Diğer Yayinda yuzumu gosterip. Birebirde yuzumu gostermezsem ifsam cikar mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ustumu degistirmeme gerek var mi? Ya da devistirsem bile ifsam cikar mi hic yuzumu gostermemeli miyim Yayinda yuzumu gosterip. Birebirde yuzumu gostermezsem ifsam cikar mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bernaaozkann Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yüzünü hiç gösterme benimde az kalsın ifsam çıkıyordu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasill? Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yüzünü gösterme tabiki, bu riski alma, hatta vücudunun bir yerinde sana özel bir ben, leke gibi bir şey varsa, onuda saklamaya çalış 0 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Hiç yüzünü gösterme ayrica merak ettim sen böyle anlatınca 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çıkar. girme öyle şeylere. eninde sonunda görünür yüzün 0 0 Yorumla
aileterapisi Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Merak etme hepsi kaydediliyor bir şey olmaz biraz meşhur olursun o kadar 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ozele gitmeden once ustumu degistirsem? Yorumla aileterapisi +1 yıl Para kazanabiliyor musun ne zamandan beri yapıyorsun Hem niye çekiniyorsun ki Fenomen olursun Yorumla Soran +1 yıl Ailem uzulmesin diye Yorumla aileterapisi +1 yıl Sen zengin olursan ailen saygı duyar bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ailemin intarar etme ihtimali ya da beni oldurme ihtimali veyahut benimle hic konusmama ihtimali var bunlar beni cok korkutuyor Yorumla Soran +1 yıl İntahar* Yorumla Soran +1 yıl Ailem oyle degil zaten psikolojileri bozuk ne yaparlar bilmiyorum yani babam abilerim falan da cok dindar Yorumla aileterapisi +1 yıl Evet senin için zor bir durum konuşalım mı biraz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çıkar yapay zeka ile bu mümkün 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hic bisey yapmadan da yapay zekayla mumkundur ona bakarsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla Soran +1 yıl Ornekleri var mi bi izlemek istiyorum cok mu gercekci duruyor merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telegram kanallarında zor da olsa bulabilirsin ünlülerin ifşası şeklinde paylaşıyorlar bir iki denk geldim Yorumla Soran +1 yıl Nerden anladin montaj oldugunu belki gercek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya hadisenin sek. videosu olur mu mantıklı düşün, olsa bile mal mı o kadın video çekip yedekleyecek Yorumla Soran +1 yıl Hhhhh izlemedim ama biri cekmis olabilir yani gizlice eger gizli cekilmis gibiyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal dünya da fazla harcanirsin dikkat etVücut başka kafa başka tabi yapay zeka bunu ayarlıyor farkına varman zorAyrıca kadın zaten şarkıcı onf gibi yerlerde işi yok glbu güne kadar hiç bu şekilde anilmayan birisi bariz o olmadığı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal ifşa kanallarında sayısız ifşa var onu soylım sanaEger ilişki yaşıyorsan vs dikkat sevgili kamerayı koyuyor videoda, bir bakmışsın her yerdesin Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Anlamadım ki tam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yüzünü hiç gösterme benimde az kalsın ifsam çıkıyordu
Nasill?
Yüzünü gösterme tabiki, bu riski alma, hatta vücudunun bir yerinde sana özel bir ben, leke gibi bir şey varsa, onuda saklamaya çalış
Hiç yüzünü gösterme ayrica merak ettim sen böyle anlatınca
Çıkar. girme öyle şeylere. eninde sonunda görünür yüzün
Merak etme hepsi kaydediliyor bir şey olmaz biraz meşhur olursun o kadar
Ozele gitmeden once ustumu degistirsem?
Para kazanabiliyor musun ne zamandan beri yapıyorsun Hem niye çekiniyorsun ki Fenomen olursun
Ailem uzulmesin diye
Sen zengin olursan ailen saygı duyar bir şey olmaz
Ailemin intarar etme ihtimali ya da beni oldurme ihtimali veyahut benimle hic konusmama ihtimali var bunlar beni cok korkutuyor
İntahar*
Ailem oyle degil zaten psikolojileri bozuk ne yaparlar bilmiyorum yani babam abilerim falan da cok dindar
Evet senin için zor bir durum konuşalım mı biraz
Çıkar teknoloji çok ilerledi
Ne yayını bu kanka
Çıkar yapay zeka ile bu mümkün
Hic bisey yapmadan da yapay zekayla mumkundur ona bakarsan
Kesinlikle öyle
Ornekleri var mi bi izlemek istiyorum cok mu gercekci duruyor merak ettim
Telegram kanallarında zor da olsa bulabilirsin ünlülerin ifşası şeklinde paylaşıyorlar bir iki denk geldim
Nerden anladin montaj oldugunu belki gercek?
Ya hadisenin sek. videosu olur mu mantıklı düşün, olsa bile mal mı o kadın video çekip yedekleyecek
Hhhhh izlemedim ama biri cekmis olabilir yani gizlice eger gizli cekilmis gibiyse
Sanal dünya da fazla harcanirsin dikkat et
Vücut başka kafa başka tabi yapay zeka bunu ayarlıyor farkına varman zor
Ayrıca kadın zaten şarkıcı onf gibi yerlerde işi yok glbu güne kadar hiç bu şekilde anilmayan birisi bariz o olmadığı
Normal ifşa kanallarında sayısız ifşa var onu soylım sana
Eger ilişki yaşıyorsan vs dikkat sevgili kamerayı koyuyor videoda, bir bakmışsın her yerdesin
Soyunucakmisn yayinda ona gore
Anlamadım ki tam
Nerde yayın yapıyorsun.
Çıkmaz
Hangi yayın 😀😀
Çıkar
Nasıl olacak o
çıkabilir
Ben almak isterim