Güncellemeler
+1 yıl
Ben bozuk atinca daha sonra Boyle soyledi "Ben seninle konuşmayınca ölö gibiyim diycektim"
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Herkesin yakınları ölüyor ama hayat devam ediyor. Ölüm de yaşamın bir parçası bence o kadar abes bir şey yok.
Ama ben birini kaybetmis birine ölümle ilgili sorular sormazdim evet olum hayatin bir parcasi aksini diyen yok, ama benim demek istedigim insan hoslandigi kisiye hassas davranir kadin kiz erkek fark etmez,
Bak anlamadığımız şey toplum olarak insanlar olarak şu. Ne diyorsun? Ben sormazdım. "Sen" sormazdın. Bak "Sen". 7-8 milyar insan var ve sadece 1 tanesi "Sen" sin. Herkes sen değil ve herkes sen olmak zorunda da değil. Ve burada hassas davranılmamış bir şey yok bence. Ama "Ben"ce.
Ben herkes ben mi olsun dedim? Yani anlamiyorum arkadas kaybi olan bir insana ölümle ilgili sorulmasi nasil normal olabiliyor hic anlamiyorum gercekten
Kasıtlı olarak yapmasa da, karakter olarak olgunlaşmamış biri. Düşüncesizce konuşmuş.
Peki napmam gerek sizce
Bir kaç kere daha bunu dene. Bu sadece bir hata mı, düşüncesizce ağızdan çıkan bir söz mü yoksa karakter olarak zafiyeti mi var anlamaya çalış. Mesela bu konuda olsun, başka bir konuda olsun deneme amaçlı çeşitli sorular sorarak onu anlamaya çalış. Hassas olduğun konuları ona anlat. Bu bir kerelik bir hatayla affedersin unutur gidersin. Yok böyle dangalakça sorular soran biriyse veya duygu sömürüsü yapmayı seviyorsa ve seni üzmekten hoşlanıyorsa derhal uzaklaş.
Peki ya eski sevgilisini hala benim diye kayitli olmasi ve ben gorunce gercekten silmeyi unuttum aklimda bile degildi dedi ben inanmayinca ailesinin uzerine yemin etti eger yalansa bu yeminim acisi Hemen simdi ciksin dedi ama bu durum farkli sanirim konusmayi birakmam gerek hadi eski sevgilisi adiyla kayitli olur ama benim diye kayitli olmasi normal degil demi sizce ne dusunuyorsunuz
Bununla zaman kaybetme bence boş ver gitsin canım
O an rahatsız olduğun aklından çıkmış olabilir
Evet oyle olabilir ama benim sorum kaybi olan bir insana bir insan bu soruyu sorabilir mi?
Evet senin sevginden emin olmak için
Ben anlamiyorum neden Boyle bir sey normal olabilir kaybi olan bir insana nasil Boyle bir sey sorulmasi normal olabilir
Bak seni anlıyorum ama art niyet yok çocukta biraz dikkat etmemiş o kadar
Peki nasil eminsin bundan
Tecrübe
Peki ya eski sevgilisini hala benim diye kayitli olmasi ve ben gorunce gercekten silmeyi unuttum aklimda bile degildi dedi ben inanmayinca ailesinin uzerine yemin etti eger yalansa bu yeminim acisi Hemen simdi ciksin dedi ama bu durum farkli sanirim konusmayi birakmam gerek hadi eski sevgilisi adiyla kayitli olur ama benim diye kayitli olmasi normal degil demi sizce ne dusunuyorsunuz
Normal değil cinslik var uzaklaş
Oyle degil mi yani bir de ailesini Araya katti Onlarin ustune yemin ederek ama bilmiyorum
Yok uzaklaş unutamamış seni yara bandı yapıyor
Haklisin ama insan nasil ben yalan soyluyorsam annemi sevsin diye hem bunu soyleyip hem de ailesinin uzerine yemin Eder yani bu buyuk bir yemin benim acimdan hele de bir kayibi olan ben icin
Gerçekten taşlar oturdu seni istismar ediyor yanında biri olsun istiyorsan ben de dost ve arkadaş olarak dururum yeter ki bunu sil
Istismar derken nasil yani
Boşluk duygundan faydalanmak istiyor
Zaten daha 3 4 ay once iliskisi biten bir insanin duygularina guvenilmez yani mesala sen ne dusunuyorsun 3 4 ay once ayrilan bir insan hemen insanlarla konusmamali degil mi
Ya şöyle düşün benim de 5 ay önce bitti ben de yeni yeni unuttum diyebilirim
Yani bu onemli degil 4 ay once bitmesi unuttugu ya da unutmadigi anlamina gelecek diye bir sey yok
Unutmadığı belli diyorum
Anladim
Haklisin tesekkurler
Dediğim gibi yalnız hissedersen de ben arkadaşın olurum
Tabi gercekten sag ol kalbi guzel insan🙏
Sen de sağol sen bize emanetsin ❤️
Kendine değer biçmeye çalışmış
Egosunu tatmin etmeye çalışmış ayrıl maldan
Nasil yani
Kendisini annen ile kıyaslamaya çalışmış. İşte annesi için ne kadar üzüldü benim için daha çok üzülür mü gibisinden. Çocuk tam bir malak
Nasil ya Boyle bir sey dusunmus olamaz yani bence annem o benim tabi ki uzulucem bu Dunya da en buyuk aci en once Evlat kaybi sonra evladin Anne kaybidir yani bir insan bunla nasil kendini kiyaslar ki
İnsan her şeyi yapar düşünür inan bana
Boyle dusunduyse gercekten bu aciz bir dusunce
Kendisine sen ölürsen ben de ölürüm falan demeni beklemiş. Maksat bak annesi öldü annesi için ölmedi ama benim için ölüyor diyip egosunu tatmin etmek
Ben konusmayi kestigimi soyleyince bana boyle soyledi ("Ben seninle konuşmayınca ölü gibiyim diycektim") ama nolursa olsun her sey bir Yana yani bir insan kaybi olan bir insana hem de hoslandigini soyledigi insana bu soruyu soramaz sormamali bence
Sormamalı zaten. Seni acından vurmaya çalışıyor
Sanirim konusmayi kesmekle dogru yaptim
Bence en doğrusunu yaptın. Kendine saygın var
Tesekkur ederim 💫💕
Kalp ve yüzük bir evlenme teklifi mi knk djdj
Ayrıl
Sacmalamis
Konusmayi kesmem mi gerek sizce
Yaaa kişiyi bilmiyorum ama batavatsizlik yapmis sen bilirisj