Güncellemeler
+1 yıl
Dijitsl fstura bu arada photoshopla
Ev sahibi benim kati kacak cikmis ikametgah vermiyorlar. Alt kat bos, alt kata al ikametgahini dedi ama faturalar alt kata gelmedigi icin alamiyorum. Pasaport icin ikametgah lazim. Internet faturamin kenarindan adresi silip alt katin adres nosunu yazsam ne olur ki anlarlar mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlaşılır bence
Nufusta anlayis gosterdiler eksik de olsa evragim yaptilar sukur gerek kalmadi boyle seylere
öyle yaparsan evrakta sahteciliğe girer ve suç işlemiş olursun... sakın yapma... alt kat için kontrat yap evsahibinle onu götürerek adresini oraya taşı
Fatura istiyolar kontratla yapmiyorlar
Anlarlar ninasil anlarlar faturayi kontrol ediyolar mi oyle
yeni taşındığını beyan et... henüz fatura gelmedi de... ayrıca şu an oturduğun yerde ikametin yoksa sen adres kayıt sisteminde nereye kayıtlısın...
Yok adres yok
Gerek kalmadi nufusta anlayis gosterdiler ve yaptim sukur
Sen istediğin kadar sil, her şey dijital ortamda artık, ev sahibine söyle hemen ruhsat alsın yoksa kira vermem de. Kaçak yerde kalarak sen de başını derde sokma
Nufusta halimden anlayip anlayis gosterdiler ve aldilar ikametgahimi boyle seylere gerek kalmadi hallettim
Geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun
Tesekkur ederimm
Rica ederim
Anlamazlar yapabilirsin
Ya anlarlarsa a
Photoshopu sen mi yapıcan iyi yapıyorsan anlmazlar
Sistemden faturayi kontrol ediyolar midir
Evet ediyorlardır
Gerek kalmadi halimden anlayip anlayis gosterdiler ve fatura olmadan yaptilar sukur
Anlaşılır
Gerek kalmadi Allah'tan. Nufusta anlayis gosterdiler evrak eksik de olsa yaptilar
Saçmalama suç
Anlarlar mi nasil anlarlar
Sistemden bakarlar. Özel belge de sahtecilik oluşur
Gerek kalmadi nufusta anlayis gosterdiler ve yaptim sukur
İyi sevindim