Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu okuduktan sonra gelecek cevaptan önceSpontane kelimesinin anlamı 1 ve 2 maddede olduğu gibidir1. kendiliğinden (olan).2. anında yapılan. Eyleminize dair bir cevap olursa memnun olurum!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Aklıma geldiğinde istediğim yere gidebilmek.
Çok değişik Ama güzel bir cevap
Beklediğiniz gibi cinsellik kokan bir cevap değil en azından :)
Çok mu belli ediyorum böyle olduğumu🥺🥺🥺 ama Aşk olsun bilmediğin insan için böyle düşünceni açık açık belli etmen bir yerde doğru olabilir ama benim için mantıklı değil.
Kimi kafayı cinselliğe yorar Kimi de deli gönül başka şeylere bilemezsin nihayetinde herkes yaşıyor bu haltı değil mi
Bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.
Sorunun sadece kızlara açık olması ve lastikli (yani birden fazla ) bir cümle içermesi belli etmiş zaten :)
Seni tanımam ama senin yazdığın soruyu ve kullandığın cümlede ardında yatan manayı anlarım. ;)
Anlıyorummm. Peki muhatabım kadın olması kadını tercih etmem Bu Benim sapık olduğumu da mı gösteriyor! Belki de onların fikirlerini almam benim için önemli Sence de böyle olmaz mı! Ama Dur düşüneyim Bugüne kadar hep karşındaki vicdansız erkeklerin senden beklentileri bu yönde oldu.
Farkındaysan sana cevap verirken minimalize kelimeler kullanmadığım da aşikar? Yani hasbihal etmek bir güzel sözü hasret kalmak böyle güzel eleştirilemezdi!
Fikir almak var almak var..
Eğer senin bir sorunun olsaydı soru şeklinde sorar fikir alırdın. Sana bende benim gibi bayanlarda yardımcı olurlardı.
Sonuçta burası soru-cevap plaftformu.
Lakin senin kullandığın cümle seni aleni olarak açık etmiş. Bunda benim yapabileceğim bişey yok maalesef.
Ayrıca karşıma gelen her erkekten vicdansızlık görmedim. Kimseye haksızlık yapamam.
Son cümlende övdün mü yerdin mi pek bilemedim. O yüzden cevap vermemeyi tercih ediyorum.
Bir kadına güzel bir soruyla yaklaşmak, onu yazdıklarından nasıl bir vicdanına, fikre sahip olduğunu anlamak için verdiği cevaplara bakmak yeterlidir!
Sen "aklıma geldiğinde dediğim yere gidebilmek" cevabını verdiğinde ben bunu uzatarak lastik dediğin kavramla çevirir çevirir kebap yapardım ama böyle bir şeye ihtiyacım yokmuş değil mi ve nezaketen "çok değişik Ama güzel bir cevap" demişim!
Dediğin gibi formatın biraz daha evrilmişi şeklinde soru sormuşum belki de Öğrenmem gereken çok şey var!
-Ama beni böyle Hamaset ile eleştiriyor olman için beni ciddi ciddi tanıman gerekmez mi?
Hadi tamam tanıma fakat cevapların izmihlal'e uğradığının Farkında değil misin!
Kimseyi övmem kimseyi boyunca yermem, Boyuma bakarım çekerim İsyan bayrağımı altında çayımı içerim.
İncittim mi seni?
Hayır. Hayır İncinmedim.
Sadece o zaman aklım işlerimdeydi konsantre olup cevap veremedim.
Ciddi tanımayı gerektirmeyecek cümle kullanmıştın. Bende 11 yıldır bu site halkında genelde gördüğümü söyledim.
Nitekimde doğru çıktı.
Eğer seni incitmişsem sen kusura bakma.
Ayrıca Allah'a inanıyorsan isyan bayrağı iyi bişey değildir.
Ne olursa olsun çekme yine de :)
Oh, üstümden büyük yük aldın.
Öyle olmadığına sevindim. 🌹
Siteyle alakalı tecrübeni takdir ettim, meşguliyet sebebin her neyse ona odaklanıyor ve bunun üzerinde kafa yoruyor olman, sonrasında değerlendirmelerde bulunarak soruların kritiğini Analitik şekilde cevaplaman bana şunu hatırlattı "Deveye "Boynun eğri" demişler, "Nerem doğru ki?" Demiş sözüne binaen, bir kıssa geldi aklıma,
“Ey Ebû Saîd! Kim Rab olarak Allah’tan, din olarak İslâm’dan ve peygamber olarak Muhammed’den razı olursa ona cennet vacip olur.” demiştir. Bu müminleri yaratana hamd olsun konumuza gelince
Ben mecazi olarak Yazılanlara İthafen İsyan edip nazik bir zerzenişte bulundum sadece.
Ben incinmem çünkü sözü söyleyenine değil söyletene bakarım.
Sevgi ve Huşu ile kal,
Dünyevi ikramlık sohbetinden faydalandım Sağ olasın.
- "nitekim'de Doğru çıktı" cümlesinin cevabını vermiyorum?
Çünkü karşılığı yok bende.