuz dert yanmaya hakkiniz yok. Namus her iki cinste de var.
- +1 yıl
Düzgün konuş defol benim sevgilim bakire olsa da olur olmasa da olur evleneceğim kişi bakire olsa da olur olmasa da olur ben asla böyle bir şart koşmıyorum çünkü ben daha önce çok yaşa yaşadım evleneceğim kişiyle yaşayabilir onun geçmişi beni ilgilendirmiyor benimle olan hayatı ilgilendiriyor
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin bu arada ondan farklisin dedim ama ikinizde aynisiniz. İnşallah yabanci rus kadinla evlenirsiniz ikinizde
- +1 yıl
İnşallah evleniriz rus ve Ukraynalı kadınlarla evlenen Türk erkekleri onların ne kadar sadık biri olduğunu anlatınca özeniyorum niye bizim kadınlarımız böyle değil diyorum
Cevap sahibi+1 yılLan madem öyle ne diye namussuz diyosun sen türk kizına? Madem önemli degil niye duzgun degil namussuz diyosun sen turk kizina? Sen kendinle çelişiyosun haberin yok. Defol defol diyip durmada babanin yeri degil burasi
Cevap sahibi+1 yılSen türk kizi namussuz de ama yasim kadar ilsikiye gir sen namuslu mu olmuş oluyosun yazik cidden çok yazik
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin abi senin duzgunden kastettigin ne? Namuslu olmasi mi? Sana soruyorum üstteki şahis gibi misin sende? Onun kadar olmasa bile 1 kisiyle bile yaşadin mi evlilik disinda? Zannediyorum ki yasadin o zaman namuslu kizi istemeye hakkin ya duzgun kizdan kastettigin buysa eger
- +1 yıl
Bir daha benimle ilgili düzgün konuşmazsan sana haddini bildireceğim
Cevap sahibi+1 yılHakkin yok*
- +1 yıl
Olmayabilir sanane benim öyle bir şartım yok zaten kudurma !!
Cevap sahibi+1 yılNe dedimki ben sana?
- +1 yıl
Namuslu olmuş oluyorsun falan sen hayırdır sen kimsin
Cevap sahibi+1 yılKimsenin namusuna bir şey diyemem yanlış anlaştığımız bir nokta var sen kendin de dedin zaten ben bir çok kisiyle iliskiye girdim eşimin bakire olmasini istemye hakkim yok karismam dedin. O zaman duzgun kiz derken namuslu kiz demek istemiyorsun sadece sadık olmasindan bahsediyosun de mi? Eger oyleyse yanlis anlamisim
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin eğer sende öyleysen tabiki hakediyosun bir şey demiyorumki sadece çok aşağıladınız ve üzerime alindim sanki biz yokmuş gibi davrandiğiniz için. Biraz alinganligim üzerimde de. Dediğim gibi nasil mutluysaniz öyle rus kadini istiyosaniz Allah nasip etsin ne diyim bi şey demiyorum.
- +1 yıl
Evet öyle
Cevap sahibi+1 yılTamam umarım sadık bir rusla evlenirsin ben buna bir şey demiyorum yanliş anlamisim dedigim gibi yok sayilmak biraz sinirlerimi bozdu ve üzerime alindim dediklerinizi alingan oldugum bi donemdeyim.
- +1 yıl
Sen bana bi mesaj atar mısın
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
At bi
Cevap sahibi+1 yılAnlaştigimizi düşünüyorum
- +1 yıl
At bii
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi regl donemimdeyim alinganlik var uzerimde çok asagiladiniz ve bizi yokmus gibi davrandiniz. Benim uzak mesafe sevgilim oldu onunla evlenicektik ciddiydik ama benden ayrildi ben ona hâlâ sadıkyım biliyor musun? Bu yuzden baya baya yokmusuz gibi anlatinca ve hormonlarin vermis oldugu duygu durum bozuklugu yuzunden fazla parladim kusura bakmayin iyi aksamlar
- +1 yıl
Mesaj atar mısın dedim
Cevap sahibi+1 yılNedenini öğrenebilir miyim? Kavga edicekseniz gerçekten gerek yok
- +1 yıl
Hayır kavg değil
Cevap sahibi+1 yılNe peki?
- +1 yıl
Seninle konuşmak istemiştim
Cevap sahibi+1 yılBeni aşağilamak için mi? 🥲
- +1 yıl
Ya hayır atar mısın lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin anlaştık😇
+1 yılSadece Ukrayna'dan ve Rusya'dan gelmiyor. Suriye'den, Afrika'dan, Afganistan'dan...
02 Yorumla- +1 yıl
Evet çoğu Suriyeli kızlar gerçekten çok güzel oluyor. Suriyeli demeye bin şahit lazım
- +1 yıl
Doğru
Bir gün hepiniz Türk kadininin kıymetini anlayacaksiniz.. yabanci uyruklularda bu yüzden var.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yüzden var?
Soy türk erkekleri olduğu için güzelleşmez de sen bilirsin nsjs
01 Yorumla- +1 yıl
Elbet yarıda olsa yabancı olan annelerine çekerler 😎
+1 yılMerak etme, türk abazaları olan o amwq çöcüklari yüzünden onlar da türk kızlarına dönerler
00 Yorumla
+1 yılErkekleride gelmiş mi yoksa yine sadece size mi huri 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇinli prensesler hikayesine dönmesin de dbdb
115 Yorumla- +1 yıl
Çinli prenses ne alaka ya 🤗
Cevap sahibi+1 yılZamanında Eski Türkler Çinli prenseslerle evlenmişler güzeller diye. Sonra ülke yıkım noktasına gelmiş. Devlet sırları vs hep Çine aktarılmış. Hatta kitabalere falan uyarı olarak yazmışlar.
Cevap sahibi+1 yılHani siz dikkat edin yine de bdnd
Zaten kızlar olarak bizim de işimize gelir djdj- +1 yıl
Yani Türk erkekleriyle evlenmek için ülkeye mi gönderilmişler?
- +1 yıl
Ne işinize gelecekmiş pardon?
Cevap sahibi+1 yılSeçenekler çoğaldığı için daha az abaza erkek olur.
- +1 yıl
Bizi Seksi sevmeyen Türk kadinlari kaldıramaz burası bir gerçek
Cevap sahibi+1 yılO ayrı bir şey ilk konuşmada o tarz konulara girilmesi ayrı. İlk zamanlarda direkt bu konuya giren veya direkt bu konu için yaklaşan erkek abazadır. E bunlar da zaten Ukraynalılara giderse bize daha iyi seçenekler kalır.
Cevap sahibi+1 yılKazan kazan durumu işte
- +1 yıl
Esini her konuda mutlu eden Ruslar Ukraynalılar. YouTube da video izlerken görüyorum. Adam Rus eşim kendisine emir vermem için, yemek yap demem için gözümün içine bakıyor, ve yaptığı yemekleri beğenince o kadar hoşuna gidiyor ki dünyalar onun oluyor. Bunu Rus kızlarının %90 nin da görebilirsiniz diyor. Şimdi bu durumda Türk kadinlari mi daha düzgün, yoksa kalk yemeğini kendin yap diyen Türk kadinlsri mi? Ve eşlerine aşırı sadıklar Türk kadinlarindan çok çok sadıklar
Cevap sahibi+1 yılHayal dünyasından çıkmaman dileğiyle ne diyeyim bdbd
- +1 yıl
Hayal dünyasından siz çıkın biz değil. Rus ya da Ukraynalı kadinlarin karşısında da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmazsın ya 😂
- +1 yıl
Anlamıyorlar ki kanka kendilerini mükemmel zannediyorlar
- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz istediğiniz kadar rus kizi guzelleyin aklınız türk kezbanlarinda. Tripsiz kiz sevmiyorsunuz.
03 Yorumla- +1 yıl
Aa ne alaka be 🤗
- +1 yıl
Cok alaka. O kadar yumuşak huylu kiz sıkar.
- +1 yıl
Ama çok anlayışlılar be hatun o yüzden 🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayrını görüverin o zaman ne diyelim 🤣 yalnız soğuğa alışkındır onlar, sıcakta tutmayın bozulmasınlar 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende konuşmayı düşünüyorum acaba ciddi ilişki yaparlar mı ya.. Türk kızları çok yorucu aldatılmaktan yalandan manüpleden bıktım
00 Yorumla
+1 yıldemografik yapı bozulacak
01 Yorumla- +1 yıl
Kötü birsey aslında dimi
+1 yılaga çok linçleneceksin kızdırma bunları😄
01 Yorumla- +1 yıl
Niye ki kanka hakaret yok birsey yok?
+1 yılUkraynali kadınlar savaştan geldiler
01 Yorumla- +1 yıl
Evet işte ülkemize geldiler ☺️
+1 yılMüslümanim isen musluman kadinla evlenmeen gerek
01 Yorumla- +1 yıl
Musluman isen*
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünce tarzın ne değişik ya 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPpdeki sen misin
09 Yorumla- +1 yıl
Yes
Cevap sahibi+1 yılÇok yakışıklısin
- +1 yıl
Teşekkür ederim keşke gizliden çıksan sen de 🙂
Cevap sahibi+1 yılYok knk öyle bir maşallah demek için yorum yaotim harbi baya iyisin ama
- +1 yıl
Teşekkür ederim ya şımartma beni lütfen 🙈
Cevap sahibi+1 yılGerçekler gerçeklerrr
- +1 yıl
İyi mesajını bekliyorum o zaman ne diyim 🙈😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. hani neredeler :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!