O kapalıyım aldattı diyen kapalılara çamur atma peşinde kapalı filan olduğundan değil ulan ne f... İnsanlar var be. Arkadaşım boşver bu soruyu bile sormaman gerek seni yani genelleme yapıp dışlayanlar kötü laf edenlere ne desen boş gerekirse hakaret et cevap ver ama onlara anlatma güzellikle bu kafada insanlar ne anlar doğrudan yanlıştan onlara değer verirmiş gibi umursar gibi bir soru oldu boşver. Bak cevaplara bakmıycam yoksa sinirlenicem. Sende bozma sinirlerini. Yani ben bundan zerre kadar üzüntü duymuyorum aşırı öfke duyuyorum. Öyle basit insanlar için üzme kendini.
13 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okumuştursun sanırım neden sinirlendiğimi anlamıştırsın.
Soran+1 yılHaklısın.
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklisin herkes ayni degil!!
210 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorlar ki :(
- +1 yıl
Butun sorularibirlesipp tekerr tekerr kaldiralim bence hmm ne dersin?:);)
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Birdaha oyle soru sorarlarsaaa sikayet butonuna tekrarlanmis palasim diye tak basiyoruzzz ve kaldiriyoruzzzz:)))))
Soran+1 yılŞikayet ediyorum da kaldırılmıyor ki.
- +1 yıl
aferinnn hahahah teşekkürlerr:D
Soran+1 yılBide aferin yazmış :p rica :))
- +1 yıl
hahahha ne yazem ya :D
Soran+1 yılNe bilim işte :D
- +1 yıl
neyi biliyorsunki işte:D
- Diğer konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılİNSANLAR farz olan kapanmayla, tarz olan kapanmanın ayrımını yapamıyor.. Kapalı, sakallı, açık, şu ya da bu dine, ırka, düşünceye bağlı birinin yaptığı işi veya davranışı diğer insanları tanımada ön yargı oluşturmak, suizan da bulunmak yanlış bişeydir.. bir kapalının veya bir açık olanın yaptığı olumksuz bir davranış diğerlerinin de aynı olacağını göstermez.. bu yüzden insanlara karşı önyargılı olmaktan vazgeçmeliyiz.. insanlarımız bunun farkına ayrımına varmalılar...
12 Yorumla
Soran+1 yılVarmıyorlar ama.
- +1 yıl
malesef. kolay olan herkesi aynı görmek, fütursuzca yargılamak işine geliyor herkesin.
Biz galiba şunu anlayamıyoruz, ya da bu olgunluğa gelemiyoruz, Herkes istediği gibi düşünmekte giyinmekte özgür olmalı kim nasıl giyiniyorsa giyinmeli ve bir birine saygı duymalı, bakın o zaman sorun kalacakmı, kapalısı açığı, dindarı ateisti, hepsi bizim insanımız olarak görmeliyiz, her koyun kendi bacağından asılır sonuçta..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben artık bu etiketlerden insanları bu kadar kolay yaftalamaktan bıktım. Birbirimize anlayış gösteremezsek ne olacak halimiz? Bizim şimdi okula gidemeyen çocuklar için üzülmemiz gerekirdi bu kişi nasıl biri diye tartışmamız değil işte bu yüzden ilerleyemiyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılBu beni sinirlendiren.
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılKapalıymış açıkmış hiç farketmiyor bacım
ibadetlerin tammı sen layıkıyla kapanmışmısın sorgula kendini
Kimin ne dediğinin ne önemi var
açıklara uruzbu diyorlar genelliyorlar evet uruzbuyum sen kendini bildikten sonra kimin ne dediğinin bir nemi olmasın
ki burası sanal mecra buralarda her denilene kırılıp küseceksen kapat hesabı git13 Yorumla
Soran+1 yılKardeş sabah bitanesi sende kapalısın hepiniz aynısınız dedi az öncede bir soru gördüm kapalıyım ama kocamı aldattım yazmış işte bunla aynı kefeye konmak sinir ediyor insanı :((
- +1 yıl
kapalıyım kocamı aldattım nedir mk bunun örtüyle ne ilgisi var
Sen böyle saçmalıkları kulağa alma bile
Soran+1 yılKaplısın bunu neden dile getiriyorsun bunun gibiler yüzünden hep tepki gösteriyorlar
+1 yılHangi insanın netarz bir karaktere sahip olduğunu dış görünüşe ya da görünüşe göre nitelendiremezsiniz bu etik olmaz zaten kişinin için de ne tür bir tutku ya da istek varsa ona göre davranır yani kapalı da olabilir açık da olabilir bu hiç birşey değiştirmez önemli olan giyim şekli değil hayata bakış açısıdır her kapalı eşini aldatacak diye birşey yok ya da biri aldattı diye tüm kaalılar aldatacak diye birşey yok
17 Yorumla
Soran+1 yılAma böyle bir algı var tüm kapalılar aynı :((
- +1 yıl
ya sen algıya neden takılıyorsun herkes aynı düşünmüyor ki sen iki yazı okumuşsun bunlara bozulmuşsun ona bakarsan her açık saçık giyinen de yargılanıyor ön yargıdan nasibini alıyor ama hepsi aynı değiil mesela
Soran+1 yılBen bu tür kapalılar yüzünden bu sitede kapalıyım diye defalarca küfüre hakarete maruz kaldım ne demek ya hepiniz aynısınız. Ben bunlarla böyle kapalılarla aynı kefeye konmaya sinir oluyorum.
- +1 yıl
kolayı var engelle ya da adminlere şikayet et bu kadar basit sonuç olarak görüş özgürlüğü diye birşey var onlar öyle düşünüyor diye öyle mi oluyorsun?
Soran+1 yılSinir oluyorum.
- +1 yıl
Ben de ama zaten amaçları sinir etmek onlara verilecek en güzel ders onlara kulak asmayarak ne kadar boş konuştuklarını göstermek
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
Bı kadının kocasını aldatması zaten serefsızlık ama kapmalıyım dıye ılla belırtmesı provakasyon dın düşmanlığı bence takılmayın kapanmak bı ayrıcalıktır emın ol yıyen kapansın görrlım :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Cevap için teşekkür ederim
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılsen niye üzerine alınıyorsun ki. alınma.. böyle dengesizler herşeyi kapanmana baglarlar.. sonucta o kapanmıs olan kiside insan.. hataları günahları olabilir. ne kadar kaçmaya çalıssada. ama şeytan işte bir de böyle hedef alıyor. üzme kendini.
12 Yorumla
Soran+1 yılSinirleniyorum sadece.
- +1 yıl
sinirlenmen normal.
+1 yılonların yüzde 95 i kapalıları karalamak için sahte sorular ya da pembe niki açmış erkek ama hedef başörtü
33 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ne olduğunu ama çok sinir bozucu :(
- +1 yıl
üzülme nolur , sen ibadetini yaşamaya ve mutlu bir şekilde soru sorup cevaplamaya devam et. % 60 ın ateist olduğu bir siteyi umursama , ben burada din değiştirenler bile gördüm. sakın umursama burayı ve seni sinir edenlerin yarısının , aslında senin dikkatini çekmeye çalıştıklarını unutma. iyi akşamlar.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim iyi akşamlar.
Bağğyan kapalısın anladık ama niye resim atiyosun böyle kapalılık olmaz ola lön 😨
39 Yorumla
Soran+1 yılBak canım insan istediğini yapmakta özgürdür. Oramı buramı açıp resim atmamışım ya.
Soran+1 yılGizli Bayan sana +1 verdim :))
Soran+1 yıl:D gizliysen tam gizli kal daha ne çıkıyon
Soran+1 yılLaf iyiydi de işte konu dağıldı :D ahahah
- +1 yıl
Buda sana gelsin yumiyum :d
https://i.hizliresim.com/2YvP10.png
Soran+1 yılUyuzsun tipe bak yaa :D
+1 yılKurunun yanında yaş da yanıyor işte... Bilinçsizce kapanıyolar moda için tarz için yakıştığı için kapanıyorlar çiçekli başörtüleri ve daracık pantolonlarıyla çamlıca parkının köşelerinde yiyişiyolar ne bekliyorsun bunlardan...
16 Yorumla
Soran+1 yılGenel konuşmasınlar o zaman.
- +1 yıl
Kusura bakma ama kapanmayı sadece başı örtmekle anlayan bir toplum da böyle şeyler her zaman olacaktır ta ki gerçekten hakkıyla kapanana kadar... Gerçekten kapananlara da o gözle bakmadık en azından ben...
Soran+1 yılherkes ne yaparsa kendine buna kimse karışamaz ve herkes bir değildir.
- +1 yıl
eğer dediğin gibi olsaydı şu an bu soruyu sen sormazdın doğal olarak bende cevaplamazdım... Elbette ki herkes bir değil yoksa ne farkımız kalırdı ki dimi ama.
Soran+1 yılHaklısın.
- +1 yıl
Anlamana sevindim..
Ya salla gitsin bunları.
Şeytana kanıp da sinirlenme :)
Günlük hayatta tayt giyip gezen kızlar kapalıları kötülüyor :D13 Yorumla
Soran+1 yılSabah kapalıyım diye birisi hepiniz aynısınız dedi az öncede bir soru gördüm kadının birisi kapalıyım ve kocamı aldattım demiş gelde sinirlenme bunla aynı kefeye konuyorum işte :((
- +1 yıl
Umursama onları ya bu millete kapalı bayanların kötü olduğunu 1950 li yıllardaki filmlerde aşıladılar bir anda değiştiremezsin. Alışman gerekiyor bu da senin Cihad'ın kolay gelsin şüphe dahi duyma ki Allah seni en iyi bilendir ve koruyan gözetleyendir ve Hükmünü geçirecek olandır :) . ;)
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim yorum için :))
Kadın değili mi hepsi b*k yasak elmayı yiyip cennetten kovduran kim kadın gunumuz kızları islami kapanmayı bilmiyi bunu Seksi cazibe olarakkullanıyo erkekleri kırkıştıyo gerçek kapanma nasıl olur iyi biliyolarda yapmıyola
10 Yorumla
+1 yılO her başörtüsü takan aynıdır diyen kişinin tanıdıgı kapalı sayısı 1-2dir.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle.
Haklsn aynen oyle oluyo her kapalıyı aynı sanıyolar ama herkes bir degil türbanla namusuzluklarini kapatabileceklerini sananlar yuzunden boyle
14 Yorumla
Soran+1 yılSinir bozucu oluyo bu durum :(
Soran+1 yıl:((
İşte sen söylüyorsan o zaman her erkek bir değildir bunuda biliyosun dur ce sana hak veriyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere birşey demiyorum ki.
troll onlar
kötülemek için bu tarz şeyler paylaşıyorlar
iyi kötü onu allah bilir12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılher ateıste ahlaksız dedıklerı ıcın olabılır mesela
42 Yorumla
Soran+1 yılBen hiçbirine birşey demezken neden gelip bana durduk yere küfür ediyorlar ki?
- +1 yıl
işte aynı mantık
mısal ben ateıstım ama bısı yapmasam bıle oo senın dının yok ahlaksız dıyorlar
bu ınsanların önyargıları işte
bosver alışırsın
zihniyet degısmez cunku
+1 yılÖnyargı hep böyle şeyleri kafaya takma herkezin hesaba çekileceği günde var.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılBirkac kisi var gizli sorup kapalilara laf atiyorlar takilma bu kadar
10 Yorumla
+1 yılkendini bildigin sürece sorun yok kafanı yorma böle şeylere elalemin agzı torba degil ki büzesin
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
Bunları bize tayyip öğretti. Nasıl ötekileştirmeyi nasıl kabileştirmeyi, ayrım yapmayı öğretti. Nüfusun büyük bölümü de çok memnun
10 Yorumla
+1 yılAman boş ver sen onları kapalı ya da açık ne fark eder hatasız kul olmaz onlar bunu anlayamıyorlar.
10 Yorumlaİnsanlar kapalılardan bunları daha az bekledikleri için böyle oluyo
10 Yorumla- Diğer konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAlınma boşver takma kafana hayat devam ediyor :)
15 Yorumla
Soran+1 yılSinirleniyorum sadece.
- +1 yıl
Tabii bende sinirleniyorum ama insana anlatamıyoruz ki insanlara bir kulaktan giriyor diğer kulaktan çıkıyor
Soran+1 yılMaalesef :(
- +1 yıl
Hiç üzülme bence bir tek sen değilsin mağdur herkes mağdur çok baskı yapılıyor tabii ki
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim cevap için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hepsi aynı değil %80 akpli çoğu sahte kapalı yani moda haline getirmiş çarşaflı bile kendini yatağa atıyorsa.
10 YorumlaSivasliiiiiiiiiiii :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBuyur kardiş?
Soran+1 yıl:)) Hadi ya
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2037684-sivasli-kimse-yok-mu-burada Sitedeki sivaslılar :D
Eziktir başkada bişey değil
10 YorumlaHerkes aynı değil
00 Yorumla
+1 yılorasıda oyle yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzihniyet
00 Yorumla
+1 yılmerhaba bana mesaj at acil.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok.
- +1 yıl
bence var söyleyeceklerim var
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepiniz aynısınız
040 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilemezsin.
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum seni de biliyorum
Soran+1 yılİyi ozaman sen bildiğinle kal.
Cevap sahibi+1 yılsende güvenle konuş
Soran+1 yılSanki kıskanma sezdim :p
Cevap sahibi+1 yılkurtulduğuma sevindim :d
Soran+1 yılNe mutlu sana :) ve gizliden çık desem
Cevap sahibi+1 yılçok beklersin canım
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılçatla da patla
Soran+1 yılKurtulduğuna seviniyon neden burdasın niye sorumu cevaplıyorsun? Neden hesabıma bakıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıldenk geldi baktım :D
Cevap sahibi+1 yılbakamazmıyım gizle hesabını bakmayım
Soran+1 yılHm gerek yok gizlemeye. Neyse iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılkaç erkekler konusuyorsun ki hangisi olduğumu bilmediğine göre çok var
Soran+1 yıl2tane konuşuyorum birisi köle olmak istiyo biride o kıskandığın. O kıskandığınlada normal konuşma.
Cevap sahibi+1 yılsözde hiçbir erkekle konusmuyordun, mesajların kapalıydı, foto koymuyordun yalanlarını yesinler. erkek gördümü aynısınız hepiniz
Cevap sahibi+1 yılne oldu neden gizlendin?
Soran+1 yılMesajım zaten kapalı. O güvenle mesajımı kapatmadan önce konuşuyorduk ve uzun zamandırda yazmıyordu. köle olmak isteyende sivaslıydı öyle köle olmak istediğini bilmiyordum mesaj attım. yoksa konuştuğum yoktu anladın?
Cevap sahibi+1 yılben seni çok iyi anladım yalanlarını yeni gördüm keşke seninle hiç konuşmasaymışım
Soran+1 yılKeşke.
Soran+1 yılGizliden çık hesabımı vereyim gir bak.
Cevap sahibi+1 yılbelliydi durup dururken yazma demenden
Cevap sahibi+1 yılkim olduğumu biliyorsun zaten gerek var mı gizliden çıkmama?
Soran+1 yılMesajları sildim ben çık.
Cevap sahibi+1 yılhatırlamıyorsan konusmaya da gerek yok takıl kafana göre
Soran+1 yılPeki sen bilirsin seni inandırmak zorunda değilim gizliden çıksan hesabımı vereyim gir bak ne konuşmuşum dedim istemiyorsun anlaşılan. İyi geceler
Cevap sahibi+1 yılgerek yok ben sadece bana yalan attığın için kızdım
Soran+1 yılYalan falan atmadım sana.
Cevap sahibi+1 yılyeniarkadaşlar edinince yazma dedin bu kadar basit işte.
Soran+1 yılYeni arkadaş falan yok. Seni tanımadan önce güveni tanıyordum ben. Eski hesabımdanda konuşmuştuk. Sivaslı olanlada 4gun olmadı tanışalı. Yalan söylemedim ben.
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman iyi eğlenceler sana
Soran+1 yıl:(( sanada
Cevap sahibi+1 yılüzülmüş gibi yapma konuşmamayı sen istedin
Soran+1 yılSen benimle konuşmak istemiyorsun diye hissediyorum. Bu yüzden konuşmayalım dedim bana mesaj atma hoş atyığındada kırıcı oluyordu benim için. Neyse tm gerek yok by by. Cevap verme sorularıma da.
Cevap sahibi+1 yılengelle o zaman madem kırıcıyım ne yaptıysam ben
Soran+1 yılEngellemiyorum. Öküz olduğundan nasıl kırdığının farkında değilsin boşver. Yazma daha. Cevap verme hem sen git şüphe duymadığın kızlarınla goruş dikkat et pişman olma benle konuştuğuna nasıl pişman olduysan.
Cevap sahibi+1 yıldurup duruken arkadaşlığımızı bitirdin ama hala kırılan sensin... sen bana yalan attın, dalga geçtin ve kandırdın. pişman olmam merak etme değer vermem bir daha kimseye bu sitede
Soran+1 yılSanki bana değer verdin.
Cevap sahibi+1 yıliyi sen vemediğimi zannet
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat