Diğer Uykusuz gecenin bu vaktinde ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gene uyuyamayan ben. Gene sigara ve kahve ikilisi anlık. Siz ne yapıyorsunuz?🤦 Uykusuz gecenin bu vaktinde ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Sigara içiyorum ve kahve 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dikiş perileri geldi anında gitti 🥲😅 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Hobi mi? İş gereği mi? Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Sadece hobi Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel hobi, yetenek işi Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğer erko olsaydın şaka şaka erko ne ak. Sigara kahve aynı kral bizimde. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim acilen bu kahveden soğumam lazım, uykumun içine ediyor. Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Zula oynuyordum. Şu an ise film izlemeyi düşünüyorum. 2 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. eger erko olsaydin bacak bacak üzerine atmazdin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bacağım ağrıyor o yüzden. 🤦 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl 2 sorum var hocambir nerde yaşıyorsun İki ne iş yapıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu seni hiç ilgilendirmez 😤 3 7 Yorumla Soran +1 yıl Peki.🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korktun mu😏 Yorumla Soran +1 yıl Biraz🙄 tepki sert. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma şaka yaptım 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hoş şaka değil ama 🙄 ürkek birisine ağır geldi.👀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana sorularını gizliye kapat demiştim. Kapatsaydın korkmazdın benden 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Unutmuşum ya.🤦 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeni uyandım uyumamışım ölmüşüm direkt 😂 1 0 Yorumla
ArthurMorgan93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Birafan sonra 😂😂 1 31 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl 4 Bremen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gece gece dokunmasın, AC'de düşme sonra çatıdan.😃 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Bana bişey olmaz 😂😂😂 ısmarlayayım kanki Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyenler zaten kafayı buluyor.😂 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Bünyem alışık 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Gerçi bira sarhoş etmez Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Maksat vakit geçirmek Yorumla Soran +1 yıl AC ne alemde?😃 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Babasını öldürdü intikam için harita çok büyük ve etkileyici Yorumla Soran +1 yıl Yan hikayeleri yapıyor musun? Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Yapıyorum bilmiyorum çok beğendim originsi silmiştim Yorumla Soran +1 yıl Almam😂 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Ortadoğu sıkıyor mirage da sıkıcı Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Ege muhteşem aldıracam sana 😂 Yorumla Soran +1 yıl Almayacam yeminimi bozamam 🤦 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Ne yeminler bozuldu bunuda bozarız😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Baştan çıkarma beni başka oyun var aklımda. Hesapta para kalmadı la🤦 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl 80 gb ama âşık oldum Yorumla Soran +1 yıl Gaza gelmem, İpragaza gelirim ben.😃 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl 😂😂😂😂 kötü olsa al demem 😂😂 greek olduğu için Yorumla Soran +1 yıl Hay Greek'ine 😃 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl 2 karakter seçebilirsin kasssandra var bide Yorumla Soran +1 yıl Esnek bakiye kullanıp faizleneyim mi kanka, faiz oranları yüksek.😂 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl 4.19 benim canım sağolsun 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Girmem riske valla. Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Ben girdim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Esnek bakiye mi kullandın? Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Hepsi bitik zaten 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ödeyecen? 🤦 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Ayın 5 inde bir maaş yatacak en son çıktığım yerden yılbaşına kadar döndürürüm 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sigara içiyorum ve kahve
Dikiş perileri geldi anında gitti 🥲😅
Hobi mi? İş gereği mi?
Sadece hobi
Ne güzel hobi, yetenek işi
Eğer erko olsaydın şaka şaka erko ne ak. Sigara kahve aynı kral bizimde.
Benim acilen bu kahveden soğumam lazım, uykumun içine ediyor.
Zula oynuyordum. Şu an ise film izlemeyi düşünüyorum.
eger erko olsaydin bacak bacak üzerine atmazdin
Bacağım ağrıyor o yüzden. 🤦
2 sorum var hocam
bir nerde yaşıyorsun
İki ne iş yapıyorsun
Bu seni hiç ilgilendirmez 😤
Peki.🙄
Korktun mu😏
Biraz🙄 tepki sert.
Korkma şaka yaptım 😄
Hoş şaka değil ama 🙄 ürkek birisine ağır geldi.👀
Ben sana sorularını gizliye kapat demiştim. Kapatsaydın korkmazdın benden 🙄
Unutmuşum ya.🤦
Birazdan uyku moduna geçecem
Yeni uyandım uyumamışım ölmüşüm direkt 😂
Birafan sonra 😂😂
😂
4 Bremen 😂
Gece gece dokunmasın, AC'de düşme sonra çatıdan.😃
Bana bişey olmaz 😂😂😂 ısmarlayayım kanki
Öyle diyenler zaten kafayı buluyor.😂
Bünyem alışık 😂😂
Gerçi bira sarhoş etmez
Maksat vakit geçirmek
AC ne alemde?😃
Babasını öldürdü intikam için harita çok büyük ve etkileyici
Yan hikayeleri yapıyor musun?
Yapıyorum bilmiyorum çok beğendim originsi silmiştim
Almam😂
Ortadoğu sıkıyor mirage da sıkıcı
Ege muhteşem aldıracam sana 😂
Almayacam yeminimi bozamam 🤦
Ne yeminler bozuldu bunuda bozarız😂😂😂
Baştan çıkarma beni başka oyun var aklımda. Hesapta para kalmadı la🤦
80 gb ama âşık oldum
Gaza gelmem, İpragaza gelirim ben.😃
😂😂😂😂 kötü olsa al demem 😂😂 greek olduğu için
Hay Greek'ine 😃
2 karakter seçebilirsin kasssandra var bide
Esnek bakiye kullanıp faizleneyim mi kanka, faiz oranları yüksek.😂
4.19 benim canım sağolsun 😂😂😂
Girmem riske valla.
Ben girdim 😂😂
Esnek bakiye mi kullandın?
Hepsi bitik zaten 😂
Nasıl ödeyecen? 🤦
Ayın 5 inde bir maaş yatacak en son çıktığım yerden yılbaşına kadar döndürürüm 😂
uzanıyorum
Müzik dinlemece
Uykudaydım
Oyun oynuyorum
Şu an yaptığım gibi telefona bakıyorum
Aynı