Diğer Cumartesiye kaç gün kaldı ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bugün zaten bitti bir gün kaldı diyebiliriz bence sjsjsj Cumartesiye kaç gün kaldı ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. Cumartesiye daha var abla maalesef sdfsdf 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yarının cumartesi olduğunu hatırlatıp mutlu olmamı sağladığın için teşekkürler.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayy yarın cumartesi vallaaa🥳🥳🥳
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 800 cevap paylaştı. @öğrenimelemanı senin cuma sorularından kopya çekmiş hemen telif at 1 3 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Ona serbest jdjjjdjjdkd Yorumla FigmudSreud +1 yıl Garezin bana demek ndbdh 🥳 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben cımartesileri hep çok seviyoruö ühühühü Yorumla
Ben-Cansın Takip Et Xper 4 Yaş: 58 , eic 71% +1 yıl Yarın cumartesi. 7 gün sonra bir cumartesi daha var. 14 gün sonra bir tane daha.bu böyle uzayıp gider. 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/CcqqlGzO8hwbugun burada cumartesi 1 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Sende takvim yokmuBugün ay kaç günlerden ne 😂😂 2 0 Yorumla
Lalade0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sayılı gün çabuk geçer geldi geçti sayalım. 1 1 Yorumla Lalade0 +1 yıl Bu arada 1 gün kaldı. Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Daha çok var tosunum 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Hüğğğ Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çok zor bir soru olmuş : )) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorularım zorlayıcı olur Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben bugünü kafamda bitirdim 1 gün kaldı :D 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Soru ile fotonun benzerliği skeleleorofoto 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Görsel ne alakaysa Cumartesi’ye iki gün kaldı 1 0 Yorumla
Sҽƙiz Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 61% +1 yıl Dügün felan mı var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evleniyorum Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. 1,5 gün 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo şu an aslında cumartesi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Foto ne alaka 😃 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben böyle tercih ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Shshs Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 gün kaldı 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 gün 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. 2 güncük 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cumartesiye daha var abla maalesef sdfsdf
Yarının cumartesi olduğunu hatırlatıp mutlu olmamı sağladığın için teşekkürler..
Ayy yarın cumartesi vallaaa🥳🥳🥳
@öğrenimelemanı senin cuma sorularından kopya çekmiş hemen telif at
Ona serbest jdjjjdjjdkd
Garezin bana demek ndbdh 🥳
Ama ben cımartesileri hep çok seviyoruö ühühühü
Yarın cumartesi. 7 gün sonra bir cumartesi daha var. 14 gün sonra bir tane daha.
bu böyle uzayıp gider.
bugun burada cumartesi
Sende takvim yokmu
Bugün ay kaç günlerden ne 😂😂
Sayılı gün çabuk geçer geldi geçti sayalım.
Bu arada 1 gün kaldı.
Daha çok var tosunum
Hüğğğ
Çok zor bir soru olmuş : ))
Sorularım zorlayıcı olur
Çok kalmadı. ooooohhhh pazartesi de raporluyum
Az kaldı az hem da çok az
Yaşasınnnn bir gün kaldı 😻
Ben bugünü kafamda bitirdim 1 gün kaldı :D
Soru ile fotonun benzerliği skeleleorofoto
yağmur yağınca ben djdh
Görsel ne alakaysa Cumartesi’ye iki gün kaldı