Diğer Olgunlarin takıldığı sohbet yeri ya da online oyunlar neler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Yaşım gereği çoluk çocukların değilde olgun insanların takıldığı uygulamaları tercih etmek istiyorum bunlar neler acaba? Güncellemeler+1 yıl Ya yani genelde olgunlara hitap eden yerleri soruyorum Olgunlarin takıldığı sohbet yeri ya da online oyunlar neler? Cevapla Çocuk Soruları Oyun Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Sebelep Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl slowly olabilir. ya da ekşisözlük. ya da gerçekte kulüplere kurslara falan gideceksin. kaç yaş aralığı lazım ve hangi şehirde:D 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Buradada bulursun oyun dersen olgunlar oyun cok tercih edecek bosluklari zamanlarini beklemen hata olur 0 0 Yorumla
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% +1 yıl Strateji oyunları genelde, onlar da online olmuyor zaten. Bir ara kelimelik oynuyordum ama sıkıldım. 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bence en doğru site burasıÇünkü sorularından yorumlarindan bira stalk yapınca nasil biri olduğunu az çok tahmin edebiliyorsun 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Facebook 50 yaş üstü kamyoncu grupları/sayfaları dbdjkdjdjdk 1 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. Bulursan bana da yazar mısın öyle bir yer ihtiyacım var buna 0 0 Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl belli bi yer yok burdanda yaşına bakabilirisin yaşın kaç ki 0 1 Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Beni uzuyosun Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Olgun deidginiz kaç yaşında olmalı.. olgun insan sohbeti daha çok sarıyor dimi 0 0 Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Yaş kaç ve ne arıyosun arkadaşlık mı cşnsellik mi ya da başka bi şey mi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlık sohbet öyle yani Yorumla Bandikuttt +1 yıl Yaşın kaç peki Yorumla Soran +1 yıl Yaşımı napacan ne soruyorum ne söylüyorsun Yorumla Bandikuttt +1 yıl Ona göre sosyal platform önerecem Yorumla Soran +1 yıl Öner sen Yorumla Bandikuttt +1 yıl Yazarsam ban yerim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yemezsin Yorumla Bandikuttt +1 yıl Neyse bura iyi ya boş ver burada takıl Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. her yerde var olgnd çoluk çocukta:) 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tam yerine gelmissin KS bence 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Öyle bir yer yok maalesef. 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana da lazım bulursan söylesene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl var canım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neresi? Yorumla yelizece +1 yıl senin amacın ne olacak canım Yorumla yelizece +1 yıl dm gelsene Yorumla Soran +1 yıl Yazamıyorum Yorumla Senin_için_grldim +1 yıl ben gelebilir miyim kapalı kutusun hala :)) Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşın kaç ki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl TiktAakk 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Oraya takilanlardan pek hayır gelmez 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kullanmam Yorumla Soran +1 yıl Valla en güzeli kullanmam bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KS hariç birşeyim yok Yorumla Soran +1 yıl Bende Instagram da var Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. KS var 0 0 Yorumla
Muallim2839 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Papci 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bebelerin bile takıldığı ortam Yorumla Muallim2839 +1 yıl Sana nasıl bir ortam lazim Yorumla
stabecks-2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bem sana bulayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neresi söyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burası? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çoluk çocuk burdada var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgunları tercih et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
slowly olabilir. ya da ekşisözlük. ya da gerçekte kulüplere kurslara falan gideceksin. kaç yaş aralığı lazım ve hangi şehirde:D
Buradada bulursun oyun dersen olgunlar oyun cok tercih edecek bosluklari zamanlarini beklemen hata olur
Strateji oyunları genelde, onlar da online olmuyor zaten. Bir ara kelimelik oynuyordum ama sıkıldım.
Bence en doğru site burası
Çünkü sorularından yorumlarindan bira stalk yapınca nasil biri olduğunu az çok tahmin edebiliyorsun
Facebook 50 yaş üstü kamyoncu grupları/sayfaları dbdjkdjdjdk
Bulursan bana da yazar mısın öyle bir yer ihtiyacım var buna
belli bi yer yok burdanda yaşına bakabilirisin yaşın kaç ki
Beni uzuyosun
Olgun deidginiz kaç yaşında olmalı.. olgun insan sohbeti daha çok sarıyor dimi
Yaş kaç ve ne arıyosun arkadaşlık mı cşnsellik mi ya da başka bi şey mi
Arkadaşlık sohbet öyle yani
Yaşın kaç peki
Yaşımı napacan ne soruyorum ne söylüyorsun
Ona göre sosyal platform önerecem
Öner sen
Yazarsam ban yerim 😂😂
Yemezsin
Neyse bura iyi ya boş ver burada takıl
her yerde var olgnd çoluk çocukta:)
Ben sadece burada takılıyorum
Tam yerine gelmissin KS bence
Gel ben varım
Öyle bir yer yok maalesef.
Bana da lazım bulursan söylesene
Olur
evlenmek istiyosan ben burdayım
sitenin yarisi olgun zaten. onlar burada bebis
var canım
Neresi?
senin amacın ne olacak canım
dm gelsene
Yazamıyorum
ben gelebilir miyim kapalı kutusun hala :))
burası var işte
burada bulabilirsin
Yaşın kaç ki?
101 okey
TiktAakk
Oraya takilanlardan pek hayır gelmez 😂😂
Bende kullanmam
Valla en güzeli kullanmam bende
KS hariç birşeyim yok
Bende Instagram da var
KS var
Papci