Cinlerle ilgili bir şey sorcam korkunç değil sadece merak ediyorum bu sorunun cevabını detaylar kısmını okuyun lütfen?

Benim bildiğim musallat olayları bir nedene bağlı oluyor mesela fal bakmıştır büyü vardır veya zarar vermiştir uğraşmıştır pislik yerlerde bulunmuştur banyoda çıplak uzun süre durmuştur vs. Vs. Uzar da gider ama hep bir nedene bağlı bunlar yani. Benim merak ettiğim şey durduk yere hiç bir şey yokken ortada musallat olabilirler mi mesela tiktokta son zamanlarda çok sık paranormal hikayeler anlatılıyor ve birisi anlatmış bir gece kız tuvalete kalmış ve mutfak kapının orada bir kafanın ona baktığını görmüş sonrasinda annesini görmüş ama aslında annesi gece boyu hic yatağından bile kalkmamış yani bunun gibi bir çok hikaye var eee o zaman bunlar durduk yere oluyor ama biz onlara zarar vermeden bir şey yapmadan onlar bizi neden korkutur var mı böyle durduk yere olan musallat?
Cinlerle ilgili bir şey sorcam korkunç değil sadece merak ediyorum bu sorunun cevabını detaylar kısmını okuyun lütfen?