AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Canı isterse musallat olur.
Siz hiç yaşadınız mi öyle olaylar
Birçok kez görüyorum arada ziyaretime geliyorlar. Öyle kafaya takmadığım için dua bile pek okumuyorum. Musallat olma durumu olmadı.
Neden peki her hangi bir şey mi oldu? Fal falan mi bakıyorsunuz veya baktırıyorunuz tarotta olabilir büyü de olabilir ya da çağırdınız mı uğraştınız mi kısacası onlarla ilgili her hangi bir şey yaptınız mı kül kaynar su banyoda çıplak çok durma vs vs. Bunlar gibi seyler?
Hiçbir şeyle uğraşmadım
Durduk yere oluyor mu böyle şeyler ya 🥺
Büyü yapılmış olabilir mi size
Yok yahu, kim niye büyü yapsın? Kimseyle bir sorunum olmadı.
Gece vakti ıssız yerlerde falan mi bulundunuz ya cidden durduk yere mi oldu 😑
Psikolojik olarak zayıf bir anını yakalıyor o şekilde yorumlayabiliriz. Son zamanlarda hiçbir şey görmedim, bazı insanlara görünür gider.
O ara kötü dönemden mi geçiyordunuz yani? O yüzden mi oldu
Kötü dönem değil de, ruhsal olarak kendini iyi hissetmeme sıradan depresyon hâli. Mühim bir şey yoktu.
O varlıklarla ilgili ne yaşadınız ki gördünüz mü zarar verdiler mi yani yoksa sadece hissediyor muydunuz veya rüya olarak mıydı
Üstüne atlayıp zarar verecek değiller. Sadece görüntülerden ibaret.
Tek sana mi oluyor yoksa ailende başka kişilere de oldu mu
Kız kardeşimde uykusundayken rahatsız edildiğinden bahsetmişti.
Anladım. Cevaplarınız için teşekkür ederim , inşallah bir daha böyle şeyler yasamazsınız
Belirtimi var?
Hayır ama tiktokta son zamanlarda o tür hikayeler anlatıyorlar bende baya etkilendim hatta durduk yere bile olabiliyormuş bazen o yüzden korktum aklımdan çıkmıyor durduk yere olur mu diye. Sizin başınıza hiç geldi mi o tür olaylar
Bir nevi ama boş ver anlatmim daha iyi sende saplantı yapmasın 🤭
Durduk yere mi oldu yani yoksa bir şey sonucu mu oldu
Durduk yere ama bana bir şey olmadı sadece bir olaya şahit oldum
Neye şahit oldun anlat sana olmadıysa korkmam 😄
Ya bir gün eve geldim geç saatte evde kimse yoktu yatak odama montumu çıkardım yemek falan yedim uyudum sabah kalktigimda mont salondaydi ki ben montumu hep odama çıkarırım eminim yani odama koydum 🤭
Belki salonda çıkarmışsındır unutmuş olamaz misin
Hayır imkansız ben salona asla montumu çıkarmam
Bu olay dışında başka şeyler oldu mu? Gölge karartı ses dokunma hissi veya daha farklı varlıklar görme vs. Bunlar gibi seyler yaşadınız mi rüyada veya gerçek hayatta
Şurada son 1 seneye kadar oluyordu gece gece ne yapacaksın bunları korkar bak uyuyamazsin anlattirma 😂
Annemle yatıyorum zaten 😄 neden peki durduk yere mi
Yok başka sebepleri vardı ama beni etkilemedi çünkü hiç korkmadım uzerine gittim 😃
Sebepleri ne
Bak böyle şeyler hatırlanmak istenmez pek çünkü iyi bir deneyim değildir sen tam olarak ne öğrenmek istiyorsun ya da deneyimmi etmek istiyorsun hayır istiyorsan hiç tavsiye etmem hiç iyi bir şey değil çünkü şu an bu işi kurcaliyorsun ya onları resmen kendine cagriyorsun 🤭
İstemiyorum tabi ki Allah korusun sadece merak ettim durduk yere mi oldu diye sizde durduk yere değil dediniz sebebini merak ettim büyü falan mi ne. Konuyu kapatcam sadece neyden oldu onu soyleyin
Buyumu emin değilim ama ben büyü olduğunu düşünüyorum oda detaylı bir konu burada ifsa etmem doğru olmaz
Teşekkür ederim cevabınız için. Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Amin hadi bu akşam uyu uyuyabilirsen 🤣🤣
Allah'ın izniyle bir şey olmaz ya
Cin suresini oku biliyormusun kuran
Biliyorum ama okuyunca eğer üstünde bir şey varsa belirti olur diyorlar öyle bir şey olursa korkarım ya 😄 siz okudunuz mu bir şey oldu mu
Ben sana belirtilerini soylim pis yerlerde bulunma istediği ezan sesi falan kuran vs duyunca iç daralması gece kabuslar boğazın sıkılıyor gibi olmasi bu tarz şeyler var mı 🤭
Normal zamanda mi yoksa cin suresini okuyunca mi? Eğer okuyuncaysa hiç okumadım bilmiyorum
Normal zamanda diyorum yoksa sorunda yoktur bana oluyordu çünkü
Yok çok şükür
İyi bakalım olmasın 🤭
Ama ben uzun zamandan beri korktuğum için annemle yatıyorum o yüzden mi bir şey olmuyordur tek yatarsam olur mu yoksa tekken de biri varken de olcak olduktan sonra her türlü olur mu
Sen bana tam olarak ne olduğunu anlatsana kafanda çok fazla soru işareti var seni bu düşüncelere iten tam olarak ne
Küçüklüğümden beri ben bu varlıklardan korkarım ama durduk yere değil mesela konusu açılırsa veya bir şey izlersem öyle korkarım ama korkum bir kaç günde geçerdi ve korksam bile tek başıma yatardım veya annemle yatsam bile bir kaç gün içinde korkum geçerdi ve tamamen unuturdum. Ama son zamanlarda tiktokta sürekli paranormal hikayeler çıktı karşıma ve ben her önüme çıkan korku hikayesini izledim sonra da etkisinden çıkamadım çünkü hiç duymadigim hikayeler bilemedigim yeni şeyler öğrendim o yüzden baya bi korktum , şimdi de o hikayeleri yaşama korkusu var sanki her an bir yerden biri çıkacak gibi hissediyorum 3 ay oldu ama hala korkuyorum ilk zamanlar yanımda annem bile olsa çok fena korkardım uyuyamazdım ama şükür şimdi öyle değilim daha iyiyim fakat hala annemle yatıyorum önceden 3 günde geçen korku şimdi 3 ay oldu hala geçmiyor baya etkisi altında kaldim tek başıma uyumaktan korkuyorum o yüzden acaba diyorum çok korktuğum için Allah korusun musallat mi oldular yoksa hikayelerin etkisinde kaldigim için mi böyle oldum diye düşünüyorum 😑
Himm anladim saplantı yapmışsın ve halende yapmaya devam ediyorsun ama şu bir gerçek ki bir şeyi ne kadar çok anarsan olma ihtimali o kadar fazla annene anlat bu durumu sana destek versin yoksa piskolojin bozulur ve tedavi almak zorunda kalırsın
Biliyorlar ki zaten ama takmıyorlar uğraşma takma dua et bir şey olmaz diyorlar. Ya annemle yattığım için mi olmuyordur tek yatsam olur mu musallat durumu varsa Allah korusun. Yoksa her türlü olacağı varsa olur muydu
Olacağı varsa yanında Osmanlı ordusu olsada olur önemli olan senin kendi kendini tedavi etmen hastasın demiyorum ama takıntı yapmışsın oncelikle o tiktok denilen ise yaramaz uygulamayı silmekle baslayabilirsin
İnşallah işe yarar
Silecekmisin
Silmem büyük ihtimalle ama öyle videolar çıkarsa izlemeden geçmeyi düşünüyorum
Bak ya tedaviyi şimdiden reddediyorsun 🤭
Hayır ya 😄
Silmem diyorsun bu kadarmi tiktok seni kendi esiri yaptı piranga taktı kollarina ayrilamiyorsun ondan 🤣🤣
Güzel şeylerde var o yüzden 😄
Hee buda kılıfı 🤣🤣
Ayetel Kürsi oku dinle
Okuyorum elimden geldiğince ama durduk yere olabileceği söyleniyor hatta bazıları durduk yere yaşamış öyle şeyleri o yüzden daha da korktum. Siz hiç yaşadınız mi öyle birşeyler
Hayır durduk yere olmaz. Öyle yaşadığını sananlar, sadece sanıyor olabilirler bazen insan kendini korkutur. Felak nas Ayetel Kürsi oku bismillah çek yeter
Yok ya Kız baya annesini falan görmüş hatta annesi ağlamış sonra kız annesini sakinleştirmis ama ertesi gün annesine sorduğu zaman annesi yatağından bile kalkmadığını soylemis
Söyle düşün annesi unutmuş olabilir bu durumu? Bazen gece kalkıp bunu unutanlar oluyor
Ama ciddi anlamda bu olayları yaşayanlarda var sesler falan duyuyorlar veya adıyla sesleniyorlar daha bunun gibi bir çok şey 😑
Sen ayrısn diğerlerinin yaşamı Ayrı. Sen kendine odaklan diğerleri ne yaşamış görmüş boş ver. Çok düşünüp kendi aklına takma
Siz yaşadınız mi peki hiç korkunç şeyler
Küçükken bir kere
Durduk yere mi
Dışarda gece çok kalmıştım ve küçüktüm o yüzden sanırm
Ne yaşadınız peki
boş ver
Kaç yasindaydiniz
24 sen
Hdhdjd pardon özür dilerim. 5. Sınıfa gidiyordum sanırım
Hmm anladım 😄 o günden sonra başka yaşadınız mi böyle şeyler
Yok
Evde çok mu cıplak geziyorsun
Hayır ne alaka
Meme uçların koyu renkliyse ondandır
Musallat oldular demiyorum Allah korusun sadece soruyorum durduk yere olurlar mi diye
Yok meme uçların sert ve koyu ise gelirler sadece
CİNLER mi?
Evet