Diğer Saat 20:47 uyumak için çok mu erken 🥱? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor "uykum var gelemem" dedim diye azar yiyorum resmen :/ ne var yani benim uykum gelemez mi :( Saat 20:47 uyumak için çok mu erken 🥱? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soruyu göremeden uyumuş olan ben için çok da erken değilmiş. Günaydınn 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Günaydın ❄️ Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl "uykum var" bahanesi saat fark etmeksizin geçerli olmalı. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Sabah erken kalkacaksan ve ağaç dalında uyumuyorsan çok erken sayılmaz. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Erken kalkmam ama uykum var Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Uyunacak saat değil ama uyunması çok tatlı bir saat 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl "Uyunacak saat değil ama uyunması çok tatlı bir saat" hem uyunacak saat olmamasi hemde uyunmasi tatlı bir saat Yorumla Rascoln36 +1 yıl İşte kararını sen verecen hanfendi Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Benim de şimdi var ama şimdi var olan uykum olması gerektiğinde gidiyor 😒😒😒 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne zaman istiyorsan o zaman uyursun, erkeni geçi yok ya :D 1 0 Yorumla
Gezentiki Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Erken bence ama sabah kaçta kalkacağın da önemli 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sabah istedigim zaman kalkabilirim Yorumla Gezentiki +1 yıl O zaman çok çok erken o ne öyle tavuk gibi Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tavuğum ben çünkü 🐔 Yorumla Gezentiki +1 yıl Est özür dilerim sana demek istemedim ama tavuklar hava kararınca hemen uyur ondan öyle benzetme yaptım Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uykun varsa uyu erken değil o saat 😬 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Her an yine uyuyabilirim fhsbcs Yorumla _Petunya_ +1 yıl Ben bir önce eve varıp uyumak istiyorum annem bir iş yüklemezse sırtıma tabi 😄 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Uykum var de kaç 😄 Yorumla _Petunya_ +1 yıl 😄✌🏻 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. geç bile kalmışsın sütünü iç uyuhemen 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ver sütümü Yorumla u tenedos +1 yıl inek veririm kendi aranızda halledin Yorumla Kadjdaks +1 yıl Milka mi Yorumla u tenedos +1 yıl sprey boyayla mora boyadım misss gibi milka Yorumla
kur1ay35 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl olabilir ama çok erken 1 9 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Uykum gelmiş klamaz mi Yorumla kur1ay35 +1 yıl olabilir tabiki ama erken dedim ya :) Yorumla kur1ay35 +1 yıl kim dedi manitamı Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ne önemi var? Yorumla kur1ay35 +1 yıl yokta sordum öylehemen ne kızıyon Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sorma soru o değil çünkü Yorumla kur1ay35 +1 yıl sohbet amaçlı sordum Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sohbet istemem Yorumla kur1ay35 +1 yıl peki nasıl istersen çok kızdın sanırım Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyku geldiyse yatacaksin 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Dimi ama Yorumla güneyjdm +1 yıl Öyle tabi kendine bakacaksın Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Erken ama uykusundan sürün degil 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben uyursam o saatte 12 de hortlarım kesin😅 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ay bu aralar benimde sürekli uykum geliyor 😒 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uykun varsa değil 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. sanırım evet :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Soruyu göremeden uyumuş olan ben için çok da erken değilmiş. Günaydınn
Günaydın ❄️
"uykum var" bahanesi saat fark etmeksizin geçerli olmalı.
Evet kesinlikle
Sabah erken kalkacaksan ve ağaç dalında uyumuyorsan çok erken sayılmaz.
Erken kalkmam ama uykum var
Uyunacak saat değil ama uyunması çok tatlı bir saat
"Uyunacak saat değil ama uyunması çok tatlı bir saat" hem uyunacak saat olmamasi hemde uyunmasi tatlı bir saat
İşte kararını sen verecen hanfendi
Tamam
Benim de şimdi var ama şimdi var olan uykum olması gerektiğinde gidiyor 😒😒😒
Ne zaman istiyorsan o zaman uyursun, erkeni geçi yok ya :D
Erken bence ama sabah kaçta kalkacağın da önemli
Sabah istedigim zaman kalkabilirim
O zaman çok çok erken o ne öyle tavuk gibi
Tavuğum ben çünkü 🐔
Est özür dilerim sana demek istemedim ama tavuklar hava kararınca hemen uyur ondan öyle benzetme yaptım
Uykun varsa uyu erken değil o saat 😬
Her an yine uyuyabilirim fhsbcs
Ben bir önce eve varıp uyumak istiyorum annem bir iş yüklemezse sırtıma tabi 😄
Uykum var de kaç 😄
😄✌🏻
geç bile kalmışsın sütünü iç uyuhemen
Ver sütümü
inek veririm kendi aranızda halledin
Milka mi
sprey boyayla mora boyadım misss gibi milka
olabilir ama çok erken
Uykum gelmiş klamaz mi