Düşünün gece uyanmışınız tuvalete kalktınız sonra işinizi görürken arkanıza bi bakıyonuz altta soyle bir sey sizi izliyo tepkiniz ne olurdu (Bu durumu arkadaşım okula bizzat yaşamıştı biz küçükken:D yılan değil kertenkele vardı çığlığı bütün herkesi ayağa kaldırmıştı hiç unutmam)
Köy ve bağ evlerinde dışarıdaki tuvaletler tehlikelidir. Ama şehir hayatında bu pek mümkün değil. Bırakın sürüngen sinek bile olmuyor. O yüzden buna köyde dikkat etmek gerek.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Izliyorsa gene iyi dusunsene isirdigini, ozellikle biz erkekler arada aklima gelmiyor degil daha bugun demin sacma sapan bir sekilde aklima geldi yine dedim valla seyimizi bi alsa goturse var ya gecmis olsun artik alt takim yok olur erkeklik diye bir sey kalmaz kfjdgkdg
Fobilerimi tetikledin sağol oturdum olduğum yere bekliyorum öyle ya 🤣🤣🤣 Akrep çok sıkıntı değil aslında ama o da büyük tehdit sayılır en azından yılandan küçük 🤣🤣🤣
Tehdit varsa bölgem de tüm hesapları yapar anasını bellerim. O soğuksa biz buz kanliyiz hayırdır mi evimin içine gelecek tuvalette gtume kaçmaya caliscak anasını ısırırım onun