Ölüm çaresizlik affedememek?

Kızıma hamileyken çok zor zamanlar atlattım doğumda kiziminda benimde ölüm riskimiz vardı bir gün daha fark edilmese bitkisel hayata giricektim babam eşimle başta evlenmemize karşı çikti çok çektirdi evlendikten sonra düzeldi ama lohusalıkta babamın yaptiklari aklıma geldi babama kızımı göstermedim kucugina vermedim bir akşam kızım iki aylıkken gene bir konuda tartıştık sonra sabah üzüntüden kalp krizi geçirip vefat etti anneme demişki ölmeden önce torunumu koklayabilseydim.. sonra maddi sıkıntılardan dolayı eşimin çalıştığı yer iş teklif etti köy gibi bir ilçeye geldik hastane yok hiç bir şey yok ama çocuğumuz başka şehirde tedavi görüyor kabul etmek zorundayız bir gün burnuna zeytin çekirdegi kaçti 1 saat uzaklıktaki hastaneye yetiştirmeye çalıştık peynire süre yoğurda alerjisi var ama doktor yavaş yavaz yedirmemiz lazım diyor nefesi kesilince 1 saat uzaklıktaki hastaneye nasıl yetistiricez eşimin iş yeriyle konuştuk eski yaşadığımız şehire göndermeyi kabul etmediler anneme dedimki ben iş bulucam eşimde çalışacak bende çalışacam kızıma bakarmisin maaşımın yarısını sana veririm dedim çünkü tek eşim calisirsa tedavisini karşilayamayiz bana ablan darilir onun çocuklarına bakmıyorum diye sen bana kaç para vericeksinki dedi kucumsedi bakamam dedi ben burada çocuğumun canıyla uğraşıyorum bana dediğine bak boşanma aşamasina geldik bu sıkıntılar yüzünden kızının yuvasını torunun canını bıraktı ablamın darilmasinin derdine düştü bende tamam öyleyse dedim kapattım telefonu her yerden engelledm birdaha konusmayi düşünmüyorum ama çok korkuyorum ya sarilamadan babam gibi onuda kaybedersem babamın mezarının başında dilediğim özürlere kimse cevap vermiyor ya annemde öyle olursa çok korkuyorum onuda bu şekilde kaybetmekten ama yüregim onu affetmiyo çaresiz bıraktı beni

Ölüm çaresizlik affedememek?